Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Austria New York Satijn Facetglas (uitlopend)

Vanaf
Deur samenstellen

Austria New York Satijn Facetglas (uitlopend)

Tijdloze binnendeuren
De Austria New York Satijn Facetglas (uitlopend) binnendeur is voorzien van facetprofielen aan de deurstijlen en rondom bossingpanelen in de deur. Dit staat garant voor een tijdloze uitstraling wat kenmerkend is voor alle deuren uit de Austria Balance collectie. Binnendeuren uit deze collectie zijn perfect te combineren met elkaar en passen bij elk interieur. Deze sterke MDF-deuren zijn in de stompe uitvoering rondom voorbehandeld met een witte grondverf. Licht opschuren, ontvetten en tweemaal aflakken is het advies voor het mooiste eindresultaat. Opdekdeuren worden hoogwaardig voorgelakt geleverd. (bij benadering RAL 9010). De bijpassende glaslatten worden op maat in de glasopening meegeleverd. Glas wordt standaard separaat meegeleverd . Glasmontage door de fabrikant is mogelijk en toe te voegen bij "extra bewerkingen" tegen kleine meerprijs.

De massieve Austria New York Satijn Facetglas (uitlopend) deuren hebben een dikte van 40 mm en zijn voorzien van een slotgat op standaard hoogte. De opdekdeuren zijn ook direct voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.

Een dichte deur met identieke uitstraling is de Austria Seattle binnendeur.

Bij het bestellen van een stompe binnendeur is de draairichting niet van belang. Bestel je een opdekdeur is het wel belangrijk dat je de juiste draairichting aangeeft.

Zelf passend maken of op maat bestellen
Stompe Austria New York Satijn Facetglas (uitlopend) deuren zijn aan beide deurstijlen, de bovendorpel en onderdorpel 10 mm in te korten. Een opdekdeur is door de opdekranden alleen aan de onderzijde 10 mm in te korten. De garantie van 12 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges.

Maatwerk is mogelijk als de gewenste afmeting meer afwijkt dan de aangegeven marges of als je kiest voor het gemak van deuren op maat. De prijs en keuze voor maatwerk zijn zichtbaar onder de beschikbare afmetingen. De levertijd voor maatwerkdeuren is 29 werkdagen.

Thuisbezorgd in slechts 5 werkdagen
(Bewerkingen zoals een extra tochtvaldorpel verlengt de levertijd met 3 werkdagen)


Deur samenstellen

Terug

Bijpassende Austria deuren

Austria New York zonder glas
Austria New York Blank glas
Austria New York Blank Facetglas
Austria New York Satijnglas (uitlopend)
Austria New York Bologna
Austria New York Torino
Austria New York Udine (uitlopend)
 
 
211,5
cm
Austria New York Satijn Facetglas (uitlopend)
Austria New York Satijn Facetglas (uitlopend) 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Glaskeuze

Alleen stomp leverbaar

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie
Meer informatie

Austria New York Satijn Facetglas (uitlopend)

 
211.5 x 83 cm


Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2145 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl