Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren filter pijl
OPDEK OF STOMP
HOOGTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
BREEDTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
HOL OF MASSIEF
KLEUR AFGELAKT OF GRONDVERF
GLAS OF PANEELDEUR
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (1310)
Sorteren Sorteren
Toon resultaten

Weekamp deuren

Bij Weekamp staat kwaliteit hoog op de prioriteitenlijst. Weekamp produceert alle deuren in hun eigen fabrieken. Hierdoor is het mogelijk om jouw binnendeur af te laten lakken in iedere RAL kleur naar wens, ook heeft Weekamp veel maatwerk opties.
Lees verder over Weekamp deuren en deurbeslag

Weekamp WK 6301

resultaten
Meer weergeven

Weekamp extra sterke deuren

Weekamp deuren hebben een stabiele en vormvaste, S-Core kern. De deuren zijn opgebouwd uit een vormvaste kern en gladde en vochtbestendige deklagen en panelen. Omdat deze kern zo sterk is durft Weekamp het aan om maar liefst twaalf jaar garantie te geven op de deuren.

Weekamp binnendeuren

Weekamp heeft verschillende uitgebreide collecties aan deuren. De meest bekende collectie is de Weekamp Industrie collectie. Deze bestaat uit verschillende industriele deuren. Deze deuren hebben een steel look, maar zijn eigenlijk gemaakt van hout. Binnen de Industrie collectie vind je unieke designs aan industriële deuren. Alle deuren worden al voorzien van een slotgat ten behoeve van een smal insteekslot.
Niet iedereen wilt natuurlijk een zwarte industriële deur in huis. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een tijdloos of klassiek model. Ook in deze stijlen heeft Weekamp een groot aanbod. Weekamp bied als een van de weinige deuren leveranciers nog verschillende deuren met glas in lood.

Terrasdeuren en achterdeuren van Weekamp

De buitendeuren van Weekamp kan je verdelen in twee categorieën. Achterdeuren met stapeldorpels of met panelen. Deuren met stapeldorpels worden vaak gebruikt als schuurdeur. Beide deuren voldoen aan alle eisen van veiligheid tegen inbraak en worden voorzien van hoogwaardig isolatieglas. Om optimaal van het buitengevoel te kunnen genieten kan je de deuren gebruiken als dubbele deuren. Hiermee verbind je buiten met binnen. Vaak wordt hier gekozen voor achterdeuren met een paneel aan de onderzijde om zo de connectie maken met de binnendeuren.
Bij het samenstellen van je achterdeur is niet alleen de uitstraling van je deur van belang. Het is uiteraard ook enorm belangrijk dat je deur veilig is. Hierom wordt geadviseerd om altijd deurbeslag te kiezen die kerntrek beveiliging hebben. Hierdoor kan het cilinder niet geforceerd worden en beschermt tegen inbraak. Daarnaast kan je je deur voorzien van een driepuntssluiting. De naam zegt het al, de deur wordt op drie verschillende punten van de deur gesloten. Hiermee wordt voorkomen dat de deur uit het kozijn getrokken kan worden.

Weekamp houten voordeuren

Een voordeur is onderschat belangrijk item van jouw huis. Een voordeur bepaalt voor een groot gedeelte het buiten aanzicht van jouw huis. Voordeuren zijn er in veel verschillende stijlen, zoals de klassieke rooster deur, een tijdloos model of een moderne voordeur.
Alle voordeuren met een rooster hebben aan de binnenzijde een draairaam met blank isolatie glas. Zo kan je veilig toch het raam openen om te ventileren. Voordeuren draaien naar binnen toe. Daarom is het belangrijk dat er een weldorpel op de deur gemonteerd is. De weldorpel voorkomt dat er regenwater naar binnen kan lopen. Ook kan je je deur voorzien van een tochtvaldorpel. De tochtvaldorpel valt naar beneden zodra de deur gesloten is. Hierdoor kan er geen tocht meer onder de deur doorkomen en houdt je de warmte binnen en de kou buiten. Dit is ook nog eens gunstig voor je energierekening.

Zwarte deurklinken van Weekamp kopen

Naast kwalitatief sterke deuren levert Weekamp ook deurbeslag. Zwart deurbeslag is helemaal in op dit moment. Dit hoef je niet alleen te combineren met een zwarte deur, maar kan juist ook erg mooi zijn op witte deuren. Naast een deurkruk kan het ook zijn dat je een toiletgarnituur, sleutelrozet of cilinderrozet nodig hebt. Dit garnituur wordt in dezelfde stijl als de gekozen deurkruk geproduceerd. Een deurkruk op onze website gaat altijd per set. Je hoeft de Weekamp deurkruk dus maar één keer toe te voegen aan je winkelmandje om één deur ervan te voorzien.

Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2417 beoordelingen


Betaalmogelijkheden