Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

CanDo Boarddeur gegrond standaard

Vanaf
Deur samenstellen

CanDo Boarddeur gegrond standaard

Boarddeur stomp en vlak
De vlakke boarddeur is samengesteld uit een houten frame met daarin een honingraatvulling afgewerkt aan beide zijden met een vlakke hardboardplaat. De hardboardplaat zorgt voor extra stevigheid aan de deur.

Alle CanDo boarddeuren zijn aan de zichtzijde voorzien van een witte grondverf. De kopse kanten van de boarddeur zijn onbewerkt blank hout. Opschuren, ontvetten, een laag grondverf en aflakken is het advies voor een goed eindresultaat.

Boarddeuren zijn door het lage gewicht makkelijk toe te passen in lichte constructies. De standaard boarddeuren hebben een dikte van 40 mm en zijn voorzien van een slotgat op standaard hoogte. De opdekdeuren zijn ook direct voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.

Bij het bestellen van een stompe binnendeur is de draairichting niet van belang.
Afgelakte vlakke deuren zijn alleen in opdek leverbaar. De meest verkochte zijn CanDo standaard gegrond of superior lak opdekdeuren. De CanDo Superior heeft onze voorkeur.

Montage van stompe deuren
Stompe deuren worden afgehangen met scharnieren die met schroeven zowel in de deur als op het kozijn worden gemonteerd. Stompe deuren met een hoogte vanaf 211.5 cm worden met 3 kogellagerscharnieren aan het kozijn gemonteerd om de deur soepel te laten draaien en kromtrekken tegen te gaan. Standaard stompe binnendeuren worden geleverd met een slotgat waarin een insteekslot gemonteerd moet worden van bijvoorbeeld Nemef of Lips.

Zelf passend maken of op maat bestellen
Stompe CanDo Boarddeur gegrond standaard deuren zijn aan alle zijden 10 mm in te korten. Een opdekdeur is door de opdekranden alleen aan de onderzijde 10 mm in te korten. De garantie van 2 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges.

Maatwerk is helaas niet mogelijk als de gewenste afmeting meer afwijkt dan de aangegeven marges.

Thuisbezorgd in slechts 5 werkdagen
(Extra bewerkingen verlengt de levertijd met 3 werkdagen)


Deur samenstellen

Terug
 
 
211,5
cm
CanDo Boarddeur gegrond standaard
CanDo Boarddeur gegrond standaard 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

CanDo Boarddeur gegrond standaard

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2348 beoordelingen


Betaalmogelijkheden