Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Telefoon

Zo bestel je een complete deur


Na het bekijken van deze video weet je wat je allemaal nodig hebt bij het bestellen van een nieuwe deur.

Maak je binnendeur compleet

Binnendeuren kan je verdelen in stompe- en opdekdeuren. Voor beide varianten geldt dat er standaard een slotgat in gefreesd wordt. Opdekdeuren zijn ook direct voorzien van gaten waar de paumelle scharnieren in gedraaid kunnen worden. Alle toebehoren om een binnendeur compleet te maken zijn bij ons voordelig te bestellen.

Deur met een stompe zijkant compleet maken

Een stompe deur maak je compleet door deze te voorzien van een insteekslot, scharnieren en deurbeslag. Een insteekslot past exact in het slotgat en heb je nodig om de deur te kunnen openen en sluiten. Ook hebben wij de beste scharnieren om de deur te kunnen laten draaien en verschillende soorten deurkrukken met eventueel wc-garnituur of rozetten.We adviseren 3 scharnieren per deur om deze mooi recht in het kozijn te houden en om het eventueel kromtrekken van de deur te voorkomen. Holle deuren kunnen draaien op 2 standaard scharnieren. Kogellagerscharnieren zorgen dat deuren soepeler en geruislozer draaien en laten geen schuurstof achter. Een kogellagerscharnier is zeker bij een MDF-deur aan te raden.

Scharnieren zijn leverbaar in 2 afmetingen, namelijk 76 en 89 mm. Beide afmetingen zijn geschikt voor binnendeuren, voor welke je kiest is een kwestie van smaak. Maak je deur compleet met een deurlijst.

Deuren met een opdekrand

Een opdekdeur maak je compleet door deze te voorzien van een insteekslot, paumelle scharnieren en deurbeslag. Een insteekslot past exact in het slotgat en heb je nodig om de deur te kunnen openen en sluiten. Ook hebben wij een ruim assortiment paumelle scharnieren om de deur te kunnen laten draaien en verschillende soorten deurkrukken met eventueel wc-garnituur of rozetten.Een opdekdeur heeft 2 of 3 boorgaten waar de paumelle scharnieren in gedraaid kunnen worden. Opdekdeuren met een hoogte van 201.5 cm en 2.11.5 cm hebben 2 paumelle scharnieren en opdekdeuren van 231.5 cm hebben 3 paumelle scharnieren. Brandwerende opdekdeuren zijn soms voorzien van een extra paumelle scharnier.


Zo bestel je een complete buitendeur


Een buitendeur maak je compleet door er een slotgat in te laten frezen, een veiligheidsslot in te monteren, kogellager scharnieren van 89 mm te monteren en de deur te voorzien van deurbeslag. Advies bij buitendeuren tot 211.5 cm is 3 scharnieren en bij deuren van 231.5 cm 4 scharnieren waarvan er 2 zich aan de bovenzijde van de deur bevinden.
Een veel gebruikte keuze is een 3-puntsluiting die in combinatie met de meegeleverde sluitkommen om de buitendeur extra inbraakwerend maken.

Bij buitendeuren die naar buiten draaien zoals de meeste achterdeuren, is een veiligheidsscharnier aan te raden. Dit scharnier is voorzien van een pin die in het kozijn valt. Deze pin zorgt ervoor dat de deur nog steeds niet geopend kan worden als de scharnierpen wordt verwijderd.

Deurbeslag met een kerntrekbeveiliging beveiligd de profielcilinder waardoor de kans op een snelle inbraak verminderd.Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2418 beoordelingen


Betaalmogelijkheden