Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Svedex NDB900 Zwart Blank glas

Vanaf
Deur samenstellen

Svedex NDB900 Zwart Blank glas

Svedex Nova Design, zwarte afgelakte industriële deuren van uitstekende kwaliteit.
De Svedex NDB900 Zwart Blank glas kenmerkt zich door het immens populaire zwart, nu ook met de kwaliteit die je van Svedex verwacht. Deze prachtige afgelakte deuren in RAL9005 passen perfect in moderne interieurs, wat kenmerkend is voor alle deuren uit de Svedex Nova Design. De industriële Svedex Nova Design binnendeur is een op en top hippe deur en is voorzien van stijlen en dorpels van 65 mm en een smalle roedeverdeling. De roedes hebben een hoogte 29 mm. Met de keuze uit 4 verschillende glassoorten zit er altijd wel een deur bij waar jij jouw interieur mee wilt upgraden. Een luxe uitstraling wordt direct gegarandeerd. Voor de Nova Design-serie zijn er 5 bijpassende lijndeuren ontwikkeld. Alle Svedex binnendeuren worden in opdracht geproduceerd en hebben een dikte van 39 mm. De deuren zijn voorzien van hard veiligheidsglas en worden geleverd inclusief voorgemonteerd RVS loopslot. Kant en klaar om af te hangen dus!

Svedex lakt alle binnendeuren volledig af met zwarte Svedex Superlak die extreem krasbestendig en kleurvast is. De garantie op de Svedex Nova Design deuren is 10 jaar.

Opdekdeuren zijn voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren. Bestel je een opdekdeur, dan is het wel belangrijk dat je de juiste draairichting aangeeft.

Stompe deuren worden standaard arm geschaafd. Wil je de deur als schuifdeur gebruiken, geef dit dan aan in de opmerkingen.

Voor elke Svedex Nova Design glasdeur is er ook een Svedex dichte Lijndeur uitvoering. Combineer je de Svedex NDB900 Zwart Blank glas met de een bijpassende lijndeur dan weet je genoeg, een prachtig resultaat wat zeker niet teleur zal stellen.
Een lijndeur met identieke uitstraling is bijvoorbeeld de NDB950 Diep Zwart binnendeur.
Wil je deze deur op maat? Informeer bij een van onze medewerkers.

Zo bestel je een complete zwarte binnendeur
Svedex heeft twee bijpassende deurkrukken ontwikkeld voor de Svedex Nova Design deuren. Ga je voor bijpassend zwart? Of toch voor modern RVS? Deze deurkrukken zijn speciaal ontwikkeld voor de Svedex Nova design glasdeuren, en zijn ook de enige deurkrukken die op deze deuren passen. Doordat je de gewenste deurkruk kiest bij het bestellen, is jouw deur klaar om afgehangen te worden. Het enige wat je nog nodig hebt om de deur te kunnen afhangen zijn scharnieren. Een stompe deur afhangen kan met elke standaard scharnier, maar zwarte scharnieren zijn het mooist. De meest gebruikte zwarte scharnieren zijn kogellager scharnieren van 89 mm met ronde hoeken. Het advies is 3 stuks per deur te monteren. Opdekdeuren worden afgehangen met paumelle scharnieren. Voor deze industriële deuren kun je ook zwarte paumelles gebruiken.

Zelf passend maken of op maat bestellen
Stompe Svedex NDB900 Zwart Blank glas deuren zijn aan beide deurstijlen, de bovendorpel en onderdorpel 5 mm in te korten. Een opdekdeur is door de opdekranden alleen aan de onderzijde 5 mm in te korten. De garantie van 10 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges. Maatwerk is voor deze deur ook mogelijk.

Thuisbezorgd in 21 werkdagen

Tip!
Bekijk de handige Svedex montagefilm en lees de extra informatie over Svedex deuren.

Controleer nogmaals goed de gekozen afmetingen, kleur en uitvoering. Svedex deuren zijn maatwerkdeuren kunnen niet geruild, geannuleerd of retour gebracht worden.

Bekijk de video over de deuren uit de Nova Design collectie:Deur samenstellen

Terug

Bijpassende Svedex deuren

Svedex NDB900 Zwart Rook glas
Svedex NDB900 Zwart Satijn glas
Svedex NDB900 Zwart Brons glas
 
 
211,5
cm
Svedex NDB900 Zwart Blank glas
Svedex NDB900 Zwart Blank glas 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Glaskeuze

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

Meer informatie
Meer informatie

Deurkruk

Svedex NDB900 Zwart Blank glas

 
211.5 x 83 cm


Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2417 beoordelingen


Betaalmogelijkheden