Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Skantrae SKS 1227

Vanaf
Deur samenstellen

Skantrae SKS 1227

Levendige binnendeuren van uitzonderlijke kwaliteit
De Skantrae SKS 1227 binnendeur is voorzien van facetpanelen en facetprofielen aan de deurstijlen die samen zorgen voor tijdloze binnendeuren Wat kenmerkend is voor alle deuren uit de de Skantrae Accent collectie. Binnendeuren uit deze collectie zijn perfect te combineren met elkaar en passen perfect bij elk interieur. Deze sterke MDF-deuren zijn rondom voorbehandeld met een witte grondverf. Licht opschuren, ontvetten en tweemaal aflakken is het advies voor het mooiste eindresultaat.

De massieve Skantrae SKS 1227 deuren hebben een dikte van 40 mm en zijn voorzien van een slotgat op standaard hoogte. De opdekdeuren zijn ook direct voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.
Bij het bestellen van een stompe binnendeur is de draairichting niet van belang. Bestel je een opdekdeur is het wel belangrijk dat je de juiste draairichting aangeeft.

Een glas deur met identieke uitstraling is de SKS1201 binnendeur.

Zelf passend maken of op maat bestellen
Stompe Skantrae SKS 1227 deuren zijn aan beide deurstijlen, de bovendorpel en onderdorpel 10 mm in te korten. Een opdekdeur is door de opdekranden alleen aan de onderzijde 10 mm in te korten. De garantie van 10 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges. Wilt u deze deur op maat? Informeer bij een van onze medewerkers.

Thuisbezorgd in slechts 7 werkdagen
(Bewerkingen zoals een extra tochtvaldorpel verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

Deur samenstellen

Terug
 
 
211,5
cm
Skantrae SKS 1227
Skantrae SKS 1227 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie

Skantrae SKS 1227

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2145 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl