Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren
SOORT DEUR
HOOGTE
BREEDTE
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
TYPE
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (352)
Sorteren
Toon resultaten

Klassieke voordeuren

Een voordeur met een klassieke uitstraling is een buitendeur voorzien van glanzend geverfd hardhout, mooie profielen aan de deurpanelen en klassieke weldorpel. Elk deel in Nederland heeft zijn eigen populaire klassieke voordeuren van hout. Bij ons in de Zaanstreek is dat een dichte paneeldeur, met een groot ovaal paneel en afgeschilderd in Zaans groen of monumentengroen.
Lees verder over klassieke voordeuren
AUSTRIA ZALTBOMMEL MET
KLASSIEK DEURROOSTER
Meer weergeven


Een deurrooster is veilig en zo gemonteerd

Deurroosters worden gegoten van ijzer of van aluminium. De vorm, afbeelding en motief van een deurrooster is verschillend en passend bij een nieuwe voordeur. Meestal is de klassieke voordeurrooster voorzien van een grondverf of coating in de kleur zwart of grijs. De montage is simpel door de meegeleverde schroeven. Een deurrooster wordt meestal gemonteerd voor een draairaam in de voordeur. Een deurrooster is veilig, licht doorlatend en laat bij het openen van het raam frisse lucht binnen.

Wat voor glas past bij een klassieke voordeur?

Lekker daglicht in de entree of hal is altijd welkom. Klassieke voordeuren met isolatieglas zijn daar voor gemaakt. Blankglas laat het meeste daglicht door. Je ziet dan ook direct wie voor de deur staat. Matglas geeft minder daglicht door dan helder blankglas, maar geeft wel privacy. Vooral als het buiten donker is en het licht brand in huis, is een voordeur met mat / satijnglas of glas-in-lood een goede keuze voor deze privacy. Een goede tussenweg is een voordeur met matglas en blanke rand. (satijn block) Een standaard voordeur kan je met je juiste keuze glas een klassieke uitstraling geven.

Klassiek veiligheid deurbeslag maakt je voordeur compleet

Mooie glimmende scharnieren, een messing brievenplaat met deurknop of juist ingetogen bronzen deurklinken en deurklopper kleden een voordeur af in de stijl die jij wenst. De buitenkant is dan klassiek terwijl het veiligheid deurbeslag anno 2022 is. Een driepuntsluiting met veiligheid profielcilinder geven de voordeur de extra veiligheid die helaas ook anno 2022 nodig is. Bepaal de juiste draairichting voor je nieuwe klassieke voordeur.

Bespaar op energie met een tochtvaldorpel in je nieuwe deur

Een valdorpel is een tochtstrip die onder in de deur gefreesd wordt. Bij het sluiten van de voordeur wordt de kier tussen de voordeur en kozijn afgedicht. De verborgen tochtprofiel zorgt ervoor dat er geen tocht in huis ontstaat als de deur gesloten is. Bijkomend voordeel naast extra woongenot is een lagere energie rekening.

Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2421 beoordelingen


Betaalmogelijkheden