Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren filter pijl
OPDEK OF STOMP
HOOGTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
BREEDTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
HOL OF MASSIEF
KLEUR AFGELAKT OF GRONDVERF
GLAS OF PANEELDEUR
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (1254)
Sorteren Sorteren
Toon resultaten

Binnendeuren kant-en-klaar of liever zelf schilderen?

Wil jij met zo min mogelijk inspanning een nieuwe look? Dan kies je voor afgelakte deuren. Deze binnendeuren zijn afgelakt en is het (eventuele) glas direct gemonteerd. Opdekdeuren zijn bijzonder geschikt om afgelakt te bestellen.

De gaten voor de montage van de paumelle scharnieren en het insteekslot zijn direct in de opdek binnendeur gefreesd. Binnendeuren kunnen op verschillende manieren toegepast worden, bijvoorbeeld als dubbele binnendeuren of als schuifdeuren.
Lees verder over binnendeuren
Zwarte deuren

resultaten
Meer weergeven


Binnendeuren in iedere maat en kleur

Deuren worden standaard afgewerkt met een grondverflaag en dat geeft je de vrijheid een mooie kleur uit te kiezen die het beste past bij de kleuren van de muur, deurlijsten en plinten. Een standaard binnendeur met grondverf is zeker aan te raden als de deur nog op maat gemaakt moet worden.

Stompe paneeldeuren worden meestal als schilderkwaliteit bestelt omdat er nog bewerkingen aan de binnendeur moeten worden gedaan zoals bijvoorbeeld het inbeitelen van de scharnieren. Binnendeuren met glas geven meer licht en ruimte in jouw huis.

Zwarte industriële binnendeuren

De huidige hype op het gebied van binnendeuren varieert van industriele deur tot nostalgisch. Strakke zwarte deuren met glas maken de industriële uitstraling helemaal af. De robuuste loftdeur met schuine schoren en zwarte schuifdeurrail is zeer populair. Nieuw zijn Skantrae binnendeuren in ons assortiment.

Skantrae deuren supersnel thuis bezorgd

Heb jij met spoed een Skantrae deur nodig, neem dan contact met ons op. Chat of bellen is het snelst. Wij bieden een XXSnel service aan tegen een kleine vergoeding op standaard Skantrae en CanDo deuren. De deuren worden razendsnel gereedgezet en wij halen dan de deuren exclusief voor jou op. Extra bewerkingen zijn dan niet mogelijk.

Is de binnen- of buitendeur op voorraad bij Skantrae dan heb jij met een toeslag van € 35.00 jouw nieuwe deuren binnen 3 dagen in huis. Afhalen van Skantrae deuren met spoed is mogelijk binnen 2 werkdagen in ons magazijn in Wormerveer.

NIEUW | Unieke binnendeuren van Veralux

Veralux is het nieuwe merk binnendeuren in Nederland. Binnendeuren van Veralux onderscheiden zich door ongekende flexibiliteit en "all inclusive service" in heel Nederland.

NIEUW | Unieke binnendeuren van Veralux

Veralux is het nieuwe merk binnendeuren in Nederland. Binnendeuren van Veralux onderscheiden zich door ongekende flexibiliteit en "all inclusive service" in heel Nederland.

Veralux binnendeuren worden altijd op maat gemaakt, kunnen ingemeten en geplaats worden. Afgelakt in elke RAL kleur, geproduceerd en in model dat je wenst en met uitzonderlijke kwaliteit. Binnendeuren van Veralux kunnen gecombineerd worden met elk merk deurbeslag, afgehangen in stompe en opdekkozijnen.

Ook kunnen Veralux binnendeuren toegepast worden als taatsdeur in extra hoge en brede afmetingen. De levertijd van deze maatwerk binnendeuren is gemiddeld slechts 5 werkweken.

Binnendeuren van CanDo, snel thuisbezorgd

Binnendeuren van CanDo staan voor kwaliteit met een goede prijs. Het assortiment binnendeuren van CanDo varieert van modern tot klassiek en is leverbaar in de meest gangbare afmetingen. Voordeeldeuren heeft een uitgekiend logistiek netwerk van eigen transportmiddelen en externe transport afspraken zodat wij een korte levertijd kunnen garanderen van alle standaard CanDo binnendeuren. Gemiddelde levertijd is slechts 5 werkdagen.

Maatwerk binnendeur kopen van CanDo

CanDo levert ook maatwerk binnendeuren. Alle MDF-deuren uit de CanDo Dimension, Barn Doors en CanDo Traditional collectie zijn op maat leverbaar tegen een kleine meerprijs. De levertijd voor maatwerk binnen deuren is gemiddeld 6 weken. Maatwerkdeuren zijn leverbaar met blankglas en satijnglas dat voorgemonteerd in de binnendeuren wordt geleverd. Glas in lood is helaas niet mogelijk in maatwerk binnendeuren.

