Een nieuwe schuifdeurkast of vloer nodig?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeellaminaatvloeren.nlTelefoon

Cando deuren


Cando deuren

Deuren van CanDo zijn de meest verkochte deuren in Nederland. En dat is niet voor niets. CanDo deuren worden al 35 jaar lang verkocht en zijn te vinden in meer dan een miljoen huishoudens. CanDo deuren zijn van uitmuntende kwaliteit in combinatie met de beste prijs. CanDo beperkt zich niet alleen tot het leveren van stompe of opdekdeuren, maar levert een compleet assortiment om iedere woning te verfraaien. Deurlijsten, deurbeslag, schuifdeur systemen en dan ook nog in iedere stijl. Nieuw is de CanDo deuren configurator om een idee te krijgen voor een nieuwe CanDo MDF deur of een deur met glas in je eigen interieur.

Bekijk CanDo binnendeuren

CanDo binnendeuren

CanDo binnendeuren zijn grofweg onder te verdelen in boarddeuren en MDF deuren. CanDo boarddeuren zijn binnendeuren die bestaan uit een houtenframe gevuld met een honingraad vulling van karton. Boarddeuren worden aan de buitenzijde afgewerkt met hardboard al dan niet voorzien van een profilering. Enkele voordelen van een boarddeur zijn de lage prijs en het lage gewicht van de deur. Ieder deurkozijn is geschikt om een CanDo boarddeur aan af te hangen.

CanDo MDF deuren hebben een spaanplaatvulling en worden afgewerkt met een massieve MDF plaat. MDF deuren van CanDo MDF binnendeuren zijn strak afgewerkt, rondom voorzien van goede grondverf en zijn direct klaar om af te lakken. Alle MDF CanDo deuren zijn voorzien van een slotgat. Opdekdeuren zijn voorzien van paumelle gaten om de deur makkelijk en snel af te hangen.

Cando deuren

Schuifdeursysteem van CanDo

Erg praktisch is het schuifdeursysteem van CanDo. Met name voor kleine ruimtes waar een draaideur teveel ruimte in beslag neemt. Bij een bestelling van een CanDo deur en een schuifdeursysteem freest CanDo een sleuf onderin de deur voor de vloergeleider. Bij gelijktijdige bestelling van een RVS schuifdeurkom wordt de schuifdeurkom ook aan beide zijde van de deur gefreesd. Het standaard slotgat wat in CanDo deuren is gefreesd wordt direct afgewerkt met een CanDo slotgatstopper.

Voordeuren van CanDo

Voordeuren van CanDo zijn leverbaar in diverse stijlen en uitvoeringen. CanDo gebruikt de beste materialen om 6 jaar garantie te kunnen geven op deuren die bloot worden gesteld aan het grillige Nederlandse klimaat. De basis van een CanDo voordeur is geselecteerd hardhout zoals meranti of merbau dat door middel van KOMO gekeurde verbindingen aan elkaar is gemaakt. Alle CanDo voordeuren worden afgewerkt met een water gedragen grondverflaag.

Als optie kunnen CanDo voordeuren tegen kleine meerprijs voorzien worden van een slotgat, een 3-puntsluiting en een brievensleuf. Passend deurbeslag voor afwerking van uw CanDo deur vind je op Deurbeslag, sloten en kozijnen.

CanDo achterdeuren

Balkondeuren of achterdeuren zijn ook ruim vertegenwoordigt in het assortiment van CanDo. Deze CanDo deuren zijn voorzien van een stapeldorpel in diverse hoogtes of een paneel. De CanDo deuren zijn uit te breiden met gehard Isolatieglas, een roedeverdeling en deurbeslag in aluminium of RVS. Vanaf mei 2014 worden alle achterdeuren geleverd in de grondverf. Glaslatten worden op maat meegeleverd. CanDo achterdeuren zijn ook geschikt om aan de voorzijde van jouw huis te plaatsen.

Bekijk CanDo buitendeuren

Cando deurbeslag

Deurbeslag van CanDo is helemaal afgestemd op de stijlen van de CanDo deuren. Zo is er een klassieke deurkruk model CanDo Amsterdam of CanDo Zaltbommel uitermate geschikt voor de CanDo Naarden uit de CanDo Tradition serie binnendeuren. Vanzelfsprekend is het toiletgarnituur en de rozetten in identieke stijl leverbaar. Nieuw is het CanDo Barn assortiment deurbeslag dat in matzwart wordt uitgevoerd. Niet alleen de deurkrukken zijn matzwart maar ook het schuifdeurrail systeem met smeedijzeren look en de extra grote scharnieren zitten in het assortiment. Lekker robuust!

Cando deuren

Barndoors van CanDo

De nieuwe veelzijdige CanDo Harvest deur stel je helemaal naar eigen wens samen, deze robuuste Harvest deur past in een landelijke, industriële maar ook in een retro inrichting. Harvest binnendeuren worden standaard geleverd met een slotgat en zijn afgewerkt met een witte grondverflaag. Opdekdeuren worden voorzien van paumelle gaten waar de scharnieren direct ingedraaid kunnen worden. Een CanDo Harvest deur heeft twee verschillende aanzichten van de deur. Een zijde van de deur is voorzien van verticale groeven over de hele lengte van de deur en de andere zijde is voorzien van groeven en van planken met rechte profielen aan de zijkant van de deur.

Bekijk CanDo deurbeslag

CanDo lambrisering en deurlijsten

Buiten CanDo deuren levert CanDo nog veel meer artikelen die in ieder huis passen zoals laminaat, plinten, shutters, lambrisering en deurlijsten. Deurlijsten maken uw CanDo deur nog mooier en leveren we graag tegelijk met uw bestelling van uw binnendeuren. Voor CanDo laminaat, CanDo lambrisering en CanDo shutters kunt u uitstekend terecht op www.bouwmarktconcurrent.nl.Handig om te weten

Opdekdeuren hebben een rand Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Contact Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Service Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 985 beoordelingen


Betaalmogelijkheden