Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 Pinterest

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

CanDo Nova

Vanaf
Deur samenstellen

CanDo Nova

Moderne board freeslijndeur
De CanDo Nova freeslijndeur is samengesteld uit een houten frame met daarin een honingraat vulling afgewerkt aan beide zijden met een geprofileerde hardboard plaat. De hardboardplaat is in 5 gelijke vakken gefreesd met een moderne groef.

CanDo boardpaneeldeuren zijn aan de zichtzijde voorzien van een witte grondverf. De kopse kanten van de boarddeur zijn onbewerkt blank hout. Opschuren, ontvetten, een laag grondverf en aflakken is het advies voor een goed eindresultaat.

Board freeslijndeuren zijn door het lage gewicht makkelijk toe te passen in lichte constructies. De CanDo Nova freeslijndeuren hebben een dikte van 40 mm en zijn voorzien van een slotgat op standaard hoogte. De opdekdeuren zijn ook direct voorzien van boringen om de paumelle scharnieren eenvoudig en snel te kunnen monteren.

Bij het bestellen van een stompe binnendeur is de draairichting niet van belang. Bestel je een opdekdeur is het wel belangrijk dat je de juiste draairichting aangeeft.

Zelf passend maken of op maat bestellen
Stompe CanDo Nova deuren zijn aan alle zijden 10 mm in te korten. Een opdekdeur is door de opdekranden alleen aan de onderzijde 10 mm in te korten. De garantie van 5 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges.

Maatwerk is helaas niet mogelijk als de gewenste afmeting meer afwijkt dan de aangegeven marges.

Thuisbezorgd in slechts 5 werkdagen
(Extra bewerkingen verlengt de levertijd met 3 werkdagen)


Deur samenstellen

Terug
 
 
211,5
cm
CanDo Nova
CanDo Nova 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

CanDo Nova

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2294 beoordelingen


Betaalmogelijkheden