Tips voor het kopen van een nieuwe deur

Je koopt meestal een nieuwe deur om een oude deur te vervangen. Het deurkozijn wordt vaak behouden en opnieuw geschilderd. Koop je een nieuwe deur dan is het mooi om direct het deurbeslag te vernieuwen. Deurbeslag is een verzamelwoord voor een deurkruk, een slot en scharnieren. Koop je direct deurbeslag bij een nieuwe binnendeur, wordt het gecontroleerd of het precies past.

Bij de aankoop van een industriële binnendeur is de keuze in deurbeslag vaak wat beperkter. Elk merk deur heeft zijn eigen assortiment deurbeslag pakketten. Een groot voordeel van het kopen van een complete deur is dat de boringen al in de nieuwe binnendeur zijn gemaakt.

Na het bekijken van deze video weet je wat je allemaal nodig hebt bij het bestellen van een nieuwe deur.


Barndoors, de mooiste CanDo binnendeuren

Nieuw in het CanDo assortiment binnendeuren is de serie Barndoors. Barndoors zijn deuren voor binnen, zij zijn voorzien van verticale groeven met een opdeklatten aan beide zijde van de deur. De schuine schoren in verschillende modellen maken de Barndeuren tot een binnendeur met een uitstraling zoals je in een stal van een boerderij vindt.

Dezelfde Barndeuren vind je ook vaak als een schuifdeur in loodsen of opslagplaatsen. De zogenaamde industriële look. Compleet leverbaar met aangepast deurbeslag maken deze Barndoors elk interieur tot iets speciaals.

Kies Austria deuren voor binnen

Binnendeuren van Austria deuren zijn zeer divers en uit voorraad leverbaar in heel veel standaardmaten. Heb jij veel binnendeuren nodig met verschillende afmetingen dan is Austria de perfecte deuren leverancier. Een ander groot voordeel is de korte levertijd. Standaard binnendeuren van Austria hebben een gemiddelde levertijd van slechts 3 werkdagen. Dit in combinatie met de scherpe prijs maakt Austria een goed keus voor jouw nieuwe binnendeur.

Afgelakte binnendeuren met glas

Nieuw in het binnendeuren assortiment van Austria is de Sense collectie. Austria Sense deuren zijn moderne deuren met haakse profielen en een moderne uitstraling. De Sense opdekdeuren zijn volledig wit afgelakt (RAL 9010) en direct klaar om af te monteren.

Austria Sense glasdeuren zijn voorzien van voorgemonteerd hardglas. Het glas is tijdens de productie van de binnendeuren gemonteerd en heeft geen glaslatten. Mooie bijkomstigheid is dat de afgelakte deuren aan beide zijden dezelfde uitstraling hebben.

Afgelakte binnendeuren van Svedex

Nieuw in ons assortiment! Svedex binnen deuren, Hollands fabricaat met de kwaliteit die je daarvan mag verwachten. Svedex binnendeuren worden altijd op maat gemaakt, perfect afgelakt en volledig afgewerkt zodat je de nieuwe binnendeur direct kan monteren.

Rammelende binnendeuren repareren

Vooral bij het sluiten van een oude binnendeur hoor je wel eens een deur rammelen of kraken. Dit komt best vaak voor en de oorzaak is bekend. Oude binnendeuren met glas werden vroeger voorzien van een laagje stopverf. Stopverf droogt uit in de tijd, wordt hard en is niet flexibel genoeg om het glas trillingvrij in de deursponning te houden.

Paneeltjes in deuren horen voor het schilderen in de randen voorzien te worden van een flexibele kitlaag. De reden is dat hout krimpt en uitzet door vocht en temperatuurverschillen. De flexibele kit voorkomt het rammelen van de panelen in de deur.

Gladde binnendeuren zwart schilderen

Gladde witte deuren zijn makkelijk te voorzien van een kleurtje. Zwart krijg je goed dekkend door vooraf goed te schuren en als tussenlaag een grijze grondverf toe te passen. Zwarte verf dekt dan veel beter. Advies is een goed merk verf te gebruiken die krasvast is.

Gladde binnendeuren verf je met een roller van boven naar beneden. Plak de scharnieren op de binnendeur goed af. Is het mogelijk verwijder voor het schilderen van de gladde binnendeur het deurbeslag zoals de deurklink en het insteekslot.


Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2418 beoordelingen


Betaalmogelijkheden