Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren
SOORT DEUR
HOOGTE
BREEDTE
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
TYPE
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (396)
Sorteren
Toon resultaten

Voordeur, het visitekaartje van jouw huis

Een voordeur dient vele doelen waarbij bescherming een groot gedeelte van de functie is. Een voordeur is ook het gedeelte van het huis waar veel energie verloren gaat. Er zijn oplossingen zoals deuren voorzien van dubbelglas en deuren die voorzien zijn van een isolatielaag. Speciale technieken zorgen ervoor dat beide eigenschappen in één deur te vinden zijn. Een voordeur draait het huis in waardoor de scharnieren niet aan de buitenkant zichtbaar zijn. Dit geeft extra veiligheid en voorkomt dat bij openen van de voordeur voorbijgangers tegen een deur aan kunnen lopen.

Een veilige voordeur
Voordeuren met een 3-puntsluiting worden aan de buitenkant geopend met een sleutel en aan de binnenzijde met een deurkruk. Aan de buitenzijde is dan een deurknop zichtbaar en een profielcilinder. De 3-puntsluiting is dan `sleutelbediend` en voorzien van een politiekeurmerk.
De sluitkommen voor in het kozijn worden tegelijk met een driepuntsluiting meegeleverd. Deurbeslag zoals een knop-kruk combinatie, scharnieren of een profiel cilinder moeten apart besteld worden. Voordeuren worden afgehangen met 3 kogellager scharnieren en zware voordeuren of deuren met een hoogte van 231,5 cm worden met 4 scharnieren afgehangen.

Multiplex voordeuren
Bruynzeel en CanDo leveren voordeuren die bestaan uit een multiplex paneel waarin twee aluminium platen zijn verwerkt tegen kromtrekken en een isolatie laag in de kern van de deur die voldoet aan het nieuwe bouwbesluit. Deze multiplex voordeuren worden alleen op bestelling gemaakt met een levertijd van 30 werkdagen.

Een voordeur veilig bestellen
Toebehoren zijn universeel en passen altijd in combinatie met een slot, profielcilinder, scharnieren of brievensleuf. Bovendien kijkt onze specialist naar iedere bestelling en zal om extra informatie vragen als daar reden voor is. Een brievensleuf is alleen als extra bij te bestellen als er een brieven klep op de deur is afgebeeld.

Binnendeuren
Meer weergeven

Terug

Voordeur kopen | Austria, Skantrae, CanDo en Weekamp deuren

Voordeuren van Austria, Weekamp, CanDo en Skantrae zijn het visitekaartje van je huis. Voordeeldeuren verkoopt houten voordeuren die geschikt zijn voor elk huis. Mooie voordeuren voorzien van luxe glas-in-lood ramen, achterdeuren voorzien van isolatieglas, hardhouten balkondeuren en schuurdeuren. Voor iedere woonstijl is een mooie buitendeur te koop. Klassieke hardhouten voordeuren met grote ronde profielen tot strakke rechte deuren met vlakke glaslatten.

Elke voordeur of achterdeur die je bij ons koopt kan voorzien worden van veiligheidsdeurbeslag. Voordeeldeuren heeft een selectie gemaakt uit LIPS 3-puntsluitingen en Nemef veiligheidssloten met politiekeurmerk. (SKG **) Aluminium en RVS deurbeslag is uit voorraad leverbaar.

Naast de verschillende stijlen buitendeuren is er ook nog een keuze te maken met betrekking tot het glas van voordeuren en achterdeuren. Kiest je voor een transparante en open uitstraling dan zijn buitendeuren met blank glas de beste oplossing. Liever wat meer privacy, dan is matglas een goede keuze. De levertijd voor standaard voordeuren die uit voorraad geleverd worden is slechts 5 werkdagen. Een bewerking aan een deur verlengt de korte levertijd met enkele werkdagen

Landelijke voordeuren

Landelijke voordeuren zijn leverbaar in verschillende stijlen. Vaak zijn landelijke deuren voorzien van wat meer profielen en paneeltjes wat een landelijke uitstraling geeft aan de deuren van toen. Tijdloze en klassieke voordeuren zijn de keuze die je kan selecteren.

Boerderij voordeuren
Een boerderijdeur valt ook zeker onder de categorie “landelijke voordeuren” en daar valt best veel over te vertellen. Koop je een boerderijdeur dan wordt deze als één deur geleverd. De boerderijdeur wordt altijd afgehangen aan 4 scharnieren. Het bovendeel en onderdeel heeft 2 scharnieren nodig om te kunnen draaien. De deurklink zit standaard in het bovenste deel van de deur op 120.5 cm gemeten vanaf de onderzijde van de buitendeur. Is de landelijke boerenvoordeur afgehangen, dan pas zaag je de deur in het midden door. De meegeleverde valdorpels zorgen dat de regen en wind buiten blijven.

