Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

CanDo Forest

Vanaf
Deur samenstellen

CanDo Forest

CanDo Barn deuren passen in een strakke, robuuste of industriële stijl
De CanDo Forest binnendeur is opgebouwd uit een MDF-paneel met verticale groeven op gelijke afstand en rondom afgewerkt met een frame van gemonteerde latten. De voor en achterzijde van de deur zijn identiek. De mogelijkheden die je bij deze deuren verwacht zijn divers en eenvoudig in de CanDo Barn collectie te selecteren. De schoren om de sfeer te realiseren hebben een afmeting van 14 x 120 mm en zijn direct op de deur gemonteerd.

De massieve CanDo Forest MDF-deuren hebben een dikte van 40 mm en zijn voorzien van een slotgat op standaard hoogte. Opdekdeuren zijn ook direct voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.

Bij het bestellen van een stompe deur of opdekdeur in de CanDo Barn collectie is het belangrijk dat je de juiste draairichting aangeeft. De combinatie van de plaats van het slotgat, deurkruk en richting van de schoren worden hiermee bepaald. CanDo Barn deuren zijn perfect te monteren met zwart deurbeslag dat uit voorraad leverbaar is.

Zelf passend maken of op maat bestellen
Stompe CanDo Forest deuren zijn aan beide deurstijlen, en de bovendorpel 10 mm in te korten. Aan de onderzijde is deze deur zelfs 50 mm in te korten. Een opdekdeur is door de opdekranden alleen aan de onderzijde 50 mm in te korten. De garantie van 10 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges.

Maatwerk is mogelijk als de gewenste afmeting meer afwijkt dan de aangegeven marges of als je kiest voor het gemak van deuren op maat. De prijs en keuze voor maatwerk zijn zichtbaar onder de beschikbare afmetingen. De levertijd voor maatwerkdeuren is 29 werkdagen.

Thuisbezorgd in slechts 5 werkdagen
(Bewerkingen zoals een extra schuifdeursysteem verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

Let op!
Controleer nogmaals goed de gekozen afmetingen, draairichting en uitvoering. De CanDo Forest deur heeft een deelbewerking en kan niet geruild, geannuleerd of retour gebracht worden.


Handige CanDo montage handleiding

PDF  CanDo montage handleiding

Deur samenstellen

Terug
 
 
211,5
cm
CanDo Forest
CanDo Forest 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Alleen stomp leverbaar

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

CanDo Forest

 
211.5 x 83 cmAlternatief met kortere levertijd
Voor deze deur is een alternatief beschikbaar met een kortere levertijd! Deze deuren hebben een vergelijkbare uitstraling.

Austria Cabana Blanco Cabana Blanco Dos Links Austria Cabana Blanco Cabana Blanco Dos Links
Levertijd  Levertijd 5 werkdagen
Bekijk alternatiefHandig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2133 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl