Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren
Toon resultaten (1011)
Sorteren
Toon resultaten

Zwarte kozijnen

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een zwarte deur in huis. Dit kan een industriële deur zijn of juist een klassieke zwarte deur. Om het geheel af te maken heb je natuurlijk ook nog een kozijn nodig in dezelfde stijl. Hiervoor is een zwart kozijn de juiste oplossing voor.
Lees verder over zwarte kozijnen afwerken
Austria Desio

resultaten
Meer weergeven

Welk kozijn heb ik nodig?

Austria speelt hier goed op. Op dit moment zijn zij de enige die ons zwarte kozijnen leveren. Het kozijn is gemaakt van grenen hout met ingelijmde MDF strips op de zichtzijdes. De kozijnen hebben een smalle omlijsting. De kozijnen zijn voorbehandeld met zwarte voorlak (RAL 9005). Deze kozijnen heb je in twee types, met of zonder bovenlicht. Een bovenlicht is een extra raam boven je deur in het kozijn.

Voor deze beide types bestaan er twee diktes. Een kozijn tot 70 mm en een kozijn tot 100 mm. Deze diktes hebben te maken de dikte van de muur waar het kozijn omheen komt. Een kozijn van 70 mm kan je gebruiken voor muren tot 70 mm dik. Een kozijn van 100 mm kan je gebruiken van muren die tussen de 70 mm en 100 mm dik zijn. Mocht jouw muur nog dikker zijn. Dan kan je gebruik maken van een XL of XXL architraaf. De XL architraven set is bestemd voor muren tot 12,3 cm. De XXL architraven set kan gebruikt worden voor muren tussen 12,3 cm en 15 cm.

De kozijnen worden al voorzien van scharnierinkrozingen

De zwarte kozijnen zijn enkel geschikt voor stompe deuren. Het zwarte kozijn zonder bovenlicht wordt al voorzien van scharnierinkrozingen. In kozijnen met bovenlicht worden nooit scharnierinkrozingen gemaakt. Scharnierinkrozingen zijn de frezingen voor de scharnieren. In kozijnen voor deuren tot en met een hoogte van 211,5 cm worden er 3 scharnierinkrozingen gemaakt. Deze scharnierinkrozingen worden gemaakt ter behoeve van 89x89 mm ronde hoeken scharnieren. De plaats is 11.8cm, 95.8ccm en 179.8cm gemeten vanaf bovenzijde deur tot bovenkant scharnierinkrozing.
Kozijnen voor deuren tot en met een hoogte van 231,5 cm worden er 4 scharnierinkrozingen in gemaakt. De plaats is 11.8cm, 31.8cm, 115.8cm en 204.8cm gemeten vanaf bovenzijde deur tot bovenkant scharnierinkrozing.

Een renovatie kozijn bestaat uit ...

Een kozijnpakket bestaat uit meerdere onderdelen. Je ontvangt altijd 2 stijlen, 2 losse architraven en 2 sponningrubbers. Daarnaast ontvang je 1 bovendorpel, ook bij de dorpel ontvang je 1 losse architraaf en 1 sponningsrubber. Je ontvangt ook altijd een montageset. De montageset bestaat uit: 10 stelschroeven, 10 pluggen, 2 deuvels, 4 schroeven en 1 bitje. Als je een kozijn met een bovenlicht besteld ontvang je extra nog 1 kalf, 4 glaslatten en 2 sponningsrubbers.

Kozijn verven

De kozijnen worden in de zwarte grondverf geleverd. Nadat de kozijnen gemonteerd zijn, moet je deze nog aflakken. Je begint met het grondig ontvetten van het kozijn, daarna schuur je het kozijn licht op. Voor het aflakken wordt meestal gekozen voor zijdeglans in RAL 9005. Het wordt aangeraden om het kozijn af te lakken met een kwast in plaats van een roller. Je begint met aflakken bovenaan het kozijn. Je werkt altijd van boven naar beneden om druipers tegen te gaan.

Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2421 beoordelingen


Betaalmogelijkheden