Een nieuwe schuifdeurkast of vloer nodig?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeellaminaatvloeren.nlTelefoon

Betalen


Betaalwijze

Prijs inclusief BTW

De prijzen op de website zijn inclusief BTW en zijn geldig voor zowel particulier als aannemer. Wij hanteren vaste lage prijzen wat inhoudt dat de aangeboden prijs direct onze laagste prijs is en extra korting niet mogelijk is.

Veilig betalen

Tijdens de bestelprocedure kun je een keuze maken voor aanbetaling of volledige betaling van het orderbedrag. De aangegeven levertijd gaat in vanaf het moment dat de betaling is bijgeschreven. De veiligste en makkelijkste wijze is de betaling via iDeal te maken waarbij de benodigde gegevens direct zijn ingevuld.

Overzichtelijk

Na het afronden van de bestelling ontvang je direct een orderbevestiging in je mail waarop duidelijk is vermeld wat je besteld hebt, het afleveradres en jouw persoonlijke gegevens. Wil je dit achteraf wijzigen, stuur een mail met je ordernummer en wij passen het voor je aan.

Pinnen bij aflevering

Rembourskosten worden berekend als je kiest voor een aanbetaling en restant betaling bij aflevering. Het restantbedrag kan contant of via mobiele pin bij aflevering voldaan worden. De extra kosten voor boekhouding, administratie- en bankkosten die wij moeten maken worden hier deels mee gedekt.

Alternatieve betaalwijze

Is de iDeal betaling niet gelukt, dan vind je op de orderbevestiging alle gegevens die nodig zijn om de betaling via een overboeking te kunnen doen.

Terug


Handig om te weten

Opdekdeuren hebben een rand Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Contact Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Service Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 985 beoordelingen


Betaalmogelijkheden