Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Austria Wave

Vanaf
Deur samenstellen

Austria Wave

Moderne deuren, strak en robuust
De Austria Wave binnendeur is voorzien van diepliggende panelen en rechte profielen die samen zorgen voor strakke moderne deuren zoals alle binnendeuren uit de Austria Sense collectie.
Stompe Austria Wave binnendeuren zijn afgewerkt in een witte grondverf. Austria Wave opdekdeuren worden hoogwaardig voorgelakt geleverd in de kleur wit (RAL 9010) en zijn voorzien van paumelle gaten voor de scharnieren. Bij stompe binnendeuren is de draairichting niet van belang. De massieve Austria Wave deuren hebben een dikte van 40 mm en zijn voorzien van een slotgat op standaard hoogte. De opdekdeuren zijn ook direct voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.

Glasdeuren in de Sense serie hebben voorgemonteerd hardglas en zijn identiek aan beide zijde van de binnendeur. Liever een geheel gesloten deur met identieke uitstraling, dan is de Austria Brave H803 de juiste keuze.

Zelf passend maken of op maat bestellen
Stompe Austria Wave deuren zijn aan beide deurstijlen, de bovendorpel en onderdorpel 10 mm in te korten. Een opdekdeur is door de opdekranden alleen aan de onderzijde 10 mm in te korten. De garantie van 12 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges.

Thuisbezorgd in slechts 4 werkdagen
* (Bewerkingen zoals een extra tochtvaldorpel verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

Deur samenstellen

Terug
 
 
211,5
cm
Austria Wave
Austria Wave 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie

Austria Wave

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2145 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl