Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

CanDo Birmingham Zwart

Vanaf
Deur samenstellen

CanDo Birmingham Zwart

Strak gelakte binnendeuren van CanDo
De allernieuwste CanDo Birmingham Zwart binnendeur uit de CanDo Capital collectie is voorzien van panelen met smalle 25 mm roedes en smalle 70 mm stijlen die samen zorgen voor de industriële uitstraling. Deze kwaliteits binnendeur is perfect afgelakt met zwarte krasbestendige excellent UV lak. (RAL 9005 bij benadering)

De CanDo Birmingham Zwart deuren hebben een dikte van 38 mm en zijn hebben geen standaard slotgat. Speciaal voor deze afgelakte industriele binnendeur is bijpassend deurbeslag leverbaar. Bij een bestelling van een CanDo Birmingham Zwart binnendeur + een deurbeslagpakket maakt CanDo direct het slotgat in de deur.

Opdekdeuren zijn ook direct voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.

Stompe CanDo Birmingham Zwart deuren zijn aan de zijde van de deurkruk armgeschaafd. Armschaven is een licht afgeschuinde zijde van 2 mm waardoor de stompe deur makkelijker in het kozijn sluit. De draairichting is van belang bij zowel een stompe als een opdekdeur.

De Industriële deuren in de Capital serie zijn onderling mooi te combineren. Je kunt je hele huis voorzien van mooie afgelakte deuren die perfect bij elkaar passen. Deze deur past goed bij de glazen deur CanDo Springfield, maar ook bij de freeslijndeuren CanDo Olympia en de CanDo Providence. Liever deze deur in het wit, kijk dan bij de CanDo Birmingham Wit.

Let op!
Als je geen deurbeslagpakket bij bestelt, boort CanDo het slotgat dus ook niet in, dit zul je dus indien nodig zelf in moeten frezen.
Standaard sloten en deurbeslag past niet op de smalle deurstijlen!

Zelf passend maken of op maat bestellen
Stompe CanDo Birmingham Zwart deuren zijn aan beide deurstijlen, de bovendorpel en onderdorpel 5 mm in te korten. Een opdekdeur is door de opdekranden alleen aan de onderzijde 5 mm in te korten. De garantie van 10 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges. Maatwerk is voor deze deur niet mogelijk.

Thuisbezorgd in 60 werkdagen
(Bewerkingen zoals een extra tochtvaldorpel verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

Liever niet zo lang wachten op jouw nieuwe deur? Kijk dan bij de VeraLux Subliem collectie, deze deuren worden kant en klaar afgelakt binnen 3 weken geleverd.


Handige CanDo montage handleiding

PDF  CanDo montage handleiding

Deur samenstellen

Terug

Bijpassende CanDo deuren

CanDo Springfield Zwart Blank glas
CanDo Springfield Zwart Satijn glas
 
 
211,5
cm
CanDo Birmingham Zwart
CanDo Birmingham Zwart 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

CanDo Birmingham Zwart

 
211.5 x 83 cm


Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2133 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl