Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Telefoon

Svedex deuren


svedex sfeer

Svedex deuren worden in Varsseveld geproduceerd en is de enige Nederlandse deuren fabrikant die binnendeuren maakt op iedere afmeting. Svedex deuren worden alleen op bestelling gemaakt, zijn volledig afgelakt en zijn voorzien van een insteekslot naar keuze. Zelfs de opening voor de deurkruk en/of wc sluiting is in de deur gefreesd door Svedex.

Svedex Superlak

De Svedex aanduiding Superlak klinkt misschien een beetje futuristisch of zelfs “over the top”, maar is dat zeker niet. Iedere Svedex deur wordt aan het einde van de lopende band afgewerkt met een unieke laklaag. De deur wordt volledig automatisch samengesteld, rondom geschaafd en geschuurd, onder hoge druk gereinigd en als laatste voorzien van een speciale laklaag. Iedere Svedex deur wordt door een ingewikkeld procedé bewerkt met elektriciteit waardoor de lak binnen één seconde is uitgehard en de lak keihard is. Veel harder dan alle andere beschikbare lakken die op een deur aangebracht kan worden. De Svedex deur wordt omgekeerd en de andere zijde wordt op dezelfde manier behandeld. Svedex Superlak verkleurd niet en is krasvast!

Svedex sfeer

Svedex opdekdeuren

Een opdekdeur ligt half in het kozijn en half op het kozijn. Het voordeel is dat de montage van een opdekdeur snel en simpel is uit te voeren. Door het gebruik van paumelle scharnieren en de opdekrand is de maatvoering minder belangrijk doordat het opdekprofiel de speling tussen de deur en het kozijn afdekt.

Svedex heeft een ruim assortiment binnendeuren die zowel in een klassiek, tijdloos of extreem modern interieur passen en Svedex kan dit accentueren door het model van het opdekprofiel. Een standaard Svedex opdekdeur heeft licht afgeschuinde opdekranden, maar Svedex heeft daar nog twee kantvormen aan toegevoegd, model opdek recht en opdek de luxe. Meer weten? Bel onze klantenservice, of selecteer een Svedex deur en bekijk de mogelijkheden.

Bekijk Svedex binnendeuren

Svedex stompe deuren

Svedex levert ook afgelakte stompe deuren en is daarmee uniek. Stompe deuren hebben als nadeel dat het monteren van scharnieren aan de deur vaak beschadigingen opleveren maar ook daar heeft Svedex een oplossing voor bedacht. Een Svedex Montageset. Drie luxe RVS scharnieren compleet met schroeven en een stappenplan die op de stompe deur worden gemonteerd zonder te beitelen of te frezen. De kozijnzijde van het scharnier wordt wel in het kozijn gefreesd. En voor het geval dat er toch iets mis gaat tijdens de montage een klein busje verf in exacte kleur als de Svedex deur.

Levertijd Svedex deuren

Is het alleen maar rozengeur en maneschijn bij Svedex? De eerlijkheid gebiedt ons om ook het enige minpuntje aan te geven. De levertijd van een Svedex deur is gemiddeld 4 weken. Uit ervaring weten wij dat dit voor een prachtige op maat gemaakte deur zelfs snel is maar weten ook dat als jij je keuze gemaakt hebt de deur het liefst de volgende dag al in huis wilt hebben. Begrijpelijk maar helaas in het geval van een Svedex deur niet uitvoerbaar.

Een standaard binnendeur die direct leverbaar is heeft vaak niet de kwaliteit van een Svedex binnendeur en is in beperkte afmetingen leverbaar. Tel daar het gemak van een afgelakte Svedex deur bij op, een deur die zonder schuren, schaven en verven zo geplaatst kan worden dan is de levertijd van 4 weken misschien toch te overzien.

Bekijk Svedex deurbeslag

Wil jij meer weten? Wij informeren je graag!

Uitgebreide informatie over de onbeperkte mogelijkheden van Svedex binnendeuren staat vermeld per model. De mogelijkheden voor iedere bewerking staan overzichtelijk onder elkaar. De nieuwste Svedex brochure kunt u nu online bekijken of via mail aanvragen om op uw gemak alle mogelijkheden te bekijken.

Liever direct antwoord op al uw vragen? Wij helpen u graag!

Bellen is het snelst om direct antwoordt te krijgen. Bel 06 - 1432 9754 Vragen over de mogelijkheden voor uw situatie. Of stuur een whatsApp met eventueel een foto van de plaatst waar u de deur wenst. Duidelijker kan het niet.Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2116 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl