Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl


Filteren
SOORT DEUR
HOOGTE
BREEDTE
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
TYPE
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (234)
Sorteren
Toon resultaten

Veilige achterdeuren met isolatieglas

Binnendeuren

Een goede achterdeur of balkondeur is gemaakt van hardhout en wordt in de meeste gevallen geleverd met een grondverflaag. Een achterdeur dient net als alle andere buitendeuren goed afgelakt te worden om bestand te zijn tegen weer en wind aan de buitenzijde, maar ook aan de binnenzijde om kromtrekken van de deur tegen te gaan.

Een achterdeur heeft hetzelfde doel als een voordeur en hoort ook zo afgewerkt te worden met veiligheidsdeurbeslag en isolatieglas. Een achterdeur draait meestal naar buiten, daardoor zijn de scharnieren zichtbaar aan de buitenkant van het huis. De scharnieren zijn de zwakke schakel. Het advies is veiligheidsscharnieren toe te passen op buitendeuren die naar buiten draaien. In het scharnier is een extra pen gemaakt die in het deurkozijn valt. Bij het verwijderen van de scharnierpen kan de deur nog steeds niet uit het kozijn getild worden.

Een driepuntsluiting in een achterdeur of balkondeur is aan beide zijde te openen met een deurkruk. Dit is wel zo handig om zonder sleutel het huis weer in te kunnen. Met de sleutel kan je zowel aan de buiten, als aan de binnenzijde de deur afsluiten. De juiste keuze is dan een krukbediende 3-puntsluiting.
De sluitkommen voor in het kozijn worden tegelijk met een driepuntsluiting meegeleverd. Deurbeslag zoals een kruk-kruk combinatie, veiligheids scharnieren of een cilinder moeten apart besteld worden. Achterdeuren worden afgehangen met 3 kogellager scharnieren en zware achterdeuren of deuren met een hoogte van 231,5 cm worden met 4 scharnieren afgehangen.

Toebehoren zijn universeel en passen altijd in combinatie van een slot, profielcilinder en scharnieren. Bovendien kijkt onze specialist naar iedere bestelling en zal om extra informatie vragen als daar reden voor is.

Meer weergeven

Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2004 beoordelingen


Betaalmogelijkheden