Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

CanDo ML 810 zonder glas

Vanaf
Deur samenstellen

CanDo ML 810 zonder glas

Een moderne voordeur met verrassende voordelen
De CanDo ML 810 heeft 4 glasopeningen afgewerkt met strakke glaslatten aan de buitenzijde en binnenzijde van de deur. De deuren zijn lichtgrijs voorbehandeld (bij benadering RAL 7038). De CanDo ML 810 zonder glas wordt goed verpakt en geleverd inclusief glaslatten op maat, weldorpel en een montagevoorschrift. Glaspakketten t.b.v. van een CanDo ML 810 worden apart verpakt meegeleverd. Montage vooraf in de fabriek is niet mogelijk.

Een CanDo ML 810 buitendeur is vervaardigd uit een speciale multiplexplaat waarin twee aluminium lagen zijn aangebracht. Het bijzondere van deze basisplaat is dat de kern bestaat uit een hoog isolerende binnenvulling. Hierdoor hebben alle deuren uit de CanDo Comfort collectie een hoge isolatiewaarde en voldoen aan de nieuwe eisen van het bouwbesluit. Door deze isolerende kern houdt je in de winter de warmte binnen en bespaar je ook nog eens op je energierekening.

In tegenstelling tot de Traditioneel houten voordeuren bestaan deze deuren uit één geheel. Hierdoor heeft de deur minder zwakke plekken en is minder gevoelig voor wind en vocht. De deur is hierdoor enorm stabiel en wordt de kans op kromtrekken van de deur aanzienlijk verkleind. Dit maakt de deur onderhoudsvriendelijk en kan je langer van je deur genieten.

Zelf passend maken of op maat bestellen
CanDo ML 810 voordeuren zijn rondom 35 mm inkortbaar. De garantie van 10 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges, mits aan de verwerkingsvoorschriften is voldaan.

Maatwerk is mogelijk als de gewenste afmeting meer afwijkt dan de aangegeven marges of als je kiest voor het gemak van deuren op maat. De prijs en keuze voor maatwerk zijn zichtbaar onder de beschikbare afmetingen. De levertijd voor maatwerkdeuren is 10 werkweken.

Extra bewerkingen toevoegen
Op bestelling kan CanDo een slotgat op standaard hoogte, een 3-puntsluiting en veiligheidsbeslag, brievensleuf of een tochtvaldorpel in de deur frezen. De hoogte van een slotgat of 3-puntsluiting wordt op een standaard hoogte aangebracht. De deurkruk zit altijd op een hoogte van 105 cm gemeten vanaf de onderzijde van de deur. Let op! De draairichting van de deur is van belang. Maak je keuze uit het overzicht. Controleer voor de zekerheid nogmaals alle maten/draairichting en extra bewerkingen van de door jou opgegeven deur(en), deuren met een extra bewerking worden op bestelling gemaakt en kunnen niet geannuleerd, geruild, of retour gebracht worden.

* Sleutelbediende 3-puntsluiting (voordeur)
Geschikt voor buitendeuren waarbij aan de buitenzijde van een deur een deurknop wordt gemonteerd en aan de binnenzijde een deurkruk. Sleutelbediende sloten worden meestal geplaatst op een voordeur. De infrezing in de deur wordt beschermd met grondverf en de 3-puntsluiting gemonteerd.

* Krukbediende 3-puntsluiting (achterdeur)
Geschikt voor buitendeuren waarbij aan de buitenzijde en binnenzijde een deurkruk wordt gemonteerd. Krukbediende sloten worden meestal geplaatst op een achterdeur of balkondeur. De infrezing in de deur wordt beschermd met grondverf en de 3-puntsluiting gemonteerd.

Speciaal ontwikkeld deurbeslag voor buitendeuren.


CanDo biedt unieke hang- en sluitwerk pakketten in combinatie met de CanDo Comfort collectie. Wil je jouw mooie nieuwe voordeur perfect afwerken met een moderne zwarte deurknop en bijpassende cilinderrozet, kies dan voor een deurbeslagpakket van CanDo. Hierdoor weet je zeker dat het past en kan CanDo een perfecte aansluiting garanderen tussen deur en hang- en sluitwerkpakket.

Cando frezingen en boringen


CanDo zorgt bij aankoop van dit pakket voor de juiste boringen in de voordeur waardoor het moderne deurbeslag snel en eenvoudig te monteren is op jouw nieuwe deur. Standaard wordt een buitendeur geleverd zonder bewerkingen. Voordeuren in combinatie geleverd met een pakket waarbij een slotgat of andere bewerkingen aan de deur worden gemaakt, kunnen niet geruild, geannuleerd of retour gebracht worden!

Montage van voordeuren
Voordeuren worden afgehangen met scharnieren die met schroeven zowel in de deur als op het kozijn worden gemonteerd. Voordeuren worden met minimaal 3 kogellagerscharnieren aan het kozijn gemonteerd om de deur soepel te laten draaien en kromtrekken tegen te gaan. Voordeuren met een hoogte van 231.5 cm zijn het beste af te hangen met 4 kogellagerscharnieren.

Tips om de deur te monteren en af te lakken staan in de montagehandleiding duidelijk beschreven. Een veel gemaakte vergissing bij het aflakken van de deur en is het niet juist afkitten van de deur. Alle naden tussen de glaslatten, het hout en het isolatieglas moeten voorzien worden van een kitlaag. Door temperatuurverschillen kan hout krimpen of uitzetten. De flexibele kit voorkomt indringend vocht in de deur.

Een nieuwe voordeur zonder zelf te klussen


De CanDo ML 810 zonder glas kun je ook bestellen in combinatie met de CanDo All inclusive service. Informeer naar de mogelijkheden.

Thuisbezorgd in 10 werkdagen
(zonder extra bewerkingen)

Handige CanDo montage handleiding

PDF  CanDo montage handleiding

Deur samenstellen

Terug

Bijpassende CanDo deuren

CanDo ML 810 Blank Isolatieglas
CanDo ML 810 Mat Isolatieglas
 
 
211,5
cm
CanDo ML 810 zonder glas
CanDo ML 810 zonder glas 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Glaskeuze

Stomp

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

CanDo ML 810 zonder glas

 
211.5 x 83 cm

Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2414 beoordelingen


Betaalmogelijkheden