Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Austria Lodret

Vanaf
Deur samenstellen

Austria Lodret

Austria Liniedor afgelakte freeslijndeuren
De Austria Lodret freeslijndeur is een Duitse kwaliteit kanaalspaan deur met grenen kantlatten en een HDF deuroppervlak. De deur is voor uw gemak al kant en klaar om afgehangen te worden. De deuren worden afgelakt (RAL9010 bij benadering), armgeschaafd en met scharnierinkrozingen geleverd. De scharnierinkrozingen zijn tbv van 89 x 89 mm afgeronde scharnieren. Bij deuren van 201.5 en 211.5 hoog worden er 3 stuks ingefreest en bij deuren van 231.5 hoog 4 stuks.

In deze serie is er keuze uit 3 verschillende modellen freeslijndeuren. De deuren zijn kant en klaar om afgehangen te worden.

Kanaalspaan deuren zijn van goede kwaliteit en erg sterk. De Austria Lodret Liniedor deuren hebben een dikte van 40 mm en zijn voorzien van een slotgat op standaard hoogte. Opdekdeuren zijn ook direct voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.

Bij het bestellen van een stompe binnendeur is de draairichting van belang vanwege het armschaven van de deur. Het is dus belangrijk dat je de juiste draairichting aangeeft.

Zelf passend maken of op maat bestellen
Stompe Austria Lodret deuren zijn aan alle zijden 10 mm in te korten. Een opdekdeur is door de opdekranden alleen aan de onderzijde 10 mm in te korten. De garantie van 12 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges. Let wel op dat je de zijdes opnieuw moet schilderen als ze geschaafd worden.

Maatwerk is helaas niet mogelijk als de gewenste afmeting meer afwijkt dan de aangegeven marges.

Thuisbezorgd in slechts 5 werkdagenDeur samenstellen

Terug
 
 
211,5
cm
Austria Lodret
Austria Lodret 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie

Austria Lodret

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2133 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl