Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren filter pijl
OPDEK OF STOMP
HOOGTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
BREEDTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
HOL OF MASSIEF
KLEUR AFGELAKT OF GRONDVERF
GLAS OF PANEELDEUR
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (1254)
Sorteren Sorteren
Toon resultaten

Austria deuren | Topkwaliteit voor een normale prijs

Deuren van het merk Austria zijn samengesteld van de beste houtsoorten, verbonden met hoogwaardige houtverbindingen en afgewerkt met een dikke laag grondverf of krasvaste lak. Austria produceert sinds 1953 buiten- en binnendeuren voor de Nederlandse markt. In 2014 is Austria deuren van eigenaar verandert, door kennis en inzet is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de nieuwbouw- en deurenspecialisten.
Lees verder over Austria deuren
EIKEN DEUREN MODEL
AUSTRIA ROBLE DOS

resultaten
Meer weergeven

Wat maakt Austria binnendeuren zo uniek?

Austria heeft een groot assortiment aan diverse binnendeuren. Austria is uniek in de Classic Black deuren. Dit zijn massieve MDF paneeldeuren. Naast zwarte klassieke deuren is er ook een grote collectie aan zwarte industriële deuren. De deuren worden geleverd met blank glas, rookglas of worden voorzien van houten panelen. Hierdoor heb je voor iedere situatie een passende deur. Daarnaast biedt Austria de mogelijkheid aan om de deuren in afwijkende maten te produceren. Met hun uitgebreide selectie en maatwerkopties is Austria dé keuze voor hoogwaardige binnendeuren die aan al je behoeften voldoen.

Ook de eiken Roble deuren van Austria zijn buitengewoon. De deuren zijn voorzien van een eiken toplaag verlijmd op een HDF-ondergrond. Deze deuren worden ook vaak gebruikt als schuifdeur. De deuren worden onbehandeld geleverd. Dit wordt gedaan zodat je de deur nog een beetje kan laten verkleuren door het daglicht. Daarna is het belangrijk om de deur te behandelen met een PU vernis. Naast de barndeuren met een eiken toplaag zijn deze deuren verkrijgbaar in de witte grondverf, de Austria Cabana Blanco collectie.

Voordeuren van klassiek tot modern. Austria maakt het!

Naast een groot assortiment aan binnendeuren heeft Austria ook een prachtige collectie buitendeuren. Net nieuw op de markt zijn de Austria City Line Stripes. Bijzondere voordeuren voorzien van hardhouten latten van 16 mm dik of van 6 cm dik. Iedereen kent tegenwoordig wel de houten akoestische panelen die aan de muur gemonteerd worden. Met deze panelen als inspiratie zijn deze prachtige voordeuren ontstaan.

Naast de bijzonder mooie look van de deur heeft deze ook een hoge isolatiewaarde. De deuren zijn opgebouwd uit een multiplexplaat met een aluminium tussenlaag en isolerende kern. Deze isolerende voordeuren zijn standaard voorzien een tochtvaldorpel.
Austria biedt ook ruime keuze uit klassieke, landelijke en tijdloze voordeuren. Deze voordeuren zijn gemaakt van hardhout en uit voorraad leverbaar.

Austria maakt de beste kwaliteit achterdeuren

Austria heeft terrasdeuren in twee varianten, de stijlbreedte in 120 mm en 140 mm. De borstweringhoogte verschilt van 27 cm hoog tot 92 cm hoog en van alles hiertussen in. Naast de terrasdeuren heeft Austria een achterdeur ontwikkeld die perfect aansluit bij de zwarte deuren. De Austria Nero Legno Exteriore zijn hardhouten deuren die voorbehandeld zijn met zwart dekkende grondverf. Het veiligheids HR++ isolatieglas wordt al in de deur gemonteerd.

Houten kozijnen

Naast binnen- en buitendeuren heeft Austria ook verschillende hardhouten kozijnen. Niet alleen standaard witte kozijnen, maar ook zwarte kozijnen. Je kan kiezen of je de kozijnen met of zonder bovenlicht besteld. Een betaalbaar kozijn is de Basic kozijn. Dit kozijn heeft smalle architraven en is nog niet voorzien van scharnierninkrozingen. Een luxer kozijn is het Ecosy kozijn. Deze heeft bredere architraven en wordt luxer afgewerkt dan het Basic kozijn. Ook is dit kozijn standaard voorzien van scharnierinkrozingen wat het montageproces versneld.

Austria deurklinken

Om je deur helemaal af te maken heb je natuurlijk ook nog een deurklink nodig die bij jouw stijl past. Austria heeft een grote variatie aan deurkrukken. Deurkrukken in bijzondere kleuren zoals brons of messing. Bij al deze deurklinken is een mooi passend sleutelrozet, cilinderrozet en toiletgarnituur ontwikkeld om de look helemaal af te maken. Jouw oude deur kan je ook omtoveren tot een stijlvolle deur door het deurbeslag te vernieuwen. Met een kleine ingreep tover je jouw deur in een handomdraai helemaal om.

Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2418 beoordelingen


Betaalmogelijkheden