Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren filter pijl
OPDEK OF STOMP
HOOGTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
BREEDTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
HOL OF MASSIEF
KLEUR AFGELAKT OF GRONDVERF
GLAS OF PANEELDEUR
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (1305)
Sorteren Sorteren
Toon resultaten

Afgelakte deuren maakt schilderen overbodig

Afgelakte binnendeuren zijn leverbaar in heel veel verschillende modellen. De keuze is enorm zodat ze perfect kunnen aansluiten bij jouw wensen, smaak en interieur. Iedere collectie heeft paneeldeuren en binnendeuren met glas die prachtig met elkaar combineren in stijl. De deuren zijn afgelakt in de kleur wit. Glas in afgelakte deuren wordt tijdens de productie in de deuren gemonteerd.
Lees verder over afgelakte deuren
SVEDEX FR507Z BLANK GLAS

resultaten
Meer weergeven

Bekende merken zoals Weekamp, Austria, Skantrae, Svedex en CanDo leveren afgelakte deuren in één kleur wit. (bij benadering RAL 9010) Svedex is de specialist. Svedex deuren zijn leverbaar in iedere afmeting, elke uitvoering en altijd afgelakt. Svedex biedt zelfs de keuze uit drie tinten wit. Maak je deur compleet met een deurlijst.

Svedex deuren zijn altijd afgelakt

Het unieke lakproces van Svedex garandeert een optimale bescherming tegen krassen, vlekken en zonlicht. Svedex monteert ook direct een insteekslot en maakt de gaten die nodig zijn om het slot te kunnen bedienen zoals een krukgat, sleutelgat of gat voor de bediening van een wc-sluiting.
Svedex levert zowel afgelakte stompe deuren als opdekdeuren. Svedex heeft een maximale levertijd van 20 werkdagen (4 weken).

Austria afgelakte deuren binnen 5 dagen thuis bezorgd!

Austria levert afgelakte opdekdeuren uit voorraad in de Balance collectie en Austria Sense collectie in de kleur wit. Austria Balance en Austria Sense deuren zijn sterke massieve MDF-deuren voorzien van een slotgat op standaard hoogte. Deze opdekdeuren zijn zijdeglans afgelakt en voorzien van gaten om de paumelle scharnieren makkelijk te kunnen monteren. Stompe deuren in deze collecties zijn niet afgelakt maar voorzien van witte grondverf.

Afgelakte deuren van CanDo en Skantrae

Het assortiment afgelakte deuren is variërend van Ultralak, Premiumlak, Excellentlak, PU lak enz. De lak is in alle gevallen een water gedragen lak met een zijdeglans glansgraad in de kleur wit. (bij benadering RAL 9010)
Deuren uit de CanDo Capital collectie zijn de hardlopers in ons assortiment en hebben de hoogste klantwaardering. CanDo Capital en Veralux deuren worden altijd op bestelling gemaakt en hebben een levertijd van 30 werkdagen (6 weken).


Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2406 beoordelingen


Betaalmogelijkheden