Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren filter pijl
OPDEK OF STOMP
HOOGTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
BREEDTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
STIJL
MERK
KLEUR AFGELAKT OF GRONDVERF
MATERIAAL
PRIJS
GLAS OF PANEELDEUR
SOORT GLAS
AANTAL RUITEN
LEVERTIJD


Toon resultaten (1331)
Sorteren Sorteren
Toon resultaten

Waarom zijn CanDo deuren zo goed?

Deuren van CanDo zijn de meest verkochte deuren in Nederland en dat is niet voor niets. CanDo deuren worden al 35 jaar verkocht en zijn te vinden in meer dan een miljoen huishoudens. CanDo deuren zijn van uitmuntende kwaliteit in combinatie met de beste prijs.
Lees verder over Cando deuren

CanDo Bradford glasdeur

resultaten
Meer weergeven

CanDo assortiment

CanDo beperkt zich niet alleen tot het leveren van stompe deuren of opdekdeuren, maar levert een compleet assortiment om iedere woning te verfraaien. Deurlijsten, deurbeslag en schuifdeur systemen in iedere stijl. Nieuw is de CanDo inspiratie pagina om een idee te krijgen over een nieuwe CanDo MDF deur of een binnendeur met glas.

CanDo binnendeuren in elke maat

CanDo binnendeuren zijn grofweg onder te verdelen in boarddeuren en MDF deuren. CanDo boarddeuren zijn binnendeuren die bestaan uit een houten frame gevuld met een honingraad vulling van karton. Boarddeuren worden aan de buitenzijde afgewerkt met hardboard, al dan niet voorzien van een profilering. Voordelen van een boarddeur zijn de lage prijs en ze zijn licht in gewicht. Ieder deurkozijn is geschikt om een CanDo boarddeur aan af te hangen.

CanDo MDF deuren hebben een spaanplaatvulling en worden afgewerkt met een massieve MDF plaat. MDF deuren van CanDo zijn strak afgewerkt, rondom voorzien van een goede grondverf en zijn direct klaar om af te lakken. Alle MDF CanDo deuren zijn voorzien van een slotgat. Opdekdeuren zijn voorzien van paumelle gaten om de deur makkelijk en snel af te hangen.

Voordeuren van CanDo passen ook in jouw huis

Voordeuren van CanDo zijn leverbaar in diverse stijlen en uitvoeringen. CanDo gebruikt de beste materialen om tot 10 jaar garantie te kunnen geven op deuren die bloot worden gesteld aan het grillige Nederlandse klimaat. De basis van een CanDo voordeur is geselecteerd hardhout, zoals meranti of merbau, dat door middel van KOMO gekeurde verbindingen aan elkaar is gemaakt. Alle CanDo voordeuren worden afgewerkt met een water gedragen grondverflaag.

Als optie kunnen CanDo voordeuren tegen een kleine meerprijs voorzien worden van een slotgat, een 3-puntsluiting en een brievensleuf. Passend deurbeslag voor afwerking van jouw CanDo deur vind je op de deurbeslag pagina.

CanDo achterdeuren

Balkondeuren, schuurdeuren of achterdeuren zijn ook ruim vertegenwoordigt in het assortiment van CanDo. Deze CanDo deuren zijn voorzien van een stapeldorpel in diverse hoogtes of een paneel. De CanDo deuren zijn uit te breiden met gehard Isolatieglas, een roedeverdeling en deurbeslag in aluminium of RVS. Vanaf mei 2014 worden alle achterdeuren geleverd in de grondverf. Glaslatten worden op maat meegeleverd. CanDo achterdeuren zijn ook geschikt om aan de voorzijde van je huis te plaatsen.

Zwarte industriële binnendeuren van CanDo

Industriële deuren met glas van CanDo zijn niet aan te slepen. De smalle zwarte deurstijlen met smalle roedes geven de exclusieve sfeer van stalen deuren weer. Zwarte deuren van CanDo zijn niet te combineren met standaard sloten en deurbeslag. De smalle deurstijlen van 65 mm zijn alleen te combineren met industriele deurbeslagpakketten van CanDo. CanDo zorgt dan voor de juiste boringen voor de deurkruk en het mechanische gedeelte wat in de deur zit om de binnendeur te kunnen openen en sluiten.

Schuifdeursysteem van CanDo

Erg praktisch is het schuifdeursysteem van CanDo, met name voor kleine ruimtes waar een draaideur te veel ruimte in beslag neemt. Bij een bestelling van een CanDo schuifdeur en een schuifdeursysteem freest CanDo een sleuf onderin de deur voor de vloergeleider. Bij gelijktijdige bestelling van een RVS schuifdeurkom wordt de schuifdeurkom ook aan beide zijde van de deur gefreesd.

Cando deurbeslag kopen

Deurklinken van CanDo zijn helemaal afgestemd op de stijlen van de CanDo deuren. Zo is er een klassieke deurkruk model CanDo Amsterdam of CanDo Zaltbommel uitermate geschikt voor de CanDo Naarden uit de CanDo Tradition serie binnendeuren. Vanzelfsprekend zijn het toiletgarnituur en de rozetten in identieke stijl leverbaar.

Nieuw is het CanDo Barn assortiment deurbeslag dat in matzwart wordt uitgevoerd. Niet alleen de deurkrukken zijn matzwart maar ook het schuifdeurrail systeem met smeedijzeren look en de extra grote scharnieren zitten in het assortiment. Lekker robuust!

CanDo lambrisering en deurlijsten

Buiten CanDo deuren levert CanDo nog veel meer artikelen die in ieder huis passen, zoals laminaat, plinten, lambrisering en deurlijsten. Deurlijsten maken je CanDo deur nog mooier en leveren we graag tegelijk met jouw bestelling van jouw CanDo binnendeuren.

Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2422 beoordelingen


Betaalmogelijkheden