Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren filter pijl
OPDEK OF STOMP
HOOGTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
BREEDTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
HOL OF MASSIEF
KLEUR AFGELAKT OF GRONDVERF
GLAS OF PANEELDEUR
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (1056)
Sorteren Sorteren
Toon resultaten

Binnendeuren kant-en-klaar of liever zelf schilderen?

Wil jij met zo min mogelijk inspanning een nieuwe look? Dan kies je voor afgelakte deuren, deze binnendeuren zijn afgelakt en is het (eventuele) glas direct gemonteerd.
Lees verder
Wil jij met zo min mogelijk inspanning een nieuwe look? Dan kies je voor afgelakte deuren, deze binnendeuren zijn afgelakt en is het (eventuele) glas direct gemonteerd. Opdekdeuren zijn bijzonder geschikt om afgelakt te bestellen. De gaten voor de montage van de paumelle scharnieren en het insteekslot zijn direct in de opdekdeur gefreesd.

Binnendeuren in iedere maat en kleur

Deuren worden standaard afgewerkt met een grondverflaag en dat geeft je de vrijheid een mooie kleur uit te kiezen die het beste past bij de kleuren van de muur, deurlijsten en plinten. Een standaard binnendeur met grondverf is zeker aan te raden als de deur nog op maat gemaakt moet worden. Stompe deuren worden meestal als schilderkwaliteit bestelt omdat in de scharnieren in de deur worden gebeiteld.

Zwarte industriële deuren

De huidige hype op het gebied van binnendeuren varieert van industrieel tot nostalgisch. Strakke zwarte deuren met glas maken de industriële uitstraling helemaal af. De robuuste Barn deuren met schuine schoren en zwart deurbeslag zijn zeer populair.

Binnendeuren van CanDo

Binnendeuren van CanDo staan voor kwaliteit met een goede prijs. Het assortiment deuren van CanDo varieert van modern tot klassiek en is leverbaar in de meest gangbare afmetingen. Voordeeldeuren heeft een uitgekiend logistiek netwerk van eigen transportmiddelen, externe transport afspraken en kunnen zodoende een korte levertijd garanderen van alle standaard CanDo deuren. Gemiddelde levertijd is slechts 5 werkdagen.

Maatwerk binnendeuren van CanDo

CanDo levert ook maatwerk deuren. Alle MDF-deuren uit de CanDo Dimension, Barn Doors en CanDo Traditional collectie zijn op maat leverbaar tegen een kleine meerprijs. De levertijd voor maatwerk deuren is gemiddeld 6 weken. Maatwerkdeuren zijn leverbaar met blankglas en satijnglas dat voorgemonteerd in de deuren wordt geleverd. Glas in lood is helaas niet mogelijk in maatwerk deuren.

Barndoors, de mooiste CanDo binnendeuren

Nieuw in het CanDo assortiment binnendeuren is de serie Barndoors. Barndoors zijn deuren voor binnen voorzien van verticale groeven met een opdeklatten aan beide zijde van de deur. De schuine schoren in verschillende modellen maken de Barn deuren tot een binnendeur met een uitstraling die je in een stal van een boerderij vindt. Dezelfde Barn deuren vind je ook vaak als een schuifdeur in loodsen of opslagplaatsen, de zogenaamde industriële look. Compleet leverbaar met aangepast deurbeslag maken deze Barndoors deuren elk interieur tot iets speciaals.

Austria deuren voor binnen

Binnendeuren van Austria zijn zeer divers en uit voorraad leverbaar in heel veel standaardmaten. Heb jij veel deuren met verschillende afmetingen dan is Austria de perfecte leverancier. Een ander groot voordeel is de korte levertijd. Standaard deuren van Austria hebben een gemiddelde levertijd van slechts 3 werkdagen. De combinatie met een scherpe prijs is Austria een goed keus voor jouw nieuwe deur.

Afgelakte binnendeuren met glas

Nieuw in het deuren assortiment van Austria is de Sense collectie. Austria Austria Sense deuren zijn moderne deuren met haakse profielen en een moderne uitstraling. De Sense opdekdeuren zijn volledig afgelakt (RAL 9010) en direct klaar om af te monteren. Austria Sense glasdeuren zijn voorzien van voorgemonteerd hardglas. Het glas is tijdens de productie van de binnendeuren gemonteerd en heeft geen glaslatten. Mooie bijkomstigheid is dat de afgelakte binnendeuren aan beide zijde dezelfde uitstraling hebben.

Afgelakte binnendeuren van Svedex

Nieuw in ons assortiment! Svedex deuren, Hollands fabricaat met de kwaliteit die je daarvan mag verwachten. Svedex deuren worden altijd op maat gemaakt, perfect afgelakt en volledig afgewerkt zodat je de binnendeur direct kan plaatsen. Inklappen
Zwarte deuren
Meer weergeven

Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2133 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl