Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

CanDo Boarddeur Superior volspaan

Vanaf
Deur samenstellen

CanDo Boarddeur Superior volspaan

Afgelakte opdekdeur
Een CanDo Boarddeur Superior volspaan boarddeur is een witte afgelakte opdekdeur samengesteld uit een houten frame met daarin een spaanplaatvulling afgewerkt aan beide zijden met een vlakke hardboardplaat. De deur is volledig wit afgelakt bij benadering RAL 9010. De deur is vlak. De CanDo Boarddeur Superior volspaan is alléén leverbaar als opdekdeur. CanDo levert geen afgelakte stompe deuren.

Boarddeuren zijn door het lage gewicht makkelijk toe te passen in lichte constructies. Standaard boarddeuren hebben een dikte van 40 mm en zijn voorzien van een slotgat op standaard hoogte. De opdekdeuren zijn ook direct voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.

Bij het bestellen van een stompe binnendeur is de draairichting niet van belang. Bestel je een opdekdeur is het wel belangrijk dat je de juiste draairichting aangeeft.
Vlakke opdekdeuren zijn alleen afgelakt leverbaar. De meest verkochte zijn CanDo standaard gegrond of CanDo superior lak opdekdeuren. De CanDo Superior heeft onze voorkeur.

Montage van paumelle scharnieren in opdekdeuren
Een opdekdeur is voorzien van twee of drie gaten waar de paumelle scharnieren zo ingedraaid kunnen worden. Een opdekdeur afstellen is makkelijk door de paumelle scharnieren in of uit de deur of het kozijn te draaien. De scharnieren zijn aan beide uiteinden voorzien van zelftappend schroefdraad. Draai het holle gedeelte van het scharnier in de opdekdeur en het spitse gedeelte van het scharnier in het kozijn. Zorg dat alle scharnieren gelijkmatig in het kozijn en opdekdeur zijn gedraaid. Hang de opdekdeur in de scharnieren en probeer de deur voorzichtig te sluiten.

Afstellen is zo gebeurd. Opdekdeuren kunnen tijdens het monteren van de deur klemmen, precies goed hangen of juist te ruim in het kozijn hangen. Klemt de opdekdeur aan de scharnierzijde, draai het spitste gedeelte van het scharnier enkele slagen uit het kozijn. Klemt het kozijn aan de slotzijde, draai dan het holle gedeelte van het scharnier in de opdekdeur. Hangen de deuren te ruim, werk dan juist andersom.

Zelf passend maken of op maat bestellen
Een opdekdeur is door de opdekranden alleen aan de onderzijde 10 mm in te korten. De garantie van 2 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges.
Maatwerk is helaas niet mogelijk als de gewenste afmeting meer afwijkt dan de aangegeven marges.

Thuisbezorgd in slechts 5 werkdagen
(Extra bewerkingen verlengt de levertijd met 3 werkdagen)


Deur samenstellen

Terug
 
 
211,5
cm
CanDo Boarddeur Superior volspaan
CanDo Boarddeur Superior volspaan 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Opdek (stomp niet leverbaar)

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

CanDo Boarddeur Superior volspaan

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2294 beoordelingen


Betaalmogelijkheden