Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Doe mee aan onze fotoactie en verdien €25,-


Fotoactie
Lijkt het je leuk om jouw deur van Voordeeldeuren terug te zien op onze website en social media kanalen én om daar €25,- mee te verdienen? Doe dan mee met onze fotoactie!

Hoe doe je mee?

Fotografeer de bij ons gekochte deur in jouw eigen huis, slaapkamer, woonkamer of welk ander mooi plekje je jouw nieuwste aanwinst hebt gegeven! Heb je meerdere deuren besteld, dan kun je van elke deur een foto insturen. Voor iedere foto die we op onze website of social media kanalen publiceren krijg je, naast eeuwige roem, ook nog eens 25 euro van ons! Je kunt zo vaak meedoen als je wilt.

Waar moet je op letten bij het maken van een goede foto?Stuur jouw foto naar ons op via e-mail of WhatsApp

Stuur jouw foto naar info@voordeeldeuren.nl of stuur een whatsappje met de foto naar: 06 - 1432 9754. Zorg ervoor dat je jouw naam en e-mailadres meestuurt, zodat we contact met je op kunnen nemen als we jouw foto geplaatst hebben en je €25,- hebt verdiend! Let op: vergeet zeker niet je ordernummer te vermelden wanneer je jouw foto instuurt. Op die manier hebben we jouw volledige informatie ter beschikking om je geld te kunnen storten voor de foto!

Privacy

Wij gaan zeer zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om. Kijk in onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie. Door een foto op te sturen via WhatsApp of e-mail ga je akkoord met de voorwaarden van de foto-actie. Deze kun je .

Voorwaarden Fotoactie

  1. De deelnemer geeft het recht voor het gebruik van de ingezonden foto(s) aan Voordeeldeuren. De ingezonden foto's worden eigendom van Voordeeldeuren en deze is vrij deze naar eigen goeddunken te bewerken en te gebruiken voor door Voordeeldeuren te bepalen doeleinden.
  2. De ingezonden foto's mogen geen inbreuk maken op de persoonlijke levenssfeer van anderen. Degene die een foto plaatst, dient in te staan voor de toestemming voor publicatie van alle personen die op de foto te zien zijn c.q. van rechthebbenden ten aanzien van woningen die op de foto te zien zijn. Voordeeldeuren gaat ervan uit dat de deelnemer beschikt over de (intellectuele) eigendomsrechten, waaronder inbegrepen de auteursrechten en merkenrechten, op de geplaatste bijdrage. De deelnemer vrijwaart Voordeeldeuren voor mogelijke aanspraken van derden ter zake.
  3. Wanneer Voordeeldeuren binnen een jaar gebruikt maakt van de foto, wordt de deelnemer hierover per mail in kennis gesteld en wordt €25,- teruggestort op de door de deelnemer aangegeven rekening.
  4. Voordeeldeuren zal €25,- toekennen per foto die door Voordeeldeuren binnen een jaar gebruikt zal worden.
  5. Deelname aan de actie is onbeperkt, je kunt dus meerdere keren mee doen.
  6. Voordeeldeuren heeft het recht om bij (herhaaldelijk) misbruik deelnemers uit te sluiten van deelname.


Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2422 beoordelingen


Betaalmogelijkheden