Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

CanDo Nairobi Zwart Blank glas

Vanaf
Deur samenstellen

CanDo Nairobi Zwart Blank glas

Strak gelakte binnendeuren van CanDo
De allernieuwste massieve CanDo Nairobi Zwart Blank glas MDF-deur uit de CanDo Capital collectie is voorzien van gemonteerd gehard veiligheidsglas, rechte stijlen en 25 mm glaslatten die samen zorgen voor de moderne uitstraling. Deze kwaliteits binnendeur met glas zijn perfect afgelakt met zwarte krasbestendige excellent UV lak (RAL 9005 bij benadering). De deuren hebben een tubespaan kern met een MDF toplaag.

De CanDo Nairobi Zwart Blank glas deuren hebben een dikte van 38 mm en zijn voorzien van een slotgat op standaard hoogte. Opdekdeuren zijn ook direct voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.
CanDo Nairobi Zwart Blank glas opdekdeuren zijn goedkoper in prijs dan stompe CanDo Nairobi Zwart Blank glas deuren.

Stompe CanDo Nairobi Zwart Blank glas deuren zijn aan de zijde van de deurkruk armgeschaafd. Armschaven is een licht afgeschuinde zijde van 2 mm waardoor de stompe deur makkelijker in het kozijn sluit. De draairichting is van belang bij zowel een stompe als een opdekdeur.

De Industriële deuren in de Capital serie zijn onderling mooi te combineren. Je kunt je hele huis voorzien van mooie afgelakte zwarte deuren die perfect bij elkaar passen. Een witte massieve MDF-deur met dezelfde uitstraling is de CanDo Nairobi Wit binnendeur. Een bijpassende paneeldeur is de CanDo Carson Zwart binnendeur.

Kant en klaar om afgehangen te worden.
CanDo Capital deuren worden voorzien van een slotgat op standaard hoogte. Wil je dat jouw nieuwe deuren zo goed als kant en klaar om afgehangen geleverd worden? Bestel dan een mooi bijpassend deurbeslagpakket. Bestel je een nieuwe deur uit de Capital collectie in combinatie met een bijpassend deurbeslag pakket, dan maakt CanDo de juiste frezingen alvast voor je in de deur.

Belangrijk!
Controleer nogmaals goed de gekozen afmetingen en uitvoering. CanDo Nairobi Zwart Blank glas afgelakte binnendeuren zijn maatwerkdeuren en kunnen niet geruild, geannuleerd of retour gebracht worden. De deur wordt geleverd met 10 jaar garantie.

Thuisbezorgd in 60 werkdagen
(Bewerkingen zoals een extra tochtvaldorpel verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

Liever niet zo lang wachten op jouw nieuwe deur? Kijk dan bij de VeraLux Subliem collectie, deze deuren worden kant en klaar afgelakt binnen 3 weken geleverd.

Handige CanDo montage handleiding

PDF  CanDo montage handleiding

Deur samenstellen

Terug

Bijpassende CanDo deuren

CanDo Nairobi Zwart Satijn glas
CanDo Nairobi Wit Satijn glas
CanDo Nairobi Wit Blank glas
 
 
211,5
cm
CanDo Nairobi Zwart Blank glas
CanDo Nairobi Zwart Blank glas 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Glaskeuze

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

CanDo Nairobi Zwart Blank glas

 
211.5 x 83 cm


Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2294 beoordelingen


Betaalmogelijkheden