Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Austria HF01

Vanaf
Deur samenstellen

Austria HF01

Austria board freeslijndeur
De Austria HF01 freeslijndeur is samengesteld uit een houten frame met daarin een honingraat vulling afgewerkt aan beide zijden met een geprofileerde hardboard plaat. De hardboardplaat bestaat uit 4 freeslijnen met een moderne 9 mm groef.

Stompe Austria boardpaneeldeuren zijn aan de zichtzijde voorzien van een witte grondverf. De kopse kanten van de boarddeur zijn onbewerkt blank hout. Opschuren, ontvetten, een laag grondverf en aflakken is het advies voor een goed eindresultaat. Opdekdeuren boardpaneeldeuren worden wit afgelakt geleverd.

Board freeslijndeuren zijn door het lage gewicht makkelijk toe te passen in lichte constructies. De Austria HF01 freeslijndeuren hebben een dikte van 40 mm en zijn voorzien van een slotgat op standaard hoogte. Opdekdeuren zijn ook direct voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.

Bij het bestellen van een stompe binnendeur is de draairichting niet van belang. Bestel je een opdekdeur is het wel belangrijk dat je de juiste draairichting aangeeft.

Zelf passend maken of op maat bestellen
Stompe Austria HF01 deuren zijn aan alle zijden 10 mm in te korten. Een opdekdeur is door de opdekranden alleen aan de onderzijde 10 mm in te korten. De garantie van 5 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges.

Maatwerk is helaas niet mogelijk als de gewenste afmeting meer afwijkt dan de aangegeven marges.

Thuisbezorgd in slechts 4 werkdagen



Deur samenstellen

Terug
 
 
211,5
cm
Austria HF01
Austria HF01 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

Austria HF01

 
211.5 x 83 cm





Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Folders en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2133 beoordelingen


Betaalmogelijkheden

Nieuw | Voordeelvloeren.nl