Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren filter pijl
OPDEK OF STOMP
HOOGTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
BREEDTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
HOL OF MASSIEF
KLEUR AFGELAKT OF GRONDVERF
GLAS OF PANEELDEUR
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (1254)
Sorteren Sorteren
Toon resultaten

VeraLux deuren en deurbeslag

VeraLux is een nieuw opkomend merk. VeraLux levert deuren waarbij veel maatwerk opties zijn. De deuren worden door een vakman in Nederland op bestelling geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat niets te gek is en je zelfs jouw eigen deur kan ontwerpen. Als er een model is wat je graag wilt, maar niet standaard kan kopen, dan wordt dit op maat voor jou gemaakt. In elke kleur, elke houtsoort en elke glassoort.

Lees verder over eiken deuren
VeraLux Subliem Amalia

resultaten
Meer weergeven


VeraLux deuren

VeraLux heeft unieke industriele deuren in het assortiment. Deze deuren worden al voorzien van de meeste frezingen die jij nodig hebt in de deur. Standaard worden de deuren voorzien van een slotgat, een krukgat en paumelle gaten voor een opdekdeur. Scharnierinkrozingen voor een stompe deurkan je als optie toevoegen. De deuren worden standaard afgelakt in het zwart, maar dit kan ook in het wit. Je kan kiezen voor blank glas, satijn glas of getint glas. Ook zijn er verschillende dichte paneeldeuren die passen bij de glazen variant.

VeraLux zwarte deurklinken

Zodra je de juiste deur hebt gekozen, ga je nadenken over welke deurklink hierbij past. Deurbeslag heb je in veel verschillende varianten. VeraLux deurbeslag is voordelig geprijsd, snel leverbaar en van goede kwaliteit. De deurklinken kan je verdelen in twee categorieën, een deurklink met langschild (bijvoorbeeld de VeraLux Theems) en een deurklink op rozet (bijvoorbeeld de VeraLux Malton. Met het toevoegen van het juiste deurbeslag maak je je nieuwe deur helemaal af, of voorzie je je bestaande deur van een hele nieuwe uitstraling.

In iedere serie van een deurklink zijn bijpassende accessoires ontwikkeld. Dit is een toiletgarnituur, cilinderrozet en een sleutelrozet. Met deze accessoires kan je je deur voor iedere functie gebruiken.

Houten industriele deur

Als een van de weinige fabrikanten is het ook mogelijk bij VeraLux om te kiezen voor industriële deuren gemaakt met echt eiken hout. In tegenstelling tot het donkere zwart is eiken hout warm van kleur en zorgt voor zachtheid in je interieur. De VeraLux eiken deuren worden in Nederland op maat voor jouw gemaakt. Zoals bij alle industriële deuren, heb je ook bij deze deuren deurbeslag nodig met een minimalistisch rozet. Een bijpassende deurkruk is de Amsterdam of de .


Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2418 beoordelingen


Betaalmogelijkheden