Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren
SOORT DEUR
HOOGTE
BREEDTE
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
TYPE
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (352)
Sorteren
Toon resultaten

Nieuwe geïsoleerde voordeur kopen? Warm en veilig in huis

Een voordeur dient vele doelen waarbij bescherming een groot gedeelte van de functie is. Een voordeur is ook het gedeelte van het huis waar veel energie verloren gaat. Er zijn oplossingen voor, zoals buitendeuren te voorzien van dubbelglas en voordeuren die voorzien zijn van een isolatielaag.

Speciale technieken zorgen ervoor dat beide eigenschappen in één voordeur te vinden zijn. Een voordeur draait het huis in waardoor de scharnieren niet aan de buitenkant zichtbaar zijn. Dit geeft extra veiligheid en voorkomt dat bij openen van de voordeur voorbijgangers tegen een deur aan kunnen lopen.
Lees verder over voordeuren
AUSTRIA CITY LINE NOORDWIJK
Meer weergeven


Een veilige voordeur heeft een 3-puntsluiting

Voordeuren met een 3-puntsluiting worden aan de buitenkant geopend met een sleutel en aan de binnenzijde met een deurkruk. Aan de buitenzijde is dan een deurknop zichtbaar en een profielcilinder. De 3-puntsluiting is dan `sleutelbediend` en voorzien van een politiekeurmerk.

De sluitkommen voor in het kozijn worden tegelijk met een driepuntsluiting meegeleverd. Voordeurbeslag zoals een knop-kruk combinatie, scharnieren of een profiel cilinder moeten apart besteld worden. Voordeuren worden afgehangen met 3 kogellager scharnieren. Zware voordeuren of voordeuren met een hoogte van 231,5 cm worden met 4 scharnieren afgehangen.

Isolerende voordeur, lekker warm in huis

CanDo en Skantrae leveren voordeuren die bestaan uit een multiplex paneel waarin twee aluminium platen zijn verwerkt tegen het kromtrekken samen met een isolatie laag in de kern van de voordeur die voldoet aan het nieuwe bouwbesluit. Deze multiplex voordeuren worden alleen op bestelling gemaakt met een levertijd van 30 werkdagen.

Een nieuwe voordeur bestellen

Toebehoren zijn universeel en passen altijd op jouw nieuwe voordeur in combinatie met een slot, profielcilinder, scharnieren of brievensleuf. Bovendien kijkt onze specialist naar iedere bestelling en zal om extra informatie vragen als daar reden voor is. Een brievensleuf is alleen op een nieuwe voordeur extra bij te bestellen als er een brievenklep op de voordeur op de foto van onze website zichtbaar is. Bepaal de juiste draairichting voor jouw nieuwe voordeur.

Houten voordeur kopen van Austria, Skantrae, CanDo of Weekamp

Voordeeldeuren verkoopt houten voordeuren die geschikt zijn voor elk huis. Mooie voordeuren voorzien van luxe glas-in-lood ramen, achterdeuren met isolatieglas, hardhouten balkondeuren en schuurdeuren. Voor iedere woonstijl is een mooie voordeur van hout te koop. Van klassieke hardhouten voordeuren met grote ronde profielen tot strakke rechte deuren met vlakke glaslatten.

Voordeeldeuren biedt de meest ruime keuze aan voordeuren van hout

Een standaard voordeur heeft de voordeligste prijs en is snel leverbaar. Maatwerk voordeuren variëren enorm in levertijd en prijzen. Gebruik de handige filters op de website om de mooiste voordeur voor de beste prijs te vinden. De verwachte levertijd staat per voordeur vermeld. Heb je vragen, staat onze klantenservice 7 dagen per week voor je klaar.

Voordeuren in ons assortiment zijn:

Bestel direct een tochtvaldorpel in je nieuwe voordeur

Een valdorpel is een tochtstrip die onder in de voordeur gefreesd wordt. Bij het sluiten van de voordeur wordt de kier tussen de voordeur en het kozijn afgedicht. Het verborgen tochtprofiel zorgt ervoor dat er geen tocht in huis ontstaat als de voordeur gesloten is. Bijkomend voordeel, naast extra woongenot, is een lagere energie rekening.

Elke voordeur die je bij ons koopt kan voorzien worden van veiligheidsdeurbeslag. Voordeeldeuren heeft een selectie gemaakt uit LIPS 3-puntsluitingen en Nemef veiligheidssloten met politiekeurmerk. (SKG **) Aluminium en RVS voordeurdeurbeslag is uit voorraad leverbaar.

Naast de verschillende stijlen voordeuren is er ook nog een keuze te maken met betrekking tot het glas van voordeuren en achterdeuren. Kiest je voor een transparante en open uitstraling dan zijn voordeuren met blank glas de beste oplossing. Liever wat meer privacy, dan is matglas een goede keuze. De levertijd voor standaard voordeuren die uit voorraad geleverd worden is slechts 5 werkdagen. Een bewerking aan een deur verlengt de korte levertijd met enkele werkdagen

Voordeur vervangen? Werk voor een vakman

Een voordeur wordt tegenwoordig vaak vervangen om energie te besparen. Oude deuren tochten vaak en hebben niet het juiste hang en sluitwerk om de deur mooi te kunnen afsluiten. Bij het vernieuwen van een voordeur moet je ook kijken naar de staat van het voordeurkozijn. Een voordeurkozijn slijt het meest aan de onderkant van de kozijnstijlen en de onderdorpel. Repareren is vaak voordeliger dan vervangen.
Voordeuren laten monteren? Bekijk de mogelijkheden.

