Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

CanDo ML 630 Gehard Isolatieglas

Vanaf
Deur samenstellen

CanDo ML 630 Gehard Isolatieglas

Een achterdeur met stijl en veilig tegelijk!
De CanDo ML 630 is een massieve hardhouten deur met aan de onderzijde een watervast MDF-exterieur paneel van hoge kwaliteit. De deurstijlen van alle CanDo Achterdeuren uit de 600 collectie zijn extra breed uitgevoerd (140 mm) om eenvoudig op maat te kunnen maken en voldoende ruimte over te houden voor het plaatsen van veiligheids-deurbeslag en sloten. Glaslatten geschikt voor isolatieglas worden op maat in de glasopening meegeleverd.

CanDo ML 630 achterdeuren zijn 40 mm dik en worden tweemaal middengrijs gegrond (bij benadering RAL 7004) om optimaal bestand te zijn tegen het grillige Nederlandse klimaat. De borstwering is 920 mm hoog gemeten vanaf de onderzijde van de deur. De deuren worden goed verpakt geleverd inclusief glaslatten op maat, losse weldorpel en een montagevoorschrift.

Bij een bestelling van een CanDo ML 630 met glas worden de weldorpel en het veiligheids-isolatieglas (inclusief glasband en afstandhouders) apart verpakt meegeleverd.

Zelf passend maken of op maat bestellen
CanDo ML 630 deuren zijn aan beide deurstijlen, de bovendorpel en onderdorpel 10 mm in te korten. De garantie van 6 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges, mits aan de verwerkingsvoorschriften is voldaan. Maatwerk is helaas niet mogelijk als de gewenste afmeting meer afwijkt dan de aangegeven marges.

Extra bewerkingen toevoegen
Op bestelling kan CanDo kan een slotgat op standaard hoogte, een 3-puntsluiting en een valdorpel in de deur frezen. De hoogte van een slotgat of 3-puntsluiting wordt op een vaste standaard hoogte aangebracht. De deurkruk zit altijd op een hoogte van 105 cm gemeten vanaf de onderzijde van de deur. Let op! De draairichting van de deur is van belang. Maak je keuze uit het overzicht.

* Sleutelbediende 3-puntsluiting (voordeur)
Geschikt voor buitendeuren waarbij aan de buitenzijde van een deur knop wordt gemonteerd en aan de binnenzijde een deurkruk. Sleutelbediende sloten worden meestal geplaatst op een voordeur. De infrezing in de deur wordt beschermd met grondverf en de 3-puntsluiting gemonteerd.

* Krukbediende 3-puntsluiting (achterdeur)
Geschikt voor buitendeuren waarbij aan de buitenzijde en binnenzijde een deurkruk wordt gemonteerd. Krukbediende sloten worden meestal geplaatst op een achterdeur of balkondeur. De infrezing in de deur wordt beschermd met grondverf en de 3-puntsluiting gemonteerd.

Montage van achterdeuren
Achterdeuren worden afgehangen met scharnieren die met schroeven zowel in de deur als op het kozijn worden gemonteerd. Achterdeuren worden met 4 veiligheidsscharnieren aan het kozijn gemonteerd om de deur soepel te laten draaien en kromtrekken tegen te gaan. Veiligheidsscharnieren zijn voorzien van een extra pen die in gesloten situatie in het kozijn valt. Bij het verwijderen van de scharnierpennen blijft de deur nog steeds veilig gesloten.

Tips om de deur te monteren en af te lakken staan in de montage handleiding duidelijk beschreven. Een veel gemaakte vergissing bij het aflakken van de deur en monteren van het glas is het niet juist afkitten van de deur. Alle naden tussen het glas en het hout, alle naden tussen de houten stijlen onderling en tussen hout en paneel moeten worden voorzien van een kitlaag. Door temperatuurverschillen kan hout krimpen of uitzetten. De flexibele kit voorkomt indringend vocht in de naden van de deur.

Thuisbezorgd in slechts 5 werkdagen
(Bewerkingen zoals een slotgat of 3-puntsluiting verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

Handige CanDo montage handleiding

PDF  CanDo montage handleiding

Deur samenstellen

Terug

Bijpassende CanDo deuren

CanDo ML 630 zonder glas
 
 
211,5
cm
CanDo ML 630 Gehard Isolatieglas
CanDo ML 630 Gehard Isolatieglas 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Glaskeuze

Stomp

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

CanDo ML 630 Gehard Isolatieglas

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2418 beoordelingen


Betaalmogelijkheden