Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren filter pijl
OPDEK OF STOMP
HOOGTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
BREEDTE
Voor opties kies eerst stomp of opdek
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
HOL OF MASSIEF
KLEUR AFGELAKT OF GRONDVERF
GLAS OF PANEELDEUR
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (1308)
Sorteren Sorteren
Toon resultaten

Waarom is rookglas dé trend in glasdeuren?

RRookglas is helder glas met een donkere grijze tint. Dit wordt ook wel getint glas of smoke glas genoemd. Rookglas is helder glas, je kan er dus nog steeds doorheen kijken. Zoals al onze glassoorten is ook rookglas veiligheidsglas.
Lees verder over rookglas
Svedex FM01 Rook glas

resultaten
Meer weergeven

Rookglas zorgt voor een hotelsfeer in huis

Een glazen deur in jouw woonkamer maakt dat je twee ruimtes met elkaar kan verbinden. Doormiddel van een gewone draaideur, dubbele deuren combinatie of als schuifdeur. Dit kan je ook doen met een rookglas deur. Rookglas komt mooi tot zijn recht in combinatie met een industriële deur met zwarte profielen, maar rookglas kan ook gecombineerd worden met een witte deur. Hiermee creëer je het hotel gevoel in je eigen woning.

Voordelig een deur met rookglas kopen

Verschillende bekende merken hebben deuren in het assortiment waarbij je kan kiezen voor gerookt glas. Austria, Svedex, CanDo en Skantrae hebben verschillende industriële deuren in het assortiment waarbij je kan kiezen voor rookglas. Hierbij kan je ook nog kiezen of je de deuren afgelakt of in de grondverf afgeleverd wilt hebben.

Industriële deuren met getint rookglas

Rookglas wordt (op dit moment) alleen aangeboden met industriële deuren. Je hebt hierin wel de keuze of je een witte of zwarte deur wilt en of je deze in de grondverf geleverd wilt hebben of al geheel afgelakt. Daarnaast kan je de industriële deuren van Veralux geheel naar wens ontwerpen. Ben jij opzoek naar een deurontwerp met rookglas ramen maar is dit niet standaard te koop? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Schoonmaken en onderhoud van rookglas

Het hout kan je het beste schoonmaken met een licht vochtig doekje. Belangrijk is dat de schoonmaak doek niet te nat is. Als de deur te nat wordt kan deze stuk gaan, je hebt geen garantie op waterschade. Zorg er ook voor dat je geen agressief middel gebruikt om de deur schoon te maken. Dit kan de lak van de deur aantasten. Het rookglas kan je streeploos schoonmaken door gebruik te maken van een glasreiniger. De glasreiniger spuit je op de doek en nooit rechtstreeks op het rookglas. Je droogt het rookglas goed na met een droge doek of met keukenpapier voor het beste resultaat.

Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2414 beoordelingen


Betaalmogelijkheden