Haal gezelligheid in huis met een landelijke voordeur

Landelijke voordeuren zijn leverbaar in verschillende stijlen. Vaak zijn landelijke deuren voorzien van wat meer profielen en paneeltjes wat de juiste warme en authentieke uitstraling geeft aan de deuren van toen. Tijdloze en klassieke voordeuren zijn de keuze die je hiervoor kan selecteren.

Klassieke voordeuren met of zonder rooster

Landelijke en klassieke voordeuren liggen heel dicht bij elkaar. Klassieke voordeuren hebben meer elegantie dan landelijke voordeuren. Ze hebben rijke ronde profielen aan de deurstijlen en zijn vaak voorzien van luxe glassoorten zoals facetglas of glas-in-lood ruiten.

Landelijke dichte voordeuren met panelen

Een dichte voordeur met een landelijke uitstraling is voorzien van panelen. Panelen kunnen boven elkaar en naast elkaar geplaatst worden. De panelen vallen iets naar achteren in de deurstijlen van de voordeur waardoor het motief van de panelen mooier uitkomt.

Een nadeel van een dichte voordeur met panelen is dat je niet kunt zien voor wie je de voordeur open doet. Een deurspion of een camerasysteem is daarvoor een veilige oplossing. Paneeldeuren zijn inbraakwerender dan een voordeur voorzien van glas.

Tijdloze voordeuren anno 2022

Je hebt voordeuren die rond 1930 zijn ontworpen en nog steeds in nieuwbouw woningen worden toegepast. De aanduiding tijdloze voordeur is een perfecte omschrijving voor deze voordeuren. Het verschil met de deuren van nu is dat de voordeuren niet van massief hout met pen en gat verbindingen worden gemaakt maar meestal bestaan uit een vlakke deurplaat voorzien van een geïsoleerde kern met aan beide zijde een aluminium tussenlaag. De profielen worden met een CNC computergestuurde machine in de deurplaat gefreesd.

Voordeuren van hout zijn makkelijk opmaat te maken

Een voorddeur is niet alleen van hout gemaakt, maar ook vaak van kunststof of aluminium. De keuze wordt vaak gemaakt door de bouwer van een huis. Houten voordeuren hebben als nadeel dat ze geschilderd of geverfd moeten worden.

Een groot voordeel is dat een houten voordeur makkelijk op maat te maken is, bijna in elk deurkozijn toe te passen is en een stuk voordeliger is dan een kunststof kozijn. Een houten voordeur kan je over 50 jaar nog steeds voorzien van andere sloten, scharnieren of ander deurbeslag, terwijl er waarschijnlijk geen onderdelen van een kunststof voordeur meer te koop zijn en het geheel inclusief kozijn vervangen moet worden.

Voordeuren met glas geven meer licht in huis

Een voordeur met glas zorgt overdag voor meer licht in je hal. Is het schemerig of donker zie je van buiten af wat er achter de voordeur gebeurd. De meest gemaakte keuze voor glas is dan matglas ofwel satijnglas. Het is hetzelfde glas maar wordt met 2 benamingen aangeduid. Voordeuren met glas worden voorzien van isolatieglas om energie te besparen. Voordeuren met glas-in-lood ramen worden ook als isolatieglas geleverd. Alle type glas wat in een voordeur wordt verwerkt is makkelijk schoon te maken en goed isolerend.

Hoe kan je het beste voordeuren schilderen / verven?

Een nieuwe voordeur wordt geleverd in de grondverf. Grondverf geeft een bescherming aan de voordeur zolang deze niet aan zon, regen en wind wordt blootgesteld. Bij het afhangen van een voordeur worden er scharnieren in gefreesd en gaten voor het deurbeslag ingeboord. Al deze bewerkingen moeten direct met een grondverf worden behandeld. Wordt een voordeur ingekort of smaller gezaagd, moeten ook die zijden geschilderd worden. Waar extra aandacht aan gegeven moet worden is de onderzijde van de voordeur omdat die het meeste met vocht in aanraking komt.

Verven is niet moeilijk maar vergt wel veel geduld en precisie. De meeste tijd gaat op aan voorbehandelen alvorens de voordeur afgeverfd kan worden. Schuren, plamuren, schuren en schuren totdat de voordeur mooi glad is. Aan alle zijden van de deur en in alle gaten die zijn gemaakt. Een houten voordeur is een natuurproduct wat krimpt en uitzet onder invloed van temperatuur en vocht. Gebruik de beste verf en zorg dat alle kieren, glaslatten en naden voor het verven van de deur zijn voorzien van een flexibele kitlaag. Glanzende verf stoot water beter af dan matte verf. Donkere verf maak een voordeur in de zon een stuk warmer dan een lichte verf.


Terug

Handig om te weten

Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2421 beoordelingen


Betaalmogelijkheden