Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren filter pijl
OPDEK OF STOMP
HOOGTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
BREEDTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
STIJL
MERK
KLEUR AFGELAKT OF GRONDVERF
MATERIAAL
PRIJS
GLAS OF PANEELDEUR
SOORT GLAS
AANTAL RUITEN
LEVERTIJD


Toon resultaten (1287)
Sorteren Sorteren
Toon resultaten

De kracht van ALBO deuren

ALBO is een echte Nederlandse deurenfabrikant en maakt alle binnendeuren en buitendeuren volledig in eigen beheer. ALBO heeft zo volledige controle over de constante kwaliteit en afwerking van de deuren.

Wat zijn de belangrijkste redenen om voor ALBO deuren te kiezen?

Maximale levertijd van 30 werkdagen (6 weken)
Elke deur leverbaar in elke afmeting
Aflakservice voor elke deur
Brandwerend leverbaar
KOMO, KIWA en FSC gecertificeerd
Lees verder over ALBO deuren


resultaten
Meer weergeven

De levertijd van ALBO deuren is altijd goed!

Een goede reden zou zijn dat je gegarandeerd binnen 6 werkbare weken je bestelling compleet ontvangt. Handig als je een strakke planning hebt. ALBO heeft 3 varianten in levertijd.

  1. De deur ligt op voorraad en is de levertijd 5 werkdagen.
  2. De deur wordt geproduceerd en heeft een levertijd van 4 weken.
  3. Je laat de deur direct aflakken en bewerken naar keuze en is de maximale levertijd 6 weken.
Het maak dan niet uit in welke maat je de deuren besteld, hoeveel deuren je wenst of welke kleur het moet zijn. Maximaal 6 werkbare weken en je hebt je nieuwe ALBO deuren in huis.

Iedere afmeting is goed bij ALBO deuren

Hoe mooi kan het zijn? Je hebt de mooiste deur gevonden en bestellen maar. Bij ALBO gaat dat altijd goed. Dit is best bijzonder omdat het regelmatig voorkomt bij andere deurenmerken dat de afmeting niet leverbaar is of niet uitverkocht. ALBO maakt jouw deur in iedere afmeting, met glas naar jouw keuze. Dus heb jij een smalle meterkast deur, ALBO maakt ‘m. Plafondhoge deuren, ALBO maakt ‘m.

ALBO aflakservice, het resultaat is fantastisch

Een deur is een van de meeste gebruikte voorwerpen in jouw huis. De kwaliteit van de deur en het deurbeslag moet goed zijn, maar de afwerking van de deur ook. ALBO gebruikt een 2-componenten Duracare 2K Topcoat voor het aflakken van de deuren. Het spuiten van de deur doet een robot en het drogen gebeurd met infrarood installaties.

De afgelakte ALBO deur is slag-, stoot- en slijtvast en goed bestand tegen water, oliën, vetten en reinigingsmiddelen. De lak behoud zijn glans en is niet vergelend. Tevens wordt het krimp- en zwelgedrag van de behandelde deur aanzienlijk beperkt. Jouw ALBO deur gaat langer mee!

Brandwerende deuren, de nieuwe norm

Brandwerende deuren worden meestal geleverd als vlakke deur. Ben je verplicht een brandwerende deur naar de garage, je appartement of naar een B & B toe te passen, dan kan ALBO iedere deur brandvertragend maken. Uiteraard met certificaat.

ALBO heeft al jaren gekozen voor DUURZAAM

ALBO kiest voor maatschappelijk verantwoord produceren van deuren. De kwaliteit en het milieu bepalen de materiaalkeuze die wordt gebruikt voor het maken van buitendeuren en binnendeuren. De duurzaamheid bij aankoop van een ALBO deur is gegarandeerd.

ALBO deuren worden uitsluiten gemaakt van legaal gewonnen hout. Kwaliteitslabels zijn onder andere KOMO (concept I, II en III) en ISO9001, KIWA en FSC gecertificeerd voor verantwoord bosbeheer.Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2419 beoordelingen


Betaalmogelijkheden