Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

CanDo ML 733

Vanaf
Deur samenstellen

CanDo ML 733

Een achterdeur met stijl en veilig tegelijk!
De CanDo ML 733 is een massieve hardhouten deur industriele achterdeur. De deur is aan alle zijdes 10 mm in te korten. De deurstijlen van ML 733 hebben een stijl breedte van 70 mm. Het glas en de roedes worden al gemonteerd op de deur geleverd.

CanDo ML 733 achterdeuren zijn 40 mm dik, en worden zwart gegrond (bij benadering RAL 9011). De deuren worden goed verpakt geleverd inclusief gemonteerd veiligheidsglas en een montagevoorschrift.

Bij een bestelling van een CanDo ML 733 is het belangrijk dat je ook een bijpassend veiligheidspakket besteld in verband met de smalle stijlen.

Zelf passend maken of op maat bestellen
CanDo ML 733 deuren zijn aan beide deurstijlen, de bovendorpel en onderdorpel 10 mm in te korten. De garantie van 6 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges, mits aan de verwerkingsvoorschriften is voldaan. Maatwerk is helaas niet mogelijk als de gewenste afmeting meer afwijkt dan de aangegeven marges.

* Krukbediende 3-puntsluiting (achterdeur)
Geschikt voor buitendeuren waarbij aan de buitenzijde en binnenzijde een veiligheidspakket wordt gemonteerd. Krukbediende sloten worden meestal geplaatst op een achterdeur of balkondeur. De infrezing in de deur wordt beschermd met grondverf en de 3-puntsluiting gemonteerd.

Montage van achterdeuren
Achterdeuren worden afgehangen met scharnieren die met schroeven zowel in de deur als op het kozijn worden gemonteerd. Achterdeuren worden met 3 veiligheidsscharnieren aan het kozijn gemonteerd om de deur soepel te laten draaien en kromtrekken tegen te gaan. Veiligheidsscharnieren zijn voorzien van een extra pen die in gesloten situatie in het kozijn valt. Bij het verwijderen van de scharnierpennen blijft de deur nog steeds veilig gesloten.

Tips om de deur te monteren en af te lakken staan in de montage handleiding duidelijk beschreven. Een veel gemaakte vergissing bij het aflakken van de deur en monteren van het glas is het niet juist afkitten van de deur. Alle naden tussen het glas en het hout, alle naden tussen de houten stijlen onderling en tussen hout en paneel moeten worden voorzien van een kitlaag. Door temperatuurverschillen kan hout krimpen of uitzetten. De flexibele kit voorkomt indringend vocht in de naden van de deur.

Thuisbezorgd in slechts 10 werkdagen
(Bewerkingen zoals een slotgat of 3-puntsluiting verlengt de levertijd met 3 werkdagen)


Deur samenstellen

Terug
 
 
211,5
cm
CanDo ML 733
CanDo ML 733 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Alleen isolatie glas blank leverbaar

Stomp

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie

CanDo ML 733

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2294 beoordelingen


Betaalmogelijkheden