Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren
Toon resultaten (1044)
Sorteren
Toon resultaten

Kies een deurklink in jouw stijl

Er bestaat een groot scala aan verschillende deurklinken. Er bestaan moderne zwarte, witte of goudkleurige deurklinken, maar je kan ook kiezen voor een sierlijke of landelijke deurklink. Daarnaast heb je ook nog keuze uit glimmende deurklinken van chroom, messing of mat rvs. Je hebt deurklinken met een lang schild, een rozet of met een minirozet.
Lees verder over deurklinken
VeraLux Theems Zwart deurkruk langschild blind

resultaten
Meer weergeven

Hoe werkt een deurklink?

Een deurklink bestaat uit 2 deurkrukken, één aan beide zijde van een deur, die worden gekoppeld door een vierkante stift. Vaak zit er nog een conisch pennetje of inbusboutje onder in de deurklink om de klink vast aan de stift te zetten.

Je bedient met de deurklink een insteekslot die zichtbaar is als je deur opent. Je ziet dan de voorplaat met een dagschoot. De dagschoot wordt bediend door de deurklink naar beneden te duwen. Laat je de deurklink los, dan veert de klink omhoog door middel van een veer in het slot.

Bij goede deurklinken zit ook een veersysteem onder de rozetten van de deurklink. Naast de deurklink heb je soms ook een toiletgarnituur, cilinderrozet of sleutelrozet nodig. Per merk heb je bijpassende accessoires.

Deurklinken vervangen

Een deurklink vervangen is een klein klusje dat voor iedereen te doen is. Je gaat eerst op zoek naar het pennetje of inbusboutje aan de onderzijde van een van de deurklinken. Soms hebben beide deurklinken een inbusje, maar evenveel heeft slechts één van de twee een pennetje/busje.

Trek het pennetje eruit met een tangetje of een inbussleutel. Demonteer de klinken en de vierkante stift. Onderzoek hoe de rozetten zijn bevestigd en klik of schroef deze los. Je bent nu klaar om de nieuwe deurklinken te monteren.

Zwarte deurklinken is de trend

Binnendeuren gaan ook met de trend van zwart of wit en afgewisseld met luxe houtsoorten mee. Een luxe zwarte deurklink of deurgreep maakt het helemaal af. De laatste trends van eiken deuren worden perfect gestyled met mooie zwarte insteeksloten en zwarte scharnieren.

Een deurklink met een minirozet wordt gebruikt op industriële deuren met smalle deurstijlen, want een standaard rozet is te breed voor de smalle stijl.

Deurklinken voor een buitendeur

Ook voor buitendeuren hebben wij een ruim assortiment aan deurbeslag. Afhankelijk van het gebruik van de deur kan je kiezen voor een klink of een knop aan de buitenzijde van de deur. Ook voor buitendeuren zijn de deurklinken er in het zwart, rvs of messing. Bijpassend bij de deurklink of deurknop is er ook een brievenbus. CanDo en Skantrae hebben hun eigen merk deurbeslag en brievenbus pakketten. Bestel je dit pakket samen met de deur dan bieden zij de service om voor jou de juiste frezingen in de deur te maken aan de hand van het door jou gekozen deurbeslag pakket.

Kies zelf je deurbeslag

Bestel je een deur? Denk dan ook altijd aan deurklinken en alles wat daar bij hoort. Alle deuren op onze website worden exclusief deurklinken geleverd. Omdat er zoveel keuze is in deurklinken, is het niet haalbaar om standaard deurklinken mee te leveren met de deur.

Weet jij niet welk deurklink je nodig hebt voor je nieuwe binnendeur die jij hebt uitgekozen? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. Bestel je geen deur maar ben je alleen op zoek naar een nieuwe deurklink? Ook dit is mogelijk! Binnen 3 werkdagen heb je het pakket via de post in huis. Je huidige deuren voorzien van een nieuwe deurklink maakt dat de deur al een hele andere uitstraling krijgt.Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2415 beoordelingen


Betaalmogelijkheden