Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl


Filteren
MERK
DEURKRUK + SCHARNIEREN
SLOTEN
KOZIJNEN + DEURLIJSTEN
Toon resultaten (438)
Sorteren
Toon resultaten

Zo maak je een buitendeur compleet

Binnendeuren

CanDo binnendeuren

Om een buitendeur af te hangen en compleet te bestellen heb je nodig: Een kozijn, een veiligheidsslot, scharnieren en een deurkruk.
Lees verder

CanDo binnendeuren

Om een buitendeur af te hangen en compleet te bestellen heb je nodig: Een kozijn, een veiligheidsslot, scharnieren en een deurkruk.

Welk veiligheidsslot heb ik nodig?
Een buitendeur wordt standaard geleverd zonder slotgat of ander deurbeslag. Een slotgat met de juiste draairichting is gelijk met een buitendeur te bestellen. Een andere keuze is een 3-puntsluiting, die wordt direct in de deur geplaatst. Een bijpassend insteekslot voor een standaard slotgat is bijvoorbeeld een Nemef 1279 veiligheidsslot .

Welke scharnieren heb ik nodig?
Voordeuren hang je af met 3 kogellager scharnieren van 76 mm met rechte hoeken. Worden de scharnieren ingefreesd dan zijn ronde hoeken makkelijker. Bij extra zware deuren gebruik je 4 kogellager scharnieren. Twee stuks aan de bovenzijde, en één in het midden en één onder aan de deur. Kogellager scharnieren van 89 mm zijn ook geschikt. Zij hebben een hogere prijs en zijn iets sterker.
Achterdeuren hang je af met 3 veiligheidscharnieren 89 mm mm met ronde hoeken. Bij extra zware deuren gebruik je 4 kogellager scharnieren. Twee stuks aan de bovenzijde, en één in het midden en onder aan de deur. Standaard veiligheidsscharnieren van 89 mm zijn ook geschikt, maar zijn minder sterk en draaien minder soepel.

Welk deurbeslag heb ik nodig?
Een voordeur heeft meestal een knop aan de buitenzijde en een kruk aan de binnenzijde. Dit is een knop-kruk combinatie en sluit perfect aan op een 3-puntsluiting sleutelbediend. Een achterdeur of balkondeur heeft meestal een kruk aan de buiten en binnenzijde van de achterdeur. Dit is een kruk-kruk combinatie en sluit perfect aan bij een kruk bediende 3-puntsluiting. Inklappen
Meer weergeven

Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2004 beoordelingen


Betaalmogelijkheden