Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren
SOORT DEUR
HOOGTE
BREEDTE
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
TYPE
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (352)
Sorteren
Toon resultaten

Veilige achterdeuren met isolatieglas

Een goede achterdeur, balkondeur of schuurdeur is gemaakt van hardhout en wordt in de meeste gevallen geleverd met een grondverflaag. Een achterdeur dient net als alle andere buitendeuren goed afgelakt te worden om bestand te zijn tegen weer en wind aan de buitenzijde, maar ook aan de binnenzijde om kromtrekken van de deur tegen te gaan.
Lees verder over achterdeuren
CANDO ML 630 ACHTERDEUR
Meer weergeven

Kies veiligheidsscharnieren voor jouw achterdeur

Een achterdeur heeft hetzelfde doel als een voordeur en hoort ook zo afgewerkt te worden met veiligheidsdeurbeslag en isolatieglas. Een achterdeur draait meestal naar buiten, daardoor zijn de scharnieren zichtbaar aan de buitenkant van het huis. De scharnieren zijn de zwakke schakel. Het advies is veiligheidsscharnieren toe te passen op buitendeuren die naar buiten draaien. In het scharnier is een extra pen gemaakt die in het deurkozijn valt. Bij het verwijderen van de scharnierpen kan de deur nog steeds niet uit het kozijn getild worden.

Achterdeuren openen en sluiten

Een driepuntsluiting krukbediend in een achterdeur, schuurdeur of balkondeur is aan beide zijde te openen met een deurklink. Dit is wel zo handig om zonder sleutel het huis weer in te kunnen. Met de sleutel kan je zowel aan de buiten, als aan de binnenzijde de deur afsluiten. De juiste keuze is dan een krukbediende 3-puntsluiting.

Hoe maak je een achterdeur compleet?

De sluitkommen voor in het kozijn worden gelijk met een driepuntsluiting meegeleverd. Deurbeslag zoals een kruk-kruk combinatie, veiligheids scharnieren of een cilinder moeten apart besteld worden. Achterdeuren worden afgehangen met 3 kogellager scharnieren en zware achterdeuren of deuren met een hoogte van 231,5 cm worden met 4 scharnieren afgehangen.

Toebehoren zoals een deurklink zijn universeel en passen altijd in combinatie van een slot, profielcilinder en scharnieren. Bovendien kijkt onze specialist naar iedere bestelling en zal om extra informatie vragen over jouw nieuwe achterdeur als daar reden voor is.

Geef extra aandacht aan de draairichting van de achterdeur

Het is van belang dat de glaslatten aan de binnenzijde van de deur zijn gemonteerd en de ventilatie openingen aan de buitenzijde van de achterdeur. We hebben hier een handig overzicht voor gemaakt om makkelijk de juiste draairichting aan te kunnen geven. Bepaal hier de juiste draairichting

Zo gaat je achterdeur niet rammelen en sluit perfect in het kozijn

Plaats direct tochtprofielen in de sponning van het achterdeurkozijn. Op de staande stijlen van het deurkozijn en de bovenste verbindingsstijl plaats je aluminium inbouw profielen voorzien van een zwarte rubberen tochtstrip. De onderdorpel voorzie je van een aluminium slijtstrip voorzien van een rubber afsluitprofiel. De achterdeur zal niet meer rammelen, geruisloos sluiten en ongewenste tocht geen kans geven.

Bestel direct een hordeur en zijn goedkoper dan je denkt

We zijn dealer en importeur van QNIQ horren. QNIQ produceert raam en deurhorren op maat die zowel binnen als buiten de achterdeur geplaatst kunnen worden. Er is altijd een hordeur beschikbaar in jouw maat. De beste keuze voor een hor voor een achterdeur is een rolhordeur of plissé deur. Beide modellen worden zonder verzendkosten binnen 10 werkdagen bij je thuis afgeleverd. Heb je vragen of aanvullend advies nodig, neem dan vrijblijvend contact met de klantenservice op.


Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2422 beoordelingen


Betaalmogelijkheden