Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Inmeet en montageservice in Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Limburg en Zeeland


Inmeten en montage
Je bent er achter. De hoogste tijd om wat aan je huis te doen. En wat is er mooier dan starten met een prachtige voordeur voorzien van veiligheidsdeurbeslag met politiekeurmerk of strakke zwarte deuren met glas. Lekker licht en ruimtelijk. Een goed voornemen, maar wie gaat dat plaatsen?
Voordeeldeuren adviseert een provinciale montagedienst gespecialiseerd in het inmeten en plaatsen van alle deuren. Jij kiest de mooiste deur en de montagedienst zorgt voor de rest.

In deze video wordt kort uitgelegd hoe de inmeet en montageservice werkt


Hoe werkt de montage en inmeetservice?

Je woonadres is in Noord Holland, Noord-Brabant, Zuid Holland, Utrecht, Flevoland, Friesland, Groningen, Gelderland, Noord-Limburg of Drenthe. Je hebt de deuren en toebehoren besteld en tijdens de bestelling aangegeven dat je de deuren wilt laten inmeten en/of monteren. Je ontvangt van ons een bevestiging van je bestelling en reservering van de inmeet en/of montageservice. De monteur zal binnen 2 werkdagen contact opnemen om een afspraak te maken voor het inmeten en eventueel plaatsen van de deur. De monteur meet de deuren in en je ontvangt een rapport met de juiste afmetingen en een factuur van de monteur. De factuur met de inmeetkosten reken je per bank of contant af. Graag gepast betalen.

Wij bestellen de juiste deur aan de hand van de afmetingen die we hebben ontvangen van de monteur. De verantwoordelijkheid voor de juiste afmetingen ligt volledig bij de opmeetservice. Afhankelijk van de levertijd van de deuren nemen wij contact met je op om de afleverdag af te spreken. De montagedienst maakt de afspraak voor de montagedatum Levering en montage zijn altijd op verschillende dagen. Uiteraard in overleg met jou.

Je hebt gekozen voor montageservice, dezelfde monteur die de maten heeft opgenomen zal bij jou de deuren plaatsen. Bespreek samen met de monteur waar de juiste deuren geplaatst moeten worden. Bij het opleveren controleer je samen met de monteur of alle deuren keurig zijn gemonteerd, openen en sluiten zoals dat hoort. Je ontvangt 2 jaar garantie op de verrichte werkzaamheden. De monteur overhandigd je de factuur met de kosten die bij het inmeten zijn opgegeven en jij rekent deze per bank of contant af. Graag gepast betalen.

Inmeetservice, altijd de juiste maat

Ben jij een klein beetje handig, dan meet jezelf de deur in. Toch gebeurt het enkele malen per week dat we deuren om moeten ruilen omdat de verkeerde afmeting of uitvoering is besteld. Wil jij 100% zekerheid dat je direct de juiste deuren besteld dan kun je gebruik maken van deze inmeetservice. De kosten voor het juist inmeten van een deur is slechts vanaf € 9.00 met een minimaal bedrag van € 59.00. (afhankelijk van de regio) Is de monteur tijdens het meten bijzonderheden tegengekomen die invloed hebben op het plaatsen van jouw bestelde deur dan zal hij dit direct melden en exact de montagekosten inclusief meerwerk vermelden. Geen verrassingen achteraf, maar direct duidelijk. Zie prijslijst

Montageservice binnendeuren

We raden altijd aan om bij maatwerkdeuren de montageservice te combineren met een inmeetservice. Je weet dan zeker dat de juiste binnendeuren klaar staan om te monteren. De monteur kan ter plaatse controleren of je het juiste deurbeslag hebt besteld om de deuren vakkundig te kunnen plaatsen. De monteur kan ook adviseren om bestaand deurbeslag over te zetten als de bestaande sloten en scharnieren nog geschikt zijn.

De kosten voor het plaatsen van een opdekdeur zijn vanaf € 130.00. Elke opdekdeur meer, is vanaf € 90.00 extra. De prijs is inclusief het monteren van een insteekslot en deurbeslag.
Het plaatsen van een stompe deur is vanaf € 180.00. De tweede of meer kost vanaf € 130.00 per deur extra.
Deuren inkorten, glas plaatsen of overzetten van bestaand deurbeslag heeft een meerprijs. Zie prijslijst

Montageservice buitendeuren

Een buitendeur is vaak uniek in afmeting en elk buitendeurkozijn is anders. Het advies is altijd voor de inmeetservice te kiezen in combinatie met de montageservice bij voor- of achterdeuren. De monteur heeft de ervaring en het juiste gereedschap de buitendeur volgens de nieuwste veiligheidsnormen te monteren. De monteur kan bij de opmeting ter plaatse controleren of je het juiste deurbeslag hebt besteld om de deuren vakkundig te kunnen laten plaatsen.

Het plaatsen van een buitendeur met een standaard slot is vanaf € 325.00. Een tweede buitendeur of meer is vanaf € 295.00 per deur extra.
Het plaatsen van een buitendeur met 3-puntsluiting is vanaf € 350.00 inclusief aanpassingen aan het kozijn. Een tweede buitendeur of meer is vanaf € 320.00 per deur extra.
Deuren inkorten, afschilderen, glas plaatsen of overzetten van bestaand deurbeslag heeft een meerprijs. Zie prijslijst.

Zelf montagepartner worden?

Er is nog niet in iedere provincie van Nederland een montageservice. Dit willen we graag uitbreiden om iedere klant in Nederland de op-en-top service te kunnen bieden. Zie jij jezelf wel samen met ons werken? Lees hier meer over het worden van montagepartner.

Onbezorgd deuren bestellen met volledige garantie

De montageservice bestaat nu nog uit Robert-Jan van den Hoogen met werkgebied Zuid Holland + Utrecht en Dennis de Vries die werkt in Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe en Rob Valkenburg met werkgebied Noord-Holland. (uitgezonderd alle Waddeneilanden)
Vakkennis en ervaring komt met de jaren en dat is precies wat deze vakmannen in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Jij ontvangt 2 jaar garantie op de montagewerkzaamheden bij buitendeuren en binnendeuren.

Montage service buiten Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Limburg en Zeeland

We zijn in gesprek en op zoek naar vakkundige deurenmonteurs met veel ervaring in de rest van Nederland. De dekking die we nu aanbieden zal binnenkort uitgebreid worden met andere provincies.

Heb jij een klus net buiten de aangeboden regio’s? Bel gerust met Robert-Jan of Dennis voor de mogelijkheden.Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2406 beoordelingen


Betaalmogelijkheden