Klassieke voordeuren met rooster
Klassieke en landelijke voordeuren liggen heel dicht bij elkaar. Klassieke deuren hebben meer elegantie dan landelijke deuren. Rijke ronde profielen aan de deurstijlen en vaak voorzien van luxe glassoorten zoals facetglas of glas-in-lood ruiten.

Landelijke paneeldeur
Een dichte voordeur met een landelijke uitstraling is voorzien van panelen. Panelen kunnen boven elkaar en naast elkaar geplaatst worden. De panelen vallen iets naar achteren in de deurstijlen waardoor het motief van de panelen mooier uitkomt. Een nadeel van een dichte voordeur met panelen is dat je niet kunt zien voor wie je de deur open doet. Een deurspion of een camerasysteem is een oplossing. Paneeldeuren zijn inbraakwerender dan een voordeur voorzien van glas.

Tijdloze voordeuren
Je hebt voordeuren die rond 1930 zijn ontworpen en nog steeds in nieuwbouw woningen worden toegepast. De aanduiding tijdloze voordeur is een perfecte omschrijving voor deze voordeuren. Het verschil met de deuren van nu is dat de deuren niet van massief hout met pen en gat verbindingen worden gemaakt maar meestal bestaan uit een vlakke deurplaat voorzien van een geïsoleerde kern met aan beide zijde een aluminium tussenlaag. De profielen worden met een CNC computergestuurde machine in de deurplaat gefreesd.

Voordeuren vervangen

Een voordeur wordt tegenwoordig vaak vervangen om energie te besparen. Oude deuren tochten vaak en hebben niet het juiste hang en sluitwerk om de deur mooi te kunnen afsluiten. Bij het vernieuwen van een voordeur moet je ook kijken naar de staat van het voordeurkozijn. Een voordeurkozijn slijt het meest aan de onderkant van de kozijnstijlen en de onderdorpel. Repareren is voordeliger dan vervangen.

Voordeuren van hout

Een voorddeur is niet alleen van hout gemaakt, maar ook vaak van kunststof of aluminium. De keuze wordt vaak gemaakt door de bouwer van een huis. Houten voordeuren hebben als nadeel dat ze geschilderd of geverfd moeten worden. Een groot voordeel is dat een houten voordeur makkelijk om maat te maken is, bijna in elk kozijn toe te passen is en een stuk voordeliger is dan een kunststof kozijn. Een houtenvoordeur kun je over 50 jaar nog steeds voorzien van andere sloten, scharnieren of ander deurbeslag, terwijl er waarschijnlijk geen onderdelen van een kunststof deur te koop zijn en het geheel inclusief kozijn vervangen moet worden.

Voordeuren met glas

Een voordeur met glas zorgt overdag voor meer licht in je hal. Is het schemerig of donker zie je van buiten af wat er achter de voordeur gebeurd. De meest gemaakte keuze voor glas is dan matglas/satijnglas. Het is hetzelfde glas maar wordt met 2 benamingen aangeduid. Voordeuren met glas worden voorzien van isolatieglas om energie te besparen. Voordeuren met glas-in-lood ramen worden ook als isolatieglas geleverd. Makkelijk schoon te maken en goed isolerend.

Houten voordeuren schilderen / verven

Een nieuwe voordeur wordt geleverd in de grondverf. Grondverf geeft een bescherming aan de deur zolang deze niet aan zon, regen en wind wordt blootgesteld. Bij het afhangen van een voordeur worden er scharnieren in gefreesd, gaten voor het deurbeslag geboord en die moeten direct met een grondverf worden behandeld. Wordt een voordeur ingekort of smaller gezaagd, moeten ook die zijden geschilderd worden. Waar extra aandacht aan gegeven moet worden is de onderzijde van de deur omdat die het meeste met vocht in aanraking komt.

Verven is niet moeilijk maar vergt wel veel geduld en precisie. De meeste tijd gaat op aan voorbehandelen eerdat de voordeur afgeverfd kan worden. Schuren, plamuren, schuren en schuren totdat de voordeur mooi glad is. Aan alle zijden van de deur en in alle gaten die zijn gemaakt. Een houten voordeur is een natuurproduct en krimpt en zet uit onder invloed van temperatuur en vocht. Gebruik de beste verf en zorg dat alle kieren, glaslatten en naden voor het verven van de deur zijn voorzien van een flexibele kitlaag. Glanzende verf stoot water beter af dan matte verf. Donkere verf maak een voordeur in de zon een stuk warmer dan een lichte verf.


Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2145 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl