Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren filter pijl
OPDEK OF STOMP
HOOGTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
BREEDTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
HOL OF MASSIEF
KLEUR AFGELAKT OF GRONDVERF
GLAS OF PANEELDEUR
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (1310)
Sorteren Sorteren
Toon resultaten

Waarom past een industriële deur in ieder interieur?

Een industriële deur doet het heel goed deze tijd. Industriële deuren met glas laten veel licht door en de zwarte kleur maakt dat het een statement in je woning wordt. De zwarte industriële deur wordt vaak gecombineerd met een zwart kozijn.

Of je de industriële deur nou als schuifdeur, dubbele deur of een gewone draaideur gebruikt, jouw huis krijgt de sublieme uitstraling wat het verdient, want met een industriële deur wordt het altijd een plaatje. Wil jij zelf een ontwerp maken voor de glasverdeling? Ook dat is mogelijk! Neem contact op met onze klantenservice voor een vrijblijvende offerte.
Lees verder over industriële deuren
Austria Nero Legno Genova Tinto

resultaten
Meer weergeven


Wat is een industriele deur?

Onder industriele binnendeuren verstaan we deuren die voorzien zijn van ultiem smalle deurstijlen. Door deze deurstijlen lijken deze deuren enorm op stalen deuren. Maar in tegenstelling tot een stalen deur is de staallook deur een stuk vriendelijker voor je portemonnee.

Toen de industriele deuren net een trend waren kwamen ze vooral voor in een uitvoering met blank glas. Tegenwoordig is er voor bijna elke deur met glas ook een bijpassende paneeldeuren verkrijgbaar.

Je kan tegenwoordig kiezen uit verschillende soorten glas: blank glas, satijn glas of rookglas. Naast de bekende zwarte deuren bestaan er nu ook witte industriele deuren of zelfs industriele deuren met een eiken fineerlaag.

Welke deurkrukken en sloten passen bij een industriële deur?

Omdat de stijlen van de deur enorm smal zijn, passen er geen standaard sloten en deurkrukken op deze deuren. Er is speciaal smal deurbeslag ontwikkeld. Om een deur compleet te maken heb je altijd een smal insteekslot nodig en een deurkruk voorzien van een minirozet.

Hoe monteer ik de deurkrukken?

De deuren worden vaak al voorzien van de juiste frezingen. De deurkruk en het insteekslot moet je wel zelf nog op de deur monteren. Het kan ook zijn dat je het weer moet demonteren. In onderstaande video helpen we je op weg.Wat zijn de mogelijkheden met een industriele deur?

Wil je de industriele deur gebruiken als dubbele deur, dan heb je ook nog aanslaglatten en een kantschuifsysteem nodig. Om de deur als schuifdeur te gebruiken, heb je altijd de stompe uitvoering nodig. Om de schuifdeur compleet te maken bestel je een schuifdeursysteem en schuifdeurkommen of deurgrepen.

Laat je adviseren over industriele deuren in onze showroom

Het is ook mogelijk om de deuren eens in het echt te bekijken in onze showroom in Wormerveer. Hier kan je van verschillende merken industriele binnendeuren bekijken en vergelijken. Onze medewerkers staan voor je klaar om de bestelling samen te stellen en samen te kijken naar de items die jij nodig hebt om de deur compleet te maken.

Wat is het verschil tussen afwerking van industriele deuren

Veel industriële deuren worden in de grondverf geleverd. Deze dien je nog licht op te schuren, plamuren, ontvetten en twee maal af te lakken voor het beste resultaat. Maar het is ook mogelijk om de deuren afgelakt te ontvangen. Austria deuren, CanDo, Svedex, Weekamp deuren en Veralux deuren zijn ook afgelakt verkrijgbaar. De Veralux industriële deuren zijn tevens in iedere gewenste kleur af te lakken.


Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2417 beoordelingen


Betaalmogelijkheden