Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren filter pijl
OPDEK OF STOMP
HOOGTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
BREEDTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
STIJL
MERK
KLEUR AFGELAKT OF GRONDVERF
MATERIAAL
PRIJS
GLAS OF PANEELDEUR
SOORT GLAS
AANTAL RUITEN
LEVERTIJD


Toon resultaten (1315)
Sorteren Sorteren
Toon resultaten

Skantrae deuren | De keuze van de vakman

Heeft Skantrae de beste deur? Wil je de goedkoopste deur, dan is Skantrae niet de eerste keuze. Wil je kiezen uit een groot assortiment binnendeuren dan ben je bij Skantrae aan het juiste adres. Zou je daarnaast ook willen weten welke deuren de vakman het liefste monteert dan zou het antwoord Skantrae deuren zijn.
Lees verder over Skantrae deuren
SKANTRAE DEUR E031
UIT ESSENCE COLLECTIE

resultaten
Meer weergeven

Waarom kiest de vakman voor Skantrae deuren?

Skantrae creëert met innovatieve technieken de nieuwste deuren trends, zoals een zwarte houten binnendeur met smalle deurstijlen van slechts 6cm met 10 jaar garantie. Dan ben je als fabrikant overtuigd van de kwaliteit van je nieuwe zwarte binnendeur of taatsdeur.
Tijdloze binnendeuren worden nog steeds het meest verkocht om oude deuren te vervangen. Skantrae ‘s assortiment glasdeuren en paneeldeuren groeit ieder jaar nog steeds, net als het aantal deuren wat Skantrae per jaar verkoopt. En de reden hiervan is de hoge kwaliteit met goede prijs die wordt gewaardeerd door de oplettende klant.

Welke Skantrae binnendeur past bij jou?

Een korte samenvatting van het grote assortiment Skantrae binnendeuren is handig om een keuze te maken. Kies je voor strak, tijdloos, klassiek, mooi afgelakt of een glasdeur? Skantrae heeft jouw nieuwe binnendeur vaak uit voorraad leverbaar. De gemiddelde levertijd is slechts 7 werkdagen.

 • Skantrae Slimseries
  Zwarte en witte strakke industriële deuren

 • Skantrae Original
  Onbehandelde tijdloze jaren 30 deuren

 • Skantrae Essence
  Essence deuren, de beste prijs/kwaliteit verhouding

 • Skantrae Accent
  Essence deuren, de beste prijs/kwaliteit verhouding

 • Skantrae Nano Topcoat
  Moderne afgelakte freeslijndeuren (ook met glas leverbaar)

 • Skantrae Prestige
  Klassieke Skantrae deuren met rijke profielen en panelen

 • Skantrae Cube
  Moderne strakke Skantrae deuren met rechte profielen


 • Voor buitendeuren kan je goed terecht bij Skantrae

  Skantrae buitendeuren worden gemaakt van diverse soorten hardhout in de voor Nederland geldende afmetingen. De meest voorkomende voordeurhoogte afmetingen zijn: 211.5 cm en 231.5 cm. Buitendeuren van Skantrae kunnen zowel aan de boven als aan de onderzijde ingekort worden.
  De meest voorkomende deurbreedte afmetingen van een voordeur zijn 83 cm, 88cm en 93cm.

  De keuze aan buitendeuren is verdeeld tussen: Voordeuren, achterdeuren, tuin/schuurdeuren en balkondeuren. Iedere buitendeur heeft zijn kwaliteit en worden afhankelijk van de draairichting gemonteerd met of zonder weldorpel. Draait de buitendeur naar binnen en is er kans op regen, natte sneeuw of hagel tegen de buitenkant van de deur, dan moet er een weldorpel gemonteerd worden.

  Maak je Skantrae voordeur veilig en compleet

  Een voordeur draait meestal het huis in. De meest voor de hand liggende reden is dat het veiliger is. En deur tegenhouden is makkelijk dan een deur dichttrekken. Bij een voordeur, dus ook van Skantrae, worden de scharnieren aan de binnenzijde van de voordeur geplaatst wat veiliger is. Met een ketting of kierstand-beveiliging is het openen van de voordeur het veiligste.

  Gebruik voordeur scharnieren van goede kwaliteit

  Kogellagerscharnieren zijn de beste scharnieren voor een voordeur. Kogellagerscharnieren maken geen geluid, draaien soepel en laten geen metaalstof achter wat standaard scharnieren wel doen. Gebruik minimaal 3 scharnieren op een deur van 211.5 cm hoog. Voordeuren van 231.5 cm hang je het beste af met 4 kogellagerscharnieren met een bladhoogte van 89mm.

  Een Skantrae voordeur verdient een 3-puntsluiting

  Denk bij het kopen van een nieuwe voordeur ook aan het veilig sluiten van de deur. Koop je een Skantrae voordeur met 3-puntsluiting dan freest Skantrae deze direct voor je in de deur. Ook brengt Skantrae direct een grondverflaag aan in het slotgat in de voordeur. Lees goed de montage voorschriften bij het afhangen van de voordeur. Het slot kan zowel links als rechts draaien. Bij het bestellen van een Skantrae voordeur en slot is de draairichting van belang om deze aan de juiste zijde van de deur te kunnen frezen.

  Bestel direct een valdorpel bij je nieuwe Skantrae voordeur

  Een tochtvaldorpel bespaart veel geld, is makkelijk in gebruik en geeft veel comfort in huis. Een valdorpel sluit de kier onder de voordeur automatisch af zodra de deur sluit in het deurkozijn zonder extra handelingen te moeten verrichten. De valdorpel staat als optie in het keuze menu aan de linkerzijde van iedere Skantrae deur. De prijs is inclusief gratis frezing in de Skantrae binnen- en buitendeur.

  Bestel direct het mooiste Skantrae deurbeslag mee

  Skantrae heeft een prachtig assortiment deurbeslag voor buiten- en binnendeuren. Skantrae deurbeslag is snel te leveren en van uitmuntende kwaliteit. Voor elke deur is er een passende deurklink, wc-garnituur en sleutelrozetten. De kleuren varieren van RVS, chroom, messing, brons tot gewoon ijzer. Laat je door Skantrae inspireren en vind bij Voordeeldeuren de voordeligste Skantrae deurbeslag prijs.

  Terug

  Handig om te weten

  Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

  Ons team staat klaar om je te helpen

  Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
  Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
  9.3/10 van 2421 beoordelingen


  Betaalmogelijkheden