Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren filter pijl
OPDEK OF STOMP
HOOGTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
BREEDTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
HOL OF MASSIEF
KLEUR AFGELAKT OF GRONDVERF
GLAS OF PANEELDEUR
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (1310)
Sorteren Sorteren
Toon resultaten

Schuifdeuren

Schuifdeuren kan je gebruiken om verschillende redenen. Je kan ervoor kiezen omdat je graag ruimte wilt besparen, of omdat je de schuifdeur(en) wilt gebruiken als roomdivider. Welke reden je ook hebt om schuifdeuren te kiezen, het zal altijd een eye-catcher worden.
Lees verder over schuifdeuren
CanDo Doncaster Satijn glas

resultaten
Meer weergeven


Gebruik een stompe deur als schuifdeur

Alle stompe deuren in het assortiment kunnen gebruikt worden als schuifdeuren. Of je nu kiest voor industriële deuren, loftdeuren, klassieke deuren, paneeldeuren of schuifdeuren met glas. Van ieder merk stompe deur kan je een schuifdeur maken. We zijn dealer van Austria deuren, Svedex, CanDo, Weekamp, VeraLux en Skantrae.

Op een paar uitzonderingen na, worden alle deuren geleverd met een voorgeboord slotgat.Als je jouw stompe deur wilt gebruiken als schuifdeur heb je natuurlijk geen slotgat nodig. Om dit op te vullen zijn er slotgatstoppers ontwikkeld. Na het aflakken van de deur zie je er niets meer van terug.

Schuifdeurrail + schuifdeurkommen

Om de schuifdeur op te kunnen hangen heb je verschillende items nodig. Een schuifsysteem bestaat veelal uit een schuifdeurrail en een vloergeleider. Een vloergeleider zorgt ervoor dat de deur op de juiste plek blijft en het voorkomt klapperen van de deur. Naast de verschillende soorten schuifdeur rails heb je ook nog ruime keuze uit deurgrepen of schuifdeurkommen.

Schuifdeurrails op de muur, in de muur of op het plafond

Schuifdeursystemen kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden. Je kan ervoor kiezen om het schuifdeursysteem op de muur, in de muur of op het plafond te monteren. Om te voorkomen dat de schuifdeur beschadigd kan je kiezen voor een sluitvertrager of softclose. CanDo biedt schuifsysteempakketten voor schuifdeuren. Alle benodigde frezingen worden dan in de door jouw gekozen deur gemaakt.

Dubbele of enkele schuifdeur

Als je weinig ruimte hebt kan je ervoor kiezen om een schuifdeur te nemen in plaats van een draaideur. De ruimte die je nodig hebt om een draaideur te openen bespaar je door te kiezen voor een schuifdeur. Een dubbele schuifdeur kan ook erg mooi zijn. Als je kiest voor een dubbele schuifdeuren kan je een aanslaglat erbij bestellen. Deze aanslaglat dekt de naad tussen de schuifdeuren af.
Ben je opzoek naar schuifdeuren voor in een kast? Kijk dan op voordeelschuifdeurkast.nl

Schuifdeuren op maat

Het advies is dat de deur altijd 10 cm breder en hoger moet zijn dan de opening in de muur. Is de opening in de muur groter, dan kan je ervoor kiezen om een dubbele schuifdeur of een deur op maat te laten maken. Hiervoor kies je stompe deuren die geschikt zijn voor maatwerk. De schuifdeur wordt dan voor jou op bestelling gemaakt. Is de deur breder dan 93 cm, dan gebruik je een tussenrail.

Wil jij schuifdeuren voor een inbouwkast dan is het makkelijker een zelfbouwsysteem te kopen van het merk Storemax of kiezen voor de luxe kastdeuren op maat van het merk Raffito.

Maak van je binnendeur een schuifdeur

Alle schuifdeuren die wij verkopen zijn enkel geschikt om binnen te gebruiken. Schuifdeuren zijn geschikt voor in de woonkamer, de badkamer of in de hal. Een schuifdeur kan op verschillende plaatsen in je woning goed tot zijn recht komen. Wij verkopen geen buitendeuren die geschikt zijn om te gebruiken als schuifdeur toe te passen aan de buitenzijde van het huis.

Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2417 beoordelingen


Betaalmogelijkheden