Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren filter pijl
OPDEK OF STOMP
HOOGTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
BREEDTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
STIJL
MERK
KLEUR AFGELAKT OF GRONDVERF
MATERIAAL
PRIJS
GLAS OF PANEELDEUR
SOORT GLAS
AANTAL RUITEN
LEVERTIJD


Toon resultaten (1327)
Sorteren Sorteren
Toon resultaten

Svedex deuren

Svedex deuren worden in Varsseveld geproduceerd. Svedex is de enige Nederlandse deuren fabrikant die binnendeuren maakt op iedere afmeting. Svedex deuren worden op bestelling gemaakt, zijn volledig afgelakt en zijn voorzien van een gratis insteekslot naar keuze. Zelfs de opening voor de deurklink en/of wc sluiting is in de deur gefreesd door Svedex.


Lees verder over Svedex


resultaten
Meer weergeven

Svedex Superlak, de beste afwerking voor een binnendeur

De Svedex aanduiding Superlak klinkt misschien een beetje futuristisch of zelfs “over the top”, maar is dat zeker niet. Iedere Svedex deur wordt aan het einde van de lopende band afgewerkt met een unieke laklaag. De deur wordt volledig automatisch samengesteld, rondom geschaafd en geschuurd, onder hoge druk gereinigd en als laatste voorzien van een speciale laklaag.

Iedere Svedex binnendeur wordt door een ingewikkeld procedé bewerkt met elektriciteit waardoor de lak binnen één seconde is uitgehard en keihard is. Veel harder dan alle andere beschikbare lakken die op een deur aangebracht kunnen worden. De Svedex deur wordt omgekeerd en de andere zijde wordt op dezelfde manier behandeld. Svedex Superlak verkleurd niet en is krasvast!

Svedex opdekdeuren zijn makkelijk te monteren

Een opdekdeur ligt half in het kozijn en half op het kozijn. Het voordeel is dat de montage van een opdekdeur snel en simpel is uit te voeren. Door het gebruik van paumelle scharnieren en de opdekrand is de maatvoering minder belangrijk doordat het opdekprofiel de speling tussen de deur en het kozijn afdekt.

Svedex heeft een ruim assortiment binnendeuren met glas die zowel in een klassiek, tijdloos of extreem modern interieur passen en Svedex kan dit accentueren door de verschillende modellen van het opdekprofiel. Een standaard Svedex SL1 opdekdeur heeft licht afgeschuinde opdekranden, maar Svedex heeft daar nog twee kantvormen aan toegevoegd, model opdek recht en opdek de luxe.

Vlakke binnendeuren, industriele deuren, freeslijndeuren of paneeldeuren zijn leverbaar in verschillende series. Allemaal even mooi en even goed!

Nieuwste trends in Svedex deuren assortiment

Nieuw van Svedex zijn bronze en eiken binnendeuren. De trend van zwarte deuren met smalle deurstijlen en zoveel mogelijk glas slaat over naar andere kleuren. De kleur wit wordt steeds populairder met deze industriele vormgeving.

Svedex ziet een trend komen van brons glas met bronzen profielen en natuurlijke houttinten. Brons is het nieuwe zwart volgens de kenners. Eiken is de meest populaire houtsoort en wordt door Svedex in twee kleuren aangeboden. Bekijk de nieuwste Svedex trends.

Svedex Connect CN08

Svedex stompe deuren monteren

Svedex levert ook afgelakte stompe deuren en is daarmee uniek. Stompe deuren hebben als nadeel dat het monteren van scharnieren aan de deur vaak beschadigingen opleveren, maar ook daar heeft Svedex een oplossing voor bedacht.

Een Svedex Montageset. Drie luxe RVS scharnieren compleet met schroeven en een stappenplan die op de stompe deur worden gemonteerd zonder te beitelen of te frezen.

De kozijnzijde van het scharnier wordt wel in het kozijn gefreesd. En voor het geval dat er toch iets mis gaat tijdens de montage een klein busje verf in exacte kleur als de Svedex deur. Bekijk het Svedex stappenplan (PDF) voor de eenvoudige montage.

Levertijd Svedex deuren

Is het alleen maar rozengeur en maneschijn bij Svedex? De eerlijkheid gebiedt ons om ook het enige minpuntje aan te geven. De levertijd van een Svedex deur is gemiddeld 4 weken. Uit ervaring weten wij dat dit voor een prachtige op maat gemaakte deur zelfs snel is, maar wij weten ook dat jij de deur het liefst de volgende dag al in huis wilt hebben. Begrijpelijk maar helaas in het geval van een Svedex deur niet uitvoerbaar.

Een standaard binnendeur die direct leverbaar is heeft vaak niet de kwaliteit van een Svedex binnendeur en is in beperkte afmetingen leverbaar. Tel daar het gemak van een afgelakte Svedex deur bij op, die zonder schuren, schaven en verven zo geplaatst kan worden, dan is de levertijd van 4 weken misschien toch te overzien.

Wil jij meer weten over Svedex deuren? Wij informeren je graag!

Uitgebreide informatie over de onbeperkte mogelijkheden van Svedex binnendeuren staat vermeld per model. De mogelijkheden voor iedere bewerking staan overzichtelijk onder elkaar.
De nieuwste Svedex brochure kan je nu online bekijken of via mail aanvragen om op je gemak alle mogelijkheden te bekijken.

Liever direct antwoord op al je vragen? Wij helpen je graag!

Chatten is het snelst om direct antwoordt te krijgen. Liever bellen? Neem contact op met de klantenservice.
Vragen over de mogelijkheden voor jouw nieuwe Svedex deur, stuur een WhatsApp met eventueel een foto van de plaatst waar je de deur wenst. Duidelijker kan het niet.
Liever gewoon mailen kan natuurlijk ook naar info@voordeeldeuren.nl

Svedex deuren, de mooiste afgelakte binnendeuren op iedere maat!

Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2422 beoordelingen


Betaalmogelijkheden