Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren
Toon resultaten (1014)
Sorteren
Toon resultaten

Zo maak je een binnendeur compleet

Om een binnendeur af te hangen en compleet te bestellen heb je nodig: Een kozijn, een insteekslot, scharnieren en een deurkruk. Voordeeldeuren heeft bijna het volledige assortiment deurbeslag uit voorraad leverbaar en voordelig geprijsd.
Lees verder over
CANDO WRANGLER

resultaten
Meer weergeven

Welk insteekslot heb ik nodig?

Elke binnendeur is voorzien van een slotgat op standaard hoogte wat geschikt is om een insteekslot in te monteren. De uitvoering van een insteekslot is afhankelijk van de toepassing. Een binnendeur met alleen een deurkruk heeft een loopslot nodig. Een wc of badkamer heeft een wc en badkamerslot nodig en een deur die afgesloten moet worden met een dag- en nachtslot. De gaten van de deurkruk, sleutel of wc garnituur moeten tijdens de montage nog in de deur geboord worden. (uitzondering zijn Svedex deuren)

Welke scharnieren heb ik nodig?

Stompe deuren hang je af met 3 kogellager scharnieren van 76 x 76 mm met rechte hoeken. Worden de scharnieren ingefreesd dan zijn ronde hoeken makkelijker. Lichte boarddeuren kunnen afgehangen worden met 3 standaard scharnieren, maar deze scharnieren slijten snel en laten zwart slijpsel op de vloer en plinten vallen. Scharnieren van 89 mm zijn ook geschikt en hebben een luxere uitstraling.
Opdekdeuren worden altijd afgehangen met paumelle scharnieren. Opdekdeuren met een hoogte tot 211.5 cm met twee scharnieren en deuren van 231.5 cm met 3 scharnieren. Het model van het scharnier wordt bepaalt door het kozijn. Voor houten kozijnen is de standaard paumelle scharnier de juiste keuze.

Welk deurbeslag heb ik nodig?

De keuze voor een deurklink, rozetten en wc garnituren zijn universeel en passen perfect in het insteekslot en op de deur. Een deurkruk bestaat uit twee delen die doormiddel van een vierkante stift in elkaar zijn geschoven. Ditzelfde geldt ook voor een wc-garnituur waarvan één gedeelte een draaiknop is. Sleutelrozetten worden op de deur geschroefd.


Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2422 beoordelingen


Betaalmogelijkheden