Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl


Filteren filter pijl
OPDEK OF STOMP
HOOGTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
BREEDTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
HOL OF MASSIEF
KLEUR AFGELAKT OF GRONDVERF
GLAS OF PANEELDEUR
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (1065)
Sorteren Sorteren
Toon resultaten

Zwarte deuren met unieke staallook

Zwart is dé trend op dit moment. Niet alleen de deuren worden zwart, maar ook de deurlijsten, plinten en deurbeslag. Zwart is wat de klok slaat in alle bladen en tv programma’s. De deuren fabrikanten zoals Austria, CanDo, Weekamp en Skantrae haken daar mooi op in.

Zwarte stalen deuren met helder glas waren de eerste zwarte deuren die de trend hebben ontwikkeld. Nadeel van deze zwarte stalen deuren is de hoge prijs en het gewicht. Voordeel van de stalen deuren zijn de smalle deurlijsten en smalle roede verdelingen die toegepast worden op de zwarte stalen deurframes. De zwarte stalen kozijnen om de stalen deuren maken het makkelijk om de scharnieren er direct op te kunnen lassen.

Goedkope zwarte deuren van hout is de oplossing
Je ziet het verschil bijna niet meer tussen metalen zwarte deuren en zwarte deuren van hout. De zwarte deurstijlen en zwarte roedeverdeling worden steeds smaller en strakker waardoor het verschil met een stalen deur niet meer te zien is. Het grote voordeel van een zwarte houten deur is de prijs en de snelle levertijd. Nadeel van de smalle deurstijlen is dat er een speciaal smal insteekslot en een zwarte deurkruk met een klein rozet nodig is. Bestaand deurbeslag kan niet overgezet worden.

Elke deur is zwart te schilderen
De opbouw van een zwarte deur is niets anders dan alle andere binnendeuren met glas. Een MDF omlijsting met gehard glas. De grondverf die gebruikt wordt is RAL 9005 of RAL 9011 in plaats van een standaard kleur wit. Zwarte deuren moeten net als standaard deuren licht geschuurd, geplamuurd en afgelakt worden. Standaard witte deuren kunnen ook zwart geschilderd worden. Advies is om een donkergrijze grondverf toe te passen voor de deur zwart af te lakken.

Speciaal zwart deurbeslag
Iedere fabrikant van zwarte deuren heeft een smal insteekslot en een deurkruk ontwikkeld die precies past bij de deur. De extra smalle deurenstijlen hebben een ondiep insteekslot nodig. Per merk bieden we speciale deurbeslag pakketten aan. Zwart deurbeslag bestaat niet alleen uit een slot en een deurkruk maar kan ook goed gecombineerd worden met een zwarte schuifdeurrail en zwarte schuifdeurkommen. Ook zijn zwarte beugelgrepen beschikbaar gecombineerd met een rolslot.


ZWART AFGELAKT WK 6306
* Zwarte deuren met unieke staallook

Zwarte Nero Legno deuren

Meer weergeven

Voordelige zwarte Nero Legno deuren van Austria

Austria, een bekende deurenfabrikant, levert sinds 2017 de Austria Nero Legno collectie binnendeuren. De Nero Legno collectie zijn zwarte houten binnendeuren met smalle deurstijlen van 80 mm wat het industriële karakter van deze deuren benadrukt. De deuren worden geleverd in een zwarte grondverf en daarin gemonteerd helder veiligheidsglas of dichte MDF panelen van 6 mm. Austria Nero Legno deuren zijn standaard voorzien van een slotgat, waar alleen een smal insteekslot in gemonteerd kan worden.

De smalle deurstijlen van deze industriële zwarte deuren kunnen niet voorzien worden van standaard deurbeslag omdat de rozetten van de deurkruk in de meeste gevallen te breed zijn. De deur past dan niet meer in de deursponning door het brede rozet. Oplossing is een deurkruk met een minirozet van Austria of een ander merk. Om het geheel af te maken zijn de deuren af te hangen met mooie zwarte scharnieren.

Een complete Austria Nero Legno deur bestaat uit:

Zo bestel je een complete zwarte deur van Austria

Is een zwarte deur jouw wens en mag dat een stompe deur zijn, dan is de Nero Legno deur van Austria de beste keus. Voordelig geprijsd en snel leverbaar. Selecteer een zwarte deur van Austria.
De zwarte binnendeur wordt geleverd zonder deurbeslag, het is dus handig om dit direct mee te bestellen. Het meest verkochte insteekslot is het smal magneet loopslot waar de deurkruk in wordt gemonteerd. Het smal magneetslot past precies in het slotgat. Mooie bijpassende zwarte deurkrukken met een minirozet zijn model Austria Veneto, Austria Sicilia en Austria Toscana.
De deur afhangen kan met elke standaard scharnier, maar zwarte scharnieren zijn het mooist. De meest gebruikte zwarte scharnieren zijn kogellager scharnieren van 89 mm met ronde hoeken. Het advies is 3 stuks per deur te monteren.

Zwarte deuren van Austria zijn alleen als stompe deur leverbaar. De zwarte glasdeuren zijn alleen leverbaar met helder glas.

Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 1964 beoordelingen


Betaalmogelijkheden