Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

CanDo ML 625 4 ruits Blank isolatieglas

Vanaf
Deur samenstellen

CanDo ML 625 4 ruits Blank isolatieglas

De CanDo ML 625 4 ruits Blank isolatieglas is een landelijke voordeur passend bij een woning met authentieke elementen. De deur is een duo-deur, ook wel een boerderijdeur genoemd. De deur kan aan de bovenkant van de onderkant apart scharnieren. De CanDo ML 625 4 ruits Blank isolatieglas kan zowel als enkele of als duo-deur gebruikt worden. De CanDo ML 625 is een massieve meranti voordeur van 40 mm dik. Uiteraard volledig voorzien van grondverf en klaar om af te lakken. De deur wordt geleverd inclusief glaslatten, 2 weldorpels en 6 jaar garantie. Besteld jij de buitendeur met isolatieglas met een 4-ruits roedepakket dan worden deze los meegeleverd. Levertijd is slechts 5 werkdagen. (zonder extra bewerkingen)

Bij duodeuren wordt het slotgat standaard in het bovendeel op 1205 mm (hart krukgat) gefreesd. Indien je het slotgat in de onderdeur (hoogte hart krukgat op 830 mm) wenst, kunt je dit bij de bestelling aangeven.

Let op!
Een duodeur kan niet in 2-delen geopend worden in combinatie met een 3-puntsluiting.

Bewerking toevoegen.
Kies je bij "bewerking toevoegen" voor een slotgat, dan wordt deze standaard in het bovenste gedeelte gefreesd. Heb je liever een slotgat in het onderste deel, dan kun je dat aangeven in het vakje "Opmerkingen" tijdens het bestellen van de deur. Controleer voor de zekerheid nogmaals alle maten/draairichting en extra bewerkingen van de door jou opgegeven deur(en), deuren met een extra bewerking worden op bestelling gemaakt en kunnen niet geannuleerd, geruild, of retour gebracht worden.

Handige CanDo montage handleiding

PDF  CanDo montage handleiding

Deur samenstellen

Terug

Bijpassende CanDo deuren

CanDo ML 625 4 ruits Mat isolatieglas
 
 
211,5
cm
CanDo ML 625 4 ruits Blank isolatieglas
CanDo ML 625 4 ruits Blank isolatieglas 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Glaskeuze

Stomp

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

CanDo ML 625 4 ruits Blank isolatieglas

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2133 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl