Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

CanDo Caracas Zwart Blank glas

Vanaf
Deur samenstellen

CanDo Caracas Zwart Blank glas

Strak gelakte binnendeuren van CanDo
De allernieuwste massieve CanDo Caracas Zwart Blank glas MDF-deur uit de CanDo Capital collectie is voorzien van gemonteerd gehard veiligheidsglas, rechte stijlen en 25 mm glaslatten die samen zorgen voor de moderne uitstraling. Deze kwaliteits binnendeuren zijn perfect afgelakt met zwarte krasbestendige excellent UV lak. (RAL 9005 bij benadering)

De CanDo Caracas Zwart Blank glas deuren hebben een dikte van 38 mm en zijn voorzien van een slotgat op standaard hoogte. Opdekdeuren zijn ook direct voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.
CanDo Caracas Zwart Blank glas opdekdeuren zijn goedkoper in prijs dan stompe CanDo Caracas Zwart Blank glas deuren.

Een witte massieve MDF-deur met dezelfde uitstraling is de CanDo Caracas Wit binnendeur. Een bijpassende paneeldeur is de CanDo Bogota binnendeur.
Stompe CanDo Caracas Zwart Blank glas deuren zijn aan de zijde van de deurkruk armgeschaafd. Armschaven is een licht afgeschuinde zijde van 2 mm waardoor de stompe deur makkelijker in het kozijn sluit. De draairichting is van belang bij zowel een stompe als een opdekdeur.

Kant en klaar om afgehangen te worden.
CanDo Capital deuren worden voorzien van een slotgat op standaard hoogte. Wil je dat jouw nieuwe deuren zo goed als kant en klaar om afgehangen geleverd worden? Bestel dan een mooi bijpassend deurbeslagpakket. Bestel je een nieuwe deur uit de Capital collectie in combinatie met een bijpassend deurbeslag pakket, dan maakt CanDo de juiste frezingen alvast voor je in de deur.

Belangrijk!
Controleer nogmaals goed de gekozen afmetingen en uitvoering. CanDo Caracas Zwart Blank glas afgelakte binnendeuren zijn maatwerkdeuren en kunnen niet geruild, geannuleerd of retour gebracht worden. De deur wordt geleverd met 10 jaar garantie.

Thuisbezorgd in 60 werkdagen
(Bewerkingen zoals een extra tochtvaldorpel verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

Liever niet zo lang wachten op jouw nieuwe deur? Kijk dan bij de VeraLux Subliem collectie, deze deuren worden kant en klaar afgelakt binnen 3 weken geleverd.

Handige CanDo montage handleiding

PDF  CanDo montage handleiding

Deur samenstellen

Terug

Bijpassende CanDo deuren

CanDo Caracas Zwart Satijn glas
CanDo Caracas Wit Satijn glas
CanDo Caracas Wit Blank glas
 
 
211,5
cm
CanDo Caracas Zwart Blank glas
CanDo Caracas Zwart Blank glas 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Glaskeuze

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

CanDo Caracas Zwart Blank glas

 
211.5 x 83 cm


Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2133 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl