Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren
Toon resultaten (1011)
Sorteren
Toon resultaten

Goed deurbeslag moet aan veel eisen voldoen

Denk bij het kopen van een mooie nieuwe deur ook aan nieuw deurbeslag. Deurbeslag is eigenlijk een beetje een ondergeschoven kind maar zijn net zo belangrijk voor de werking en uitstraling van de deur als de deur zelf. Denk hierbij onder andere aan deurklinken, scharnieren, deurslot, tochtvaldorpels of een brievenbus.
Lees verder over deurbeslag
SQUARED REGULAR DEURKRUK

resultaten
Meer weergeven


Kies voor bijpassend deur beslag

Hoe mooi is het niet als jouw deur helemaal aangekleed is waardoor jouw smaak tot in de puntjes is uitgevoerd? Je past je schoenen en je tas toch ook aan de rest van je outfit aan?

Een deur koop je niet dagelijks

De prijs van een deur is niet niks, dus overweeg je jouw aankoop goed voor je een besluit neemt. Doe dit dan ook met het deurbeslag. Zorg ervoor dat het elkaar versterkt waardoor het effect van jouw nieuwe deur met deurbeslag subtiel wordt aangestipt.

Deurbeslag dat gezien mag worden

Een nieuwe deur kopen en de bijpassende accessoires zoals deur beslag uitzoeken is een leuk werkje omdat het resultaat meteen zo zichtbaar voor jou en jouw visite. Iedereen komt door de voordeur jouw huis binnen en passeert enkele binnendeuren voor jullie samen op de bank zitten met een kopje thee of een wijntje. Elke deur moet gezien mogen worden!

Mooi deur beslag voor binnen

Alle draaiende deuren worden voorzien van scharnieren. Heb je bijvoorbeeld een zwarte deur uitgekozen neem dan ook de zwarte scharnieren om de deur in de deurkozijn te bevestigen. Zwart deurbeslag maakt de zwarte deur extra chic en modern.

Welke deurklink vind jij het beste passen bij jouw nieuwe deur?

Kijk dan naar de kleur en de uitvoering van het deurbeslag met jouw nieuwe deur. Een ronde of ovale deurklink ligt goed in de hand en past bij elke deur, van klassiek tot modern. De vierkante deurklinken zijn mooi en verfijnd, zij passen bijvoorbeeld heel goed bij moderne industriële deuren. Maar laat je vooral niet beperken en kies een deurklink die past bij jouw smaak, als je er maar wel voor zorgt dat de deurklink de deur complementeert.

De verwarring over een loopslot

Sloten op de binnendeuren worden geplaatst op bijvoorbeeld het toilet en de badkamer, maar ook op een voorraad- of meterkast. De loopsloten die bij deurklinken worden geleverd zijn geen sloten die met een sleutel worden bediend. Zij zorgen er alleen voor dat de deur niet uit het loopslot gaat en dicht blijft totdat je hem opent met de deurklink. De sloten voor de badruimtes zijn draaiknoppen die apart van de deurklink zorgen dat met een draaibeweging de deur op slot gaat.

Sterk deurbeslag voor buiten

De buitendeur heeft meer deurbeslag nodig. Dit heeft te maken met de veiligheid, de weersomstandigheden en wat andere praktische zaken. De veiligheid zit hem onder andere in de scharnieren. Een 3 of 5 punt meerpuntsluiting maakt jouw buitendeur veiliger tegen inbraak. Overweeg dus geen andere sloten. Jouw huis moet jou veilige thuishaven zijn.

De meeste buitendeuren hebben deurbeslag die aan de binnenzijde een klink hebben en aan de buitenzijde een knop. Ook dit is natuurlijk voor de veiligheid, van binnen naar buiten open je de deur met een klink, kom je thuis gebruik je een sleutel. Verschillend deurbeslag die gebruikt worden in een buitendeur zijn ook een persoonlijke keuze. Neem hiervoor eens een kijkje in ons ruime assortiment buitendeurbeslag.

Gebruik tochtwerend deurbeslag

Het Nederlandse klimaat is langzaam aan het veranderen maar blijft toch grillig en wisselvallig. Een tochtvaldorpel wordt aan de onderzijde van de voordeur geplaatst en zorgt ervoor dat jouw deur compleet passend is voor het kozijn waardoor er geen tocht langs de deur komt. Met de huidige gasprijzen is dit zeker een aanrader! Bezuinig niet op de aanschaf van een tochtvaldorpel terwijl het jou op de langere termijn veel geld bespaard op jouw energierekening. Een bel, een naambordje en een brievenbus maken jouw buitendeur aansluitend helemaal af.

Mocht je er niet uitkomen is het professionele team van de Voordeeldeuren bereikbaar per telefoon, WhatsApp en per Chat op de website. Je wordt persoonlijk te woord gestaan door iemand van de klantenservice die alles weet van deurbeslag en hoe dit beslag te monteren.


Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2421 beoordelingen


Betaalmogelijkheden