Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Svedex FM53

Vanaf
Deur samenstellen

Svedex FM53

Svedex Form, afgelakte lijndeuren van uitstekende kwaliteit.
De Svedex FM53 kenmerkt zich door het immens populaire slanke design, nu ook met de kwaliteit die je van Svedex verwacht. Deze prachtige afgelakte deuren passen perfect in moderne interieurs, wat kenmerkend is voor alle deuren uit de Svedex Form. De industriële Svedex Form binnendeuren zijn op en top hippe deur en zijn speciaal ontwikkeld als tegenhanger van de industriële glazen deuren. De lijnen hebben een hoogte 14 mm en zijn precies op dezelfde hoogte als de roedes van de glazen deuren. Met de keuze uit 3 verschillende soorten wit zit er altijd wel een deur bij waar jij jouw interieur mee wilt upgraden. Een luxe uitstraling wordt direct gegarandeerd. Alle Svedex binnendeuren worden in opdracht geproduceerd en hebben een dikte van 39 mm. De deuren zijn voorzien van een krasvaste superlak en worden geleverd inclusief voorgemonteerd slot naar keuze. Kant en klaar om af te hangen dus!

Svedex lakt alle binnendeuren volledig af met Svedex Superlak die extreem krasbestendig en kleurvast is. De garantie op de Svedex Nova Design deuren is 10 jaar.

Opdekdeuren zijn voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren. Bestel je een opdekdeur, dan is het wel belangrijk dat je de juiste draairichting aangeeft.

Voor elke Svedex Nova Design deur is er ook een Svedex glasdeur uitvoering. Combineer je de Svedex FM53 met de een bijpassende glazen deur dan weet je genoeg, een prachtig resultaat wat zeker niet teleur zal stellen.
Een glazen deur met identieke uitstraling is bijvoorbeeld de FM01 binnendeur.
Wil je deze deur op maat? Informeer bij een van onze medewerkers.

Zo bestel je een complete zwarte binnendeur
Svedex heeft bijpassende deurkrukken ontwikkeld voor de Svedex Nova Design deuren. Bestel je deze deur in combinatie met een zwarte deur met een zwarte deurkruk? Kies dan voor de Home. Na het kiezen van de deurkruk die jij mooi vindt is de deur bijna klaar om afgehangen te worden. Het enige wat je nog nodig hebt om de deur te kunnen afhangen zijn scharnieren. Een stompe deur afhangen kan met elke standaard scharnier, maar zwarte scharnieren zijn het mooist. De meest gebruikte zwarte scharnieren zijn kogellager scharnieren van 89 mm met ronde hoeken. Het advies is 3 stuks per deur te monteren. Opdekdeuren worden afgehangen met paumelle scharnieren. Voor deze industriële deuren kun je ook zwarte paumelles gebruiken.

Thuisbezorgd in 60 werkdagen

Tip!
Bekijk de handige Svedex montagefilm en lees de extra informatie over Svedex deuren.

Controleer nogmaals goed de gekozen afmetingen, kleur en uitvoering. Svedex deuren zijn maatwerkdeuren kunnen niet geruild, geannuleerd of retour gebracht worden.

Deur samenstellen

Terug

Bijpassende Svedex deuren

Svedex FM01 Blank glas
Svedex FM01 Satijn glas
Svedex FM01 Rook glas
 
 
211,5
cm
Svedex FM53
Svedex FM53 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Kleur

Kies je insteekslot

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Kantvormen opdekdeur

Extra bewerkingen toevoegen

Meer informatie
Meer informatie

Svedex FM53

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2249 beoordelingen


Betaalmogelijkheden