Meer inspiratie
 Facebook
 Instagram
 YouTube
 Pinterest
 Fotoactie

Vloeren en kasten op maat?
Voordeelschuifdeurkast.nl
Voordeelvloeren.nl
Voordeellaminaatvloeren.nl

Montagepartner worden
Montagepartner worden?
Wil je montagepartner worden? Of wil je weten wat de voordelen voor jou als professional zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan even contact op via: info@voordeeldeuren.nl
Stuur een mail

Nieuw  |  voordeelvloeren.nl

CanDo Doncaster Satijn glas

Vanaf
Deur samenstellen

CanDo Doncaster Satijn glas

Industriële deuren strak en oogstrelend
De Industrial Doncaster binnendeur is een op en top hippe deur en is voorzien van stijlen en dorpels van 65 mm en een 4 ruits roedeverdeling. De roedes hebben een hoogte 25 mm. Dit staat garant voor een moderne uitstraling wat kenmerkend is voor alle deuren uit de CanDo Industrial collectie. De deur is voorbehandeld met een zwarte RAL 9011 grondverf en past zowel in een modern als eigentijds interieur.

De massieve CanDo Doncaster Satijn glas deuren hebben een dikte van 40 mm. De CanDo Doncaster Satijn glas deuren zijn direct voorzien van gemonteerd gehard veiligheidsglas en heeft geen standaard slotgat. Opdekdeuren zijn voorzien van boringen ten behoeve van de paumelle scharnieren. Deze moderne MDF-deuren zijn rondom voorbehandeld met een zwarte grondverf. Licht opschuren, plamuren, ontvetten en tweemaal aflakken is het advies voor het mooiste eindresultaat. Maak je Industrial deur compleet met een slotgat en deurbeslag
Speciaal voor deze Industrial binnendeur is bijpassend zwart deurbeslag leverbaar. Bij een bestelling van een CanDo Doncaster Satijn glas binnendeur + een deurbeslagpakket maakt CanDo direct het slotgat in de deur. Standaard deurbeslag past niet op de smalle deurstijlen!

De deur afhangen kan met elke standaard scharnier, maar zwarte scharnieren zijn het mooist. De meest gebruikte zwarte scharnieren zijn kogellager scharnieren van 89 mm met ronde hoeken. Het advies is 3 stuks per deur te monteren. Opdekdeuren worden afgehangen met paumelle scharnieren. Voor deze industriële deuren kun je ook zwarte paumelles gebruiken.

Een mooie bijpassende dichte deur nodig? Kies dan voor de CanDo Winslow paneeldeur.

Bij het bestellen van een stompe binnendeur is de draairichting niet van belang. Bestel je een opdekdeur is het wel belangrijk dat je de juiste draairichting aangeeft.

Afwerken zwarte deuren

Nadeel van zwarte grondverf ten opzichte van wit is dat iedere kras, deuk of afwijking in het houten frame direct zichtbaar is. Zwarte houten deuren moeten voor een strak resultaat altijd geplamuurd en afgeschilderd worden. Krassen, schaafplekken en lichte beschadigingen in de deur vallen niet onder schade of garantie.

Afgelakte zwarte deuren

Liever een afgelakte industriele binnendeur? Kijk dan bij de VeraLux Subliem collectie, deze deuren worden kant en klaar afgelakt binnen 3 weken geleverd.

Zelf passend maken
Stompe CanDo Doncaster Satijn glas deuren zijn aan beide deurstijlen, de bovendorpel en onderdorpel 5 mm in te korten. Een opdekdeur is door de opdekranden alleen aan de onderzijde 5 mm in te korten. De garantie van 10 jaar blijft van kracht binnen deze aangegeven marges. Maatwerk is voor deze deur niet mogelijk.

Let op!
Controleer nogmaals goed de gekozen afmetingen, kleur en uitvoering. CanDo Doncaster Satijn glas deuren kunnen niet geruild, geannuleerd of retour gebracht worden.

Thuisbezorgd in 5 werkdagen

(Extra bewerkingen zoals een schuifsysteem verlengt de levertijd met 3 werkdagen)

Handige CanDo montage handleiding

PDF  CanDo montage handleiding

Deur samenstellen

Terug

Bijpassende CanDo deuren

CanDo Doncaster  Blank glas
CanDo Doncaster  Rook glas
 
 
211,5
cm
CanDo Doncaster  Satijn glas
CanDo Doncaster Satijn glas 211.5 x 83 cm
Winkelmand
83 cm
 
 

Glaskeuze

Stomp of opdek

Hoogte (cm)

Meer informatie

Breedte (cm)

Meer informatie

Extra bewerkingen toevoegen

(verlengt de levertijd met 3 werkdagen)
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

CanDo Doncaster Satijn glas

 
211.5 x 83 cm


Handig om te weten

Opdekdeuren opmeten Pijl rechts Stompe deur heeft geen draairichting Pijl rechts Verschil tussen een slotgat en krukgat Pijl rechts Zo bestel je een complete deur Pijl rechts Sloten en bewerkingen Pijl rechts Inmeten en montage Pijl rechts Veel gestelde vragen Pijl rechts

Ons team staat klaar om je te helpen

Klantenservice Pijl rechts Showroom Pijl rechts Bezorgen of afhalen Pijl rechts Betaalmogelijkheden Pijl rechts Retourneren Pijl rechts Brochures en video's Pijl rechts
Ster waarderingRating starRating starSter waarderingSter waardering
9.3/10 van 2419 beoordelingen


Betaalmogelijkheden