Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

CanDo ML 682 Blank isolatieglas

Vanaf
Deur samenstellen

CanDo ML 682 Blank isolatieglas

Een voordeur met stijl en veilig tegelijk!
De CanDo ML 682 is een massieve hardhouten deur met watervaste MDF-exterieur panelen van hoge kwaliteit ingesloten in hardhouten deurstijlen en hardhouten dorpels. De deurstijlen van alle traditionele voordeuren uit deze CanDo collectie zijn extra breed uitgevoerd (140 mm) om eenvoudig op maat te kunnen maken en voldoende ruimte over te houden voor het plaatsen van veiligheids-deurbeslag en sloten.

CanDo ML 682 Kos voordeuren zijn 40 mm dik en worden tweemaal middengrijs gegrond (bij benadering RAL 7004) om optimaal bestand te zijn tegen het grillige Nederlandse klimaat. De deuren worden goed verpakt geleverd inclusief gemonteerd blank isolatieglas, rooster, weldorpel en een montagevoorschrift.

Bij een bestelling van een CanDo ML 682 model Kos worden het rooster en weldorpel apart verpakt meegeleverd.

Zelf passend maken of op maat bestellen
CanDo ML 682 deuren zijn aan beide deurstijlen, de bovendorpel en onderdorpel 10 mm in te korten. De garantie van 6 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges, mits aan de verwerkingsvoorschriften is voldaan. Maatwerk is helaas niet mogelijk als de gewenste afmeting meer afwijkt dan de aangegeven marges.

Extra bewerkingen toevoegen
Op bestelling kan CanDo een slotgat op standaard hoogte, een 3-puntsluiting en een valdorpel in de deur frezen. De hoogte van een slotgat of 3-puntsluiting wordt op een vaste standaard hoogte aangebracht. De deurkruk zit altijd op een hoogte van 105 cm gemeten vanaf de onderzijde van de deur. Let op! De draairichting van de deur is van belang. Maak je keuze uit het overzicht. Controleer voor de zekerheid nogmaals alle maten/draairichting en extra bewerkingen van de door jou opgegeven deur(en), deuren met een extra bewerking worden op bestelling gemaakt en kunnen niet geannuleerd, geruild, of retour gebracht worden.

* Sleutelbediende 3-puntsluiting (voordeur)
Geschikt voor buitendeuren waarbij aan de buitenzijde van een deur een knop wordt gemonteerd en aan de binnenzijde een deurkruk. Sleutelbediende sloten worden meestal geplaatst op een voordeur. De infrezing in de deur wordt beschermd met grondverf en de 3-puntsluiting gemonteerd.

* Krukbediende 3-puntsluiting (achterdeur)
Geschikt voor buitendeuren waarbij aan de buitenzijde en binnenzijde een deurkruk wordt gemonteerd. Krukbediende sloten worden meestal geplaatst op een achterdeur of balkondeur. De infrezing in de deur wordt beschermd met grondverf en de 3-puntsluiting gemonteerd.

Montage van voordeuren
Voordeuren worden afgehangen met scharnieren die met schroeven zowel in de deur als op het kozijn worden gemonteerd. Voordeuren worden met minimaal 3 kogellagerscharnieren aan het kozijn gemonteerd om de deur soepel te laten draaien en kromtrekken tegen te gaan. Voordeuren met een hoogte van 231.5 cm zijn het beste af te hangen met 4 kogellagerscharnieren.

Tips om de deur te monteren en af te lakken staan in de montage handleiding duidelijk beschreven. Een veel gemaakte vergissing bij het aflakken van de deur en monteren van het glas is het niet juist afkitten van de deur. Alle naden tussen het glas en het hout, alle naden tussen de houten stijlen onderling en tussen hout en paneel moeten worden voorzien van een kitlaag. Door temperatuurverschillen kan hout krimpen of uitzetten. De flexibele kit voorkomt indringend vocht in de naden van de deur.

Gratis thuisbezorgd in slechts 5 werkdagen
(Bewerkingen zoals een slotgat of 3-puntsluiting verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

Handige CanDo montage handleiding

PDF  CanDo montage handleiding

Deur samenstellen

Terug
 
 
211,5
cm
CanDo ML 682 Blank isolatieglas
CanDo ML 682 Blank isolatieglas 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Alleen isolatie glas blankglas leverbaar

Stomp

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

CanDo ML 682 Blank isolatieglas

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2294 beoordelingen


Betaalmogelijkheden