Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

CanDo Muiden Briljant

Vanaf
Deur samenstellen

CanDo Muiden Briljant

Klassiek tot in het kleinste detail
De CanDo Muiden Briljant binnendeur is voorzien van rijke kraalprofielen aan de deurstijlen en rondom het facetpaneel aan de onderzijde van de deur. Dit staat garant voor een klassieke uitstraling wat kenmerkend is voor alle deuren uit de CanDo Traditional collectie. Alle deuren uit deze collectie zijn perfect te combineren met elkaar. Deze sterke MDF-deuren zijn rondom voorbehandeld met een witte grondverf. Licht opschuren, ontvetten en tweemaal aflakken is het advies voor het mooiste eindresultaat.

De massieve CanDo Muiden Briljant deuren hebben een dikte van 40 mm en zijn voorzien van een slotgat op standaard hoogte. De bijpassende glaslatten worden op maat in de glasopening meegeleverd. Glasmontage door de fabrikant is mogelijk en toe te voegen bij "extra bewerkingen" tegen kleine meerprijs. Opdekdeuren zijn ook direct voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.

Een geheel gesloten deur met identieke uitstraling is de CanDo Leiden binnendeur.
Bij het bestellen van een stompe binnendeur is de draairichting niet van belang. Bestel je een opdekdeur is het wel belangrijk dat je de juiste draairichting aangeeft.

Zelf passend maken of op maat bestellen
Stompe CanDo Muiden Briljant deuren zijn aan beide deurstijlen, en de bovendorpel 10 mm in te korten. Aan de onderzijde is deze deur zelfs 50 mm in te korten. Een opdekdeur is door de opdekranden alleen aan de onderzijde 50 mm in te korten. De garantie van 10 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges.

Maatwerk is mogelijk als de gewenste afmeting meer afwijkt dan de aangegeven marges of als je kiest voor het gemak van deuren op maat. De prijs en keuze voor maatwerk zijn zichtbaar onder de beschikbare afmetingen. De levertijd voor maatwerkdeuren is 29 werkdagen.
(Helaas geen maatwerk beschikbaar in combinatie met glas in lood ramen)

Thuisbezorgd in slechts 5 werkdagen
(Glasmontage of andere bewerkingen verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

Handige CanDo montage handleiding

PDF  CanDo montage handleiding

Deur samenstellen

Terug

Bijpassende CanDo deuren

CanDo Muiden zonder glas
CanDo Muiden Blank Facetglas
CanDo Muiden Satijn Facetglas
CanDo Muiden 10 ruits
 
 
211,5
cm
CanDo Muiden Briljant
CanDo Muiden Briljant 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Glaskeuze

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

CanDo Muiden Briljant

 
211.5 x 83 cm


Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2294 beoordelingen


Betaalmogelijkheden