Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Svedex SL1 Superlak

Vanaf
Deur samenstellen

Svedex SL1 Superlak

De Svedex SL1 Superlak binnendeur is voorzien van een glad oppervlak en een honingraat vulling. De Svedex Superlak deur is afgelakt met de unieke UV bestendige en krasvaste Svedex Superlak die bovendien nooit verkleurt.

Nieuw is de optie om te kiezen voor een massieve vlasvezelplaatvulling, brandwerend of geluidwerende deurvulling te kiezen. Meerprijs aanvragen via e-mail. Binnenkort te selecteren via de website.

Gratis insteekslot naar keuze

Svedex SL1 Superlak binnendeuren worden geleverd met een gratis gemonteerd slot. Je geeft tijdens het bestellen van de Svedex deur het insteekslot naar keuze aan en Svedex monteert direct het slot in de deur en maakt de gaten die horen bij het slot. Bij een loopslot is er een gat voor de deurkruk en bij een een wc of badkamer deur een gat voor de deurklink en en vrij-en-bezet-sluiting.

Svedex opdekdeuren zijn ook voorzien van paumelle boringen om paumelle scharnieren eenvoudig te kunnen monteren. Svedex SL1 Superlak deuren hebben een FSC keurmerk. Svedex geeft 10 jaar garantie op de SL1 deur. Levertijd is gemiddeld 10 werkdagen. (Stompe deuren hebben een levertijd van 15 werkdagen)

Tip!
Bekijk de handige Svedex montagefilm en lees de extra informatie over Svedex deuren.

Controleer nogmaals goed de gekozen afmetingen, kleur en uitvoering. Svedex deuren zijn maatwerkdeuren kunnen niet geruild, geannuleerd of retour gebracht worden.

Deur samenstellen

Terug
 
 
211,5
cm
Svedex SL1 Superlak
Svedex SL1 Superlak 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

De prijs van de deur geschikt voor maatwerk is € ,-

Kleur

Kies jouw gratis insteekslot

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Kantvormen opdekdeur

Extra bewerkingen toevoegen

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Svedex SL1 Superlak

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2402 beoordelingen


Betaalmogelijkheden