Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl
Voordeelvloeren banner

Filteren filter pijl
OPDEK OF STOMP
HOOGTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
BREEDTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
HOL OF MASSIEF
KLEUR AFGELAKT OF GRONDVERF
GLAS OF PANEELDEUR
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (1060)
Sorteren Sorteren
Toon resultaten

Schuifdeuren

Schuifdeuren kan je gebruiken om verschillende redenen. Je kan ervoor kiezen omdat je graag ruimte wilt besparen, of omdat je de schuifdeur(en) wilt gebruiken als roomdivider. Welke reden je ook hebt om schuifdeuren te kiezen, het zal altijd een eye-catcher worden.
Lees verder over schuifdeuren

CanDo Doncaster Satijn glas
Meer weergeven

Alle stompe deuren in het assortiment kunnen gebruikt worden als schuifdeuren. Of je nou kiest voor industriële deuren, loftdeuren of klassieke deuren. Paneeldeuren of schuifdeuren met glas. Van ieder merk stompe deur kan je een schuifdeur maken, Austria, Svedex, CanDo, VeraLux of Skantrae.

Op een paar uitzonderingen na, worden alle deuren geleverd met een voorgeboord slotgat. Om dit op te vullen zijn er slotgatstoppers ontwikkeld. Na het aflakken van de deur zie je er niets meer van terug.

Schuifdeurrail + schuifdeurkommen

Om de schuifdeur op te kunnen hangen heb je verschillende items nodig. Een schuifsysteem bestaat veelal uit het schuifdeurrail en de vloergeleider. Een vloergeleider zorgt ervoor dat de deur op de juiste plek blijft en het voorkomt klapperen van de deur. Naast de verschillende soorten schuifdeur rails heb je ook nog ruime keuze uit deurgrepen of schuifdeurkommen.

Op de muur, in de muur of op het plafond

Schuifdeursystemen kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden. Je kan ervoor kiezen om het schuifdeursysteem op de muur, in de muur of op het plafond te monteren. Om te voorkomen dat de schuifdeur beschadigd kan je kiezen voor een sluitvertrager of softclose. CanDo biedt schuifsysteempakketten voor schuifdeuren. Alle benodigde frezingen worden dan in de door jouw gekozen deur gemaakt.

Dubbele of enkele schuifdeur

Als je weinig ruimte hebt kan je ervoor kiezen om een schuifdeur te nemen in plaats van een draaideur. De ruimte die je nodig hebt om een draaideur te openen bespaar je door te kiezen voor een schuifdeur. Een dubbele schuifdeur kan ook erg mooi zijn. Als je kiest voor een dubbele schuifdeuren kan je een aanslaglat erbij bestellen. Deze aanslaglat dekt de naad tussen de schuifdeuren af.
Ben je opzoek naar schuifdeuren voor in een kast? Kijk dan op onze website voordeelschuifdeurkast.nl

Schuifdeuren op maat

Het advies is dat de deur altijd 10 cm breder en hoger moet zijn dan de opening in de muur. Is de opening in de muur groter, dan kan je ervoor kiezen om een dubbele schuifdeur of een deur op maat te laten maken. Hiervoor kies je deuren die geschikt zijn voor maatwerk. De schuifdeur wordt dan voor jou op bestelling gemaakt. Is de deur breder dan 93 cm, dan gebruik je een tussenrail.

Binnendeuren

Alle schuifdeuren die wij verkopen zijn enkel geschikt om binnen te gebruiken. Schuifdeuren in de woonkamer, badkamer of in de hal. Een schuifdeur kan op verschillende plaatsen in je woning goed tot zijn recht komen. Wij verkopen geen buitendeuren die geschikt zijn om te gebruiken als schuifdeur.

Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2145 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl