Buitendeur kopen inclusief kozijn en passend deurbeslag
 
Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

Filteren
SOORT DEUR
HOOGTE
BREEDTE
STIJL
PRIJS
MERK
LEVERTIJD
TYPE
AANTAL RUITEN
SOORT GLAS


Toon resultaten (352)
Sorteren
Toon resultaten

Een nieuwe buitendeur kopen met goed veiligheidsdeurbeslag

Buitendeuren zijn te verdelen in houten voordeuren en achterdeuren van hardhout. Het verschil is niets meer of minder dan de uitvoering van de buitendeur. Een voordeur is vaak rijk uitgevoerd met mooie panelen, prachtige metalen roosters of glas-in-lood ramen. Een achterdeur is vaak eenvoudiger uitgevoerd en voorzien van blank isolatieglas. Buitendeuren zijn altijd stompe deuren en niet zoals binnendeuren ook leverbaar in opdek uitvoering. Zo bestel je een complete buitendeur.
Lees verder over buitendeuren
Buitendeuren
Meer weergeven


Hardhouten buitendeur met isolatieglas

Een buitendeur is meestal opgebouwd uit hardhouten stijlen en dorpels, afgewerkt met een grondverflaag. Isolatieglas wordt apart verpakt meegeleverd. Het glas moet gemonteerd worden met glaslatten die met de buitendeur worden meegeleverd. Een voordeur wordt altijd geleverd inclusief hardhouten weldorpel. Bij een achterdeur wordt de weldorpel niet standaard bijgeleverd.

Een complete buitendeur kopen

Buitendeuren worden altijd geleverd zonder slotgat, brievensleuf en voorzieningen voor scharnieren. Staat er op de afbeelding van een voordeur een gemonteerde brievenklep dan houdt dat in dat er een brievensleuf als extra bewerking in gefreesd kan worden. In elke buitendeur is ook een slotgat, valdorpel tegen de tocht of een 3-puntsluiting leverbaar en als extra bewerking te bestellen. Bepaal de juiste draairichting van jouw buitendeur.

Een houten buitendeur van Austria, Weekamp, CanDo of Skantrae kopen?

Buiten deuren van Skantrae, Austria deuren, CanDo en Weekamp deuren geven jouw huis kleur en stijl die bij je past. Voordeeldeuren levert de mooiste houten buiten deuren die geschikt zijn voor elk huis. Klassieke voordeuren voorzien van luxe glas-in-lood ramen, achterdeuren voorzien van isolatieglas, hardhouten balkondeuren en schuurdeuren. Voor iedere woonstijl is een mooie buitendeur leverbaar, van klassieke hardhouten voordeuren met grote ronde profielen tot strakke rechte moderne deuren met vlakke glaslatten.

Iedere buitendeur kan voorzien worden van veiligheids-buitendeurbeslag. Voordeeldeuren heeft een selectie gemaakt uit LIPS 3-puntsluitingen en Nemef veiligheidssloten met politiekeurmerk. (SKG **) Aluminium en RVS deurbeslag is uit voorraad leverbaar. Lees verder bij veel gestelde vragen buitendeuren inmeten.

Naast de verschillende stijlen buiten deuren is er ook nog een keuze te maken met betrekking tot het glas van de buitendeuren. Kies je voor een transparante en open uitstraling dan zijn voordeuren met blankglas de beste oplossing. Liever toch wat meer privacy, dan is matglas een goede keuze. De levertijd voor standaard buitendeuren die uit voorraad geleverd worden is gemiddeld 5 werkdagen.

Plaats een tochtstrip op je buitendeur

De meeste energie gaat verloren door de openingen tussen de buitendeur en kozijn. Tochtstrippen zijn er in diverse soorten en maten zodat er voor elke deur een goede tochtstrip beschikbaar is. Het is aan te raden om bij een nieuwe voordeur deze altijd te voorzien van een automatische valdorpel. Een achterdeur draait naar buiten en dan is een tochtvaldorpel niet geschikt. Plaats op de onderdorpel van het kozijn een slijtstrip met rubber tochtprofiel.

Buitendeur met kozijn plaatsen

Het beste kozijn voor een buiten deur is een hardhouten deurkozijn. Een buitendeur kozijn wordt meestal niet vervangen bij het plaatsen van een nieuwe buitendeur. Van belang is dat het kozijnhout sterk en massief aanvoelt zodat de scharnieren stevig aan het kozijn gemonteerd kunnen worden. Geef de onderdorpel van het kozijn extra aandacht bij het schilderen van de buitendeur en het kozijn.

Maak je buitendeur compleet met een hordeur op maat

QNIQ is het nieuwste merk raam en deurhorren in Nederland. QNIQ hordeuren worden altijd op maat gemaakt, dus passen perfect op jouw kozijn. Voordeeldeuren is dealer en importeur van QNIQ horren en niet voor niets. QNIQ horren zijn gemaakt van uitmuntende materialen en tot in de puntjes afgewerkt.

Het assortiment hordeuren is ruim te noemen, zodat er voor iedere buitendeur een hordeur beschikbaar is. De beste keuze voor een hor voor een achterdeur is een rolhordeur of plissé deur. Beide modellen worden zonder verzendkosten binnen 10 werkdagen bij je thuis afgeleverd. Heb je vragen of aanvullend advies nodig, neem dan vrijblijvend contact met de klantenservice op.Terug

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2419 beoordelingen


Betaalmogelijkheden