Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl


Filteren
SOORT DEUR
HOOGTE
BREEDTE
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
TYPE
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (234)
Sorteren
Toon resultaten

Voordeur, het visitekaartje van jouw huis

Een voordeur dient vele doelen waarbij bescherming een groot gedeelte van de functie is. Een voordeur is ook het gedeelte van het huis waar veel energie verloren gaat. Er zijn oplossingen zoals deuren voorzien van dubbelglas en deuren die voorzien zijn van een isolatielaag. Speciale technieken zorgen ervoor dat beide eigenschappen in één deur te vinden zijn. Een voordeur draait het huis in waardoor de scharnieren niet aan de buitenkant zichtbaar zijn. Dit geeft extra veiligheid en voorkomt dat bij openen van de voordeur voorbijgangers tegen een deur aan kunnen lopen.

Een veilige voordeur
Voordeuren met een 3-puntsluiting worden aan de buitenkant geopend met een sleutel en aan de binnenzijde met een deurkruk. Aan de buitenzijde is dan een deurknop zichtbaar en een profielcilinder. De 3-puntsluiting is dan `sleutelbediend` en voorzien van een politiekeurmerk.
De sluitkommen voor in het kozijn worden tegelijk met een driepuntsluiting meegeleverd. Deurbeslag zoals een knop-kruk combinatie, scharnieren of een profiel cilinder moeten apart besteld worden. Voordeuren worden afgehangen met 3 kogellager scharnieren en zware voordeuren of deuren met een hoogte van 231,5 cm worden met 4 scharnieren afgehangen.

Multiplex voordeuren
Bruynzeel en CanDo leveren voordeuren die bestaan uit een multiplex paneel waarin twee aluminium platen zijn verwerkt tegen kromtrekken en een isolatie laag in de kern van de deur die voldoet aan het nieuwe bouwbesluit. Deze multiplex voordeuren worden alleen op bestelling gemaakt met een levertijd van 30 werkdagen.

Een voordeur veilig bestellen
Toebehoren zijn universeel en passen altijd in combinatie met een slot, profielcilinder, scharnieren of brievensleuf. Bovendien kijkt onze specialist naar iedere bestelling en zal om extra informatie vragen als daar reden voor is. Een brievensleuf is alleen als extra bij te bestellen als er een brieven klep op de deur is afgebeeld.

Binnendeuren
Meer weergeven

Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 1964 beoordelingen


Betaalmogelijkheden