Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Austria Pronto Legno Bianco Roma

Vanaf
Deur samenstellen

Austria Pronto Legno Bianco Roma

NIEUW!

Industriële deuren zijn niet meer weg te denken!


De Austria Pronto Legno lijn is een perfecte toevoeging op de Nero Legno serie. De mateloos populaire industriële deuren zijn nu ook afgelakt beschikbaar. Deze deuren passen perfect bij hippe industriële meubels en verlichting.
Staal een te dure oplossing? Kies dan voor dezelfde uitstraling in hout uit de Austria Pronto Legno collectie.

De Austria Pronto Legno Bianco Roma industriële binnendeur is een gladde witte deur en is bijpassend bij de andere deuren uit de Pronto Legno serie. Samen met de glazen deuren zorgen ze voor een super trendy industriële uitstraling zoals alle binnendeuren uit de Austria Pronto Legno collectie. De deuren zijn hoogwaardig voorgelakt. (RAL 9010 bij benadering) Deuren uit de Austria Pronto Legno collectie hebben een FSC keurmerk en worden geleverd met 12 jaar garantie.

Alle Austria Pronto Legno Bianco Roma binnendeuren zijn 39 mm dik, voorzien van een slotgat t.b.v. een smal magneetslot en zijn alleen stomp leverbaar.
Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken zijn deze deuren ook al voorzien van 89 x 89 mm afgeronde scharnier inkrozingen. Bij deuren van 231.5 hoog zijn dit er 4 stuks, bij deuren van 201.5 of 211.5 hoog 3 stuks. Wil je deze deur afhangen met verdekte scharnieren om de deur nog strakker te maken, dan is dit bij deuren van 231.5 hoog ook mogelijk. De deuren zijn ook aan 3 zijdes armgeschaafd zodat je de deur eenvoudig zelf kunt plaatsen. Let Op! Dit is het enige slot wat in de Pronto Legno deuren past.

Een bijpassende glazen deur is de Bianco Capri binnendeur.

Zo bestel je een afgelakte industriële deur van Austria

Selecteer een zwarte deur uit de Austria Pronto Legno collectie. De Austria Pronto Legno Bianco Roma binnendeur wordt geleverd zonder deurbeslag en het is handig dit direct mee te bestellen.

Het meest verkochte insteekslot is het smal magneet loopslot waar de deurkruk in wordt gemonteerd. Het smal magneetslot past precies in het slotgat. De Austria smal sloten zijn de enige sloten die in deze deuren passen.

Mooie bijpassende zwarte deurkrukken met een minirozet zijn model Austria Veneto, Austria Sicilia en Austria Toscana.

De deur afhangen kan met elke standaard scharnier, maar zwarte scharnieren zijn het mooist. De meest gebruikte zwarte scharnieren zijn kogellager scharnieren van 89 mm met ronde hoeken. De inkrozingen voor deze scharnieren zijn al in de deur gemaakt. Het advies is 3 stuks per deur te monteren.

Austria heeft zwarte verdekte scharnieren om de deur nog moderner te maken. Op verzoek kunnen deze scharnieren ook al voor jou in de deur gefreest worden. Een goed en goedkoop alternatief zijn zwarte scharnieren uit CanDo Ranch collectie. Simpel te monteren en makkelijk in en uit het kozijn te tillen.

Maatwerk is helaas niet mogelijk bij deze deuren. Je kunt deze deur maximaal een halve centimeter rondom inkorten, let daarbij wel op dat je de afgeschaafde zijdes opnieuw af moet lakken. Thuisbezorgd in slechts 5 werkdagen
(Bewerkingen zoals een tochtvaldorpel verlengt de levertijd met 3 werkdagen)


Deur samenstellen

Terug
 
 
211,5
cm
Austria Pronto Legno Bianco Roma
Austria Pronto Legno Bianco Roma 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Alleen stomp leverbaar

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie

Austria Pronto Legno Bianco Roma

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2145